Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka::)

Kobietki jakie macie zainteresowania?

Polecane posty

Gość dasadaaasaa
Mójmąż ma takie same marzenia jak ja. Płyniemy sobie tą sama łódką. Kocham go on mówi że kocha mnie,szanujemy się,wspieramy.. Kochamy dziecko. Jednak stale nam tego brakuje-złotego środka który pozwoli lepiej cieszyć się życiem.

smuteczek234 a w jakim Ty wieku jesteś? Masz już rodzinę?

balbabalba ja trenuje boks tajski i chodze na silownie, wspaniale odstresowanie i w dodatku kształci sylwetke Swietnie:-) Podziwiam. Ja chcialam 4 lata temu zabrac sie za tajski bo moj maz trenowal wiele lat i chcial zaczac mnie trenowac ale podziekowalam :-) Ja czytam, lubie ogrod i chce zaczac chodowac palmy :-) Na sport niestety nie mam czasu ale regularna silka i tanca mi brakuje.

dasadaaasaa widzisz mnie też ciągle czegoś brakuje i też szukam, mąż dobry, pomaga mi w bardzo wielu rzeczach a mi ciągle czegoś brakuje...

Gość smuteczek234
26 lat i nie mam rodziny, choć bardzo bym chciała to niestety nie mogę.

boks to chyba nie dla mnie, jakoś rozleniwiłam się przez lata, a w szkole byłam bardzo wysportowana i żałuje że nic nie trenowałam

smuteczek234 dlaczego tak piszesz smuteczku? dlaczego nie możesz mieć rodziny?

Gość smuteczek234
Nawet, gdybym mogła to i tak nie byłoby mnie stać. Nastawiałam się na karierę, a następnie na ustabilizowanie życia (typu ślub, mieszkanie), a później adopcja (chociaż wiem, że to nie takie proste). Niestety bezrobocie zniszczyło mnie i mój związek. Przestałam o tym marzyć i wolę być sama.

Gość Panienka Róża
Szwecja, podróże, ale tylko po Polsce, Szwecji, albo Czechach, ew. były ZSRR, żadne Egipty, Francje tylko Polska, Szwecja i Czechy, poza tym kocham teatr, sztukę i geografię. W czasie wolnym- maluję, czytam, tańczę i uprawiam gimnastykę artystyczną, bardzo lubię też góry.

Gość skad wy macie czas na nudę/???
majeczko ja też nie cierpię brudu, ale jestem tylko człowiekiem i nie będę harować ponad siły. W pracy musze być wyspana, więc nie będę po nocach myć podłóg. Jak wracam z pracy to jest ok. 16. Jakieś zakupy 2 razy w tygodniu - do 19 mnie nie ma. W domu zrobić sobie jakiś szybki obiad, zjeść, sekundę odsapnąć i uż się robi późno. Jakieś ogarnianie w domu - pranie, odkurzanie, i już się zbliża noc. Mam duży dom i ogród, co zajmuje czas, ale i tak nie mogę tego ogarnąć. Jakbym miała tak z 2-4 tygodnie urlopu, doprowadziłabym dom do idealnej czystości i potem tylko na bieżąco sprzątała, to by były ze 2h dziennie mniej. Ale nie mam urlopów w pracy... Np. dzień wczorajszy. ok. 16 byłam już w domu. Do 18 - kuchnia: obiad od 0 + zjedzenie. 18-20 sprzątanie kuchni - wcale nie takie do końca, ale tez czas ucieka nie wiadomo kiedy. Wyczyscilam szafki, umylam kafelki na ścianach, wyczyscilam sprzety - kuchenke, piekarnik, umylam część naczyń. 20-22 ogarnianie reszty domu - pranie, odkurzanie (tylko dół), takie tam krzątanie się. 22-23 mycie itp i do łóżka padłam ledwo żywa. Facet pracuje po kilkanascie godzin dziennie, po pracy też dużo mi pomaga, ale on wraca ze mną na obiad i potem jeszcze jedzie na parę godzin.

