Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka...:)

czy to może być ciaza??

Polecane posty

Cześć dziewczyny Od 9 m-cy staram się o dziecko ,po 4 m-cach okazało się ,że z powodu braku progesteronu i niedoczynności nie zajdę w ciaze po kolejnych 5 m-cach i braniu primolut-nor od 15-26dc cykle się uregulowały jest owulacja. Obecnie jestem w 12dc miesiączka wystąpiła normalnie i jak zwykle po primolucie skąpo- 3 dni ale jak nigdy od 3 dni boli mnie brzuch, dzisiaj na zakupach zrobiło mi się słabo do tego nudności, brak apetytu,ból głowy i wydzielina z pochwy która w niczym nie przypomina "owulacyjnej" (woda w kolorze mleka bez zapachu i cieknie jak krew podczas miesiączki już 2 dzień)i średnio co 20 min. wizyta w wc do tego zaparcia od tygodnia .Zastanawiam się czy primolut nawet podczas ciązy wywołałby okres, test negatywny a jakby była ciąża to jakiś 6 tydzien ... Btw. może orientujecie się czy prawdą jest ze test owulacyjny może wskazać bardzo wczesną ciąże, usłyszałam to on jednej kobiety która wspomagała się testami i rzekomo u niej tak było pozdrawiam

żadna nie pomoże? :)

Gość klarins foods
hmm mi wychodzoly testy owulacyjne po terminie owulacji pozytywne ale nie byla w ciazy dlaczego nie pojdziesz na badanie z krwi!!!!! ??????my ci tu tego nie powiemy WSZYSTKO JEST MOZLIWE ,JAK I NIE JEST MOZLIWE! szoruj do szpitala albo w poniedzialek na bete

nie mieszkam niestety w polsce wiec nie mam tego komfortu iść do lab i oddać krew :( Własnie też miałam 2 kreski po terminie owu i się zastanawiam Chyba kupie normalny test ciażowy bo ten kupiony na ebay to może lipny jest