Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ShemaleLover27

pierwsze lizanie kobiecego tyleczka

Polecane posty

Gość ShemaleLover27

Panowie no właśnie - kiedy pierwszy raz zapusciliscie się jęzorkiem w okolice kobiecego tyłka? już przy pierwszej minetce? czy nastąpiło to potem? co Was do tego skłoniło? Drogie Panie, jeśli chcecie to możecie powiedizeć jak Wy się czułyście kiedy facet po raz pierwszy zaczął lizać Wam pupcie? podobało się? czy raczej peszyło? dlaczego?

Gość mistrz mineta
moja uwielbia jak liżę jej dupkę oczywiście po uprzednim umyciu. :) Lizanie kakaowego wzmaga jej doznania :D

Gość _asd
Oj dawno. Ok 10 lat temu. Teraz mam 35. A co skłoniło? chęć spróbowania seksu analnego. Od tamtej pory z żadną partnerką nie miałem problemu żeby pobzykać w tyłeczek. I od tamtej pory robię to regularnie. Odpowiednie pieszczoty, podniecenie, rozluźnienie, pieszczoty języczkiem i dawaj!!! Oczywiście trzeba być delikatnym. Nic na siłę bo łatwo kobietę zrazić do tego typu sexu.

Gość ShemaleLover27
laseczki a może WY zabierzcie głos :) lubicie jak się Wam liże dupeczke podczas oralka ?:)

Gość pocałował mnie raz
niespodziewanie... dziwnie się czułam to w końcu d***a a jednocześnie taki odlot... jednak takie pieszczoty nie!!!