Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elo 1 8 0

brakuje mi ludzi

Polecane posty

Gość elo 1 8 0

naszedł mnie dzień, gdzie kompletnie już znudziło mnie to pałętanie się po domu i imitowanie życia. tak sobie życie ułożyłam,że nawet nie mam z kim pogadać, żadnych znajomości ze szkół a jak wiadomo najlepiej się spędza czas z ludźmi z którymi coś na łączy, miejsce zamieszkania, szkoła itd... ja natomiast nie mam żadnych kontaktów. uzmysłowiłam sobie,że tak dłużej nie można, tak bardzo chciałabym być w jakiejś grupce ludzi, ale nie ma sposobności bo niby z kim ? okrutna jest ta wszechogarniająca samotność, już nie chodzi o faceta ale o spełnienie się towarzysko, a ja się duszę w domu. co w takim razie robić ? zauważyłam,że ludzie nie są nastawieni na zawieranie nowych znajomości, że jak już mają znajomych to to im wystarczy.. ehh niech ktoś ze mną pogada

Gość elo 1 8 0
ze szkół nie ma co liczyć, jedynie koleżanka pracoholiczka, albo w ciąży taka jedna... fatalny wybór, ze studiów ? niestety nadęci ludzi..

Gość elo 1 8 0
z tymi dwiema koleżankami odnawiam kontakt, ale i tak one mają swoje życie i nie mają czasu i przede wszystkim nie chcą gdzies wyjść na piwo albo dyskotekę bo to nie ten typ ludzi co ja ... oczywiscie ,że chcę , nawet zaczepiłam kogoś ze szkoły na fb ale i tak to wyglądało,że tak na odczepkę ktoś pisze. dodam,że nie przynudzam itd..

Gość elo 1 8 0
małopolska a co ?

Gość Miliana23
może najpierw zacznij od znajomości internetowej?

Gość Miliana23
ja z warm-maz chętnie cię poznam

Gość elo 1 8 0
oczywiście,że pisze z ludzmi duzo z takimi ktorych nie znam, ale tak przez internet jakos dziwnie... zazwyczaj dziewcyzny szukają facetow, i na odwrot..

Gość Hej hej hej kup se klej
Hej :-) i jak skonczyla sie Twoja historia? :-) Udalo sie przebrnąć przez okowy samotnosci i wyjsc na prosta?