Gość Panienka Róża
Kariera? Ja poszłam w stronę kariery, mam dobrą pracę w zawodzie, ale miłość swojego życia... po prostu odrzuciłam i niczego tak nie żałuję

smuteczek234 nie możesz tak myśleć, ja jak wychodziłam za mąż też nic nie miałam, znalazłam pracę (fakt że do d...) ale zawsze jakaś praca i "jakieś" pieniądze, + wypłata męża, ale jest rodzina, kochamy się, mamy dziecko, ale to wszystko wymaga czasu, jesteś młoda więc na pewno kogoś poznasz, znajdziesz pracę, ja jestem po 30 i też mi ciężko znaleźć inną pracę, dlatego z obecnej nie rezygnuję na razie, a wydaje mi się że człowiek im starszy tym gorzej mu te pracę znaleźć, jeszcze z średnim wykształceniem to dopiero

Oh podroze.... Jesli sie pare rzeczy ustakuje to planuje zaczac podrozowac od nastepnego roku bo chcialabym wiele miejsc zobaczyc.

Gość Panienka Róża
Ja w zasadzie już się ustatkowałam- tylko mieszkanie wynajęte i mężczyzny nie mam... Ale na Karkonosze i Pragę czas mam zawsze :)

Gość smuteczek234
Ja teraz wywaliłam wszystko CV (studia, praktyki staże, pracę dorywczą, kursy i szkolenia). Zostawiłam tylko pracę za granicą, szkołę średnią i będę kłamać, że po pracy tam opiekowałam się starszą Pani itd. Inaczej zrobić nie mogę, bo ja wyrzucam dzienne studia to mam pełno dziur w CV. Mówienie, że nie mogłam znaleźć pracy stałej i podejmowałam się dorywczych nie przynosi efektów (bo sobie myślą, że byłam leniem i nikt mnie nie chciał). Na początku mówiłam prawdę. Jaka jest sytuacja na rynku pracy to wiadomo. Nigdy nie myślałam, że będę musiała kłamać. Nienawidzę tego, ale muszę, bo inaczej nic nie znajdę.

skad wy macie czas na nudę/??? rozumiem, mi szczerze dużo mąż pomaga, przychodzi 2 godz wcześniej z pracy ode mnie więc zajmuje się obiadem (czasami dzień wcześniej ja coś zrobię), zjemy, posprzątam i tyle, na zakupy jedziemy raz w tygodniu i tyle

Panienka Róża Ja w zasadzie już się ustatkowałam- tylko mieszkanie wynajęte i mężczyzny nie mam... Ale na Karkonosze i Pragę czas mam zawsze :-) j tez kocham gory. W tym roku na swieta jedziemy do ZAkopca.

smuteczek234 niestety tak jest w tym kraju, nie tylko Ty tak masz, moi znajomi się dziwią że ja ciągle w tej firmie pracuję i nie umiem nic znaleźć a szukam od 3 lat, nie chce pracy w spożywczaku albo przy sprzątaniu, a na jakieś lepsze stanowiska bardzo ciężko, wysyłam podania i na jedno miejsce po 100-150 osób, więc mogę mieć tylko nadzieję że kiedyś ktoś mnie dojrzy...

mi się marzy praca przy obsłudze klienta, albo jako fakturzystka coś w tym stylu

co tak wszyscy ucichli?

smuteczek234 jestes?

Gość lolilulolili
uczę się rysunku (zapisałam się do akademii rysunku, takiej prywatnej już pół roku temu, od września nowy semestr :D) prowadzę stronę kulinarną z przepisami - uwielbiam gotować udzielam się w amatorskim teatrze (nie gram, pomagam z organizacją premier, prób, zajmuje się kateringiem na różne uroczystości itd) uwielbiam czytać chodzę na fitness kilka razy w tyg - uwielbiam ćwiczyć

Gość lolilulolili
ps do tego pracuję na pełny etat, mam męża, dzieci brak, 26 lat

lolilulolili jejku zazdroszczę pomysłów, aż wstyd mi pisać że się nudzę

lolilulolili możesz podać stronkę jak masz jakieś fajne przepisy:)

Gość lolilulolili
sorki, ale na mojej stronie sa moje personalne dane, więc rozumiesz... :P

Gość lolilulolili
ps jak się nudzisz to idź na fitness, zapisz się na jakiś kurs itd, szkoda czasu na nudę

ok, rozumiem

Gość maniooo ciekawskiii =)
Kobiety to moje hobby :classic_cool:

Gość smuteczek234
Jestem. Przeglądałam ogłoszenia o pracę, jak zwykle od przeszło 2 lat. Wiesz, ale to strasznie boli, bo kończyłam kierunek zamawiany (tzn. zamawiany był później, gdy już go studiowałam). Znając życie, gdy będzie potrzebny to najlepszych w kraju nie będzie. Gdyby pieniądze na start to nawet w ciemno jadę.