Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana*1995*

Ciąża w wieku 16 lat(zaplanowana) dlaczego....

Polecane posty

Gość musisz zaczac wiecej zarabiac
ludzi z grubsza tak naprawde to gowno to obchodzi kazdy ma swoje problemy mam wywalone na nastoletnie matki

Gość graff iti
lotem pelikana - to nie jest zabawa w dorosłość - to jest ucieczka z piekła

Gość jhyt76
ja ci powiem tak:sama powinnas wiedziec czy dobrze zrobilas, ale ja cie popieram niestety udzie, ale takie sa polskie realia taki nasz kraj zacofany ze nic innego widocznie niedalo sie zrobic pozatym niezaszla w ciaze z pierwszym lepszym tylko z chlopakiem ktory byla jakis czas co nie?wiec wara od niej

Gość lotem pelikana
ucieczka z piekła to w jej przypadku inne piekło

Gość kmnbvctyuuu
za to teraz ma raj - maż pracuje, teściowie dokładają - wystarczyło wypiąć tyłek - tylko teściowa coś tam niezadowolona i pokazuje marginesowi gdzie jego miejsce - ale to już na innym topiku

Gość zdesperowana*1995*
ale lotem pelikana tego nie zrozumie. trzeba wiedziec jak to jest zeby zrozumiec.

Gość apropossss
już się nie śmiejesz? nie jest ci do śmiechu autorko?

Gość zdesperowana*1995*
a co do tamtego topiku to wole miec z tesciowa jeden czy dwa dni milczenia niz pijanego ojca który woli kupić piwo niz chleb do domu, i jeszcze przyjdzie i sie awanturuje.

Gość zdesperowana*1995*
nie nie smieje sie apropossss bo to nie jest smieszne akurat ze miałam taka sytuacje. A na tamtym topiku to z ciebi i ze sie do kasy przyczepiłas tylko a nie do tematu o który pisałam.

Gość dfvderfg
mysle to ze masz nasrane we łbie

Gość apropossss
ja też wolała bym mieszkać u kogoś na krzywy ryj - ale jak ci napisałam w tamtym topiku - całuj teściową po tyłku i noś na rękach za to, że cię przygarnęła

Gość apropossss
w posagu wniosłaś tylko brzuch - więc stań na wysokości zadania i zrób wszystko, żeby zyskać przychylność teściowej

Gość zdesperowana*1995*
dobrze apropossss, tak zrobie ... jak bys miała taka rodzine to bys mi tak nie pisała...nawet pieniedzy uskładac nie mogłam bo wszystko mi zabierali zawsze, i nawet teraz chca pozyczać, zamiast mi do domu dołozyc

Gość berbeluszkaaaa
Autorko,nie czytalam wszystkich wpisow,ale mam pytanie...ile masz lat?ile jestes po slubie i ile ma wasze dziecko?

Gość graff iti
Autorko - jeśli chcesz poznać opinie innych to najlepiej czytaj wpisy od 7 do 16 - wtedy na kafe siedzą normalni ludzie . Potem w większości do głosu dochodzą znudzone małolaty na wakacjach, które lubią dokopać innym, bo wtedy się dowartościowują.

Gość apropossss
ja ci źle nie życzę i nie myśl sobie, że nie mam pojęcia o czym piszę - też niedługo będę teściową - więc domyślam się, skąd u twojej teściowej takie podejście -

Gość mysle ze to byloooo
mysle ze to bylo glupie i dziecinne. moglas isc mieszkac z chlopakiem na stancje jesli on zarabia, a na swoja patologiczna rodzine wcale nie patrzec. spakowalabys sie i wyprowadzila po cichu i nic by ci nie zrobili, cieszyli by sie ze jedna gęba mniej, pewnie tez wyzwali by cie od puszczalkich itd ale co z tego? bylabys wolna od nich. tesciowa pewnie cie nienawidzi. teraz jest w miare, ale czy z czasem nie bedzie coraz gozej??? zlapalas jej mlodego synka na brzuch, na pewno cie nie znosi. oby nie bylo coraz gozej.

Gość zdesperowana*1995*
Mam 17 lat , jestem rok po ślubie , a dziecko ma 8msc. aale jak ktos ma mi po tym wpisie napisać ze mam nasrane albo coś to nie wypowiadajcie sie prosze:(

Gość synowa;/
ja tez urodzilama w wieku 16 lat i jestem bardzo ale to bardzo szczesliwa, wlsnie jestesmy w trakcie budowy domu, no jest super, tylko mam jedne problem z tesciowa.wow witaj apropos teraz tutaj kasisz swoim jadem, stara ruro

Gość urocza czrownicaa
zdesperowana*1995* i synowa;/TO JEDNA I TA SAMA OSOBA 0/10 gimgowno sie nudzi na wakacjach

Gość zdesperowana*1995*
ok juz znam wszystko dziecko z patologicznej rodziny , puszczalska, malolata, no to wam zyczyłabym takich rodziny powodzenia!!!!

Gość babusszka
Trudno odejść od rodziców w wieku 16 lat. Ślub to umożliwa.

Gość zdesperowana*1995*
moglam inaczej zycie ulozyc ale co zrobic jak sie bzykac chce a na gumki czlowieka nie stac

Gość apropossss
Przepraszam Cię autorko, bo ja jedna z tych małolat na wakacjach. Szkoda mi sie zrobiło ze cie tak potraktowałam. Przepraszam...

Gość zdesperowana*1995*
dzieki ciazy miałam sprawe w sadzie o zezwolenie na malzenstwo.

Gość mysle ze to byloooo
co sie stalo to sie nie odstanie. widac masz powazne watpliwosci czy zrobilas dobrze, bo zakladasz 2 temat, pod roznymi nikami, glupiec by sie zorientowal. nie wierze ze jest tak super rozowo, ogolnie to wspolczuje domu i sytuacji. ciesz sie tym co jest, nie roztrzasaj bo to do niczego nie prowadzi.

Gość nnjkhjkhkj
ale co jest nie tak w obecnym miejscu zamieszkania?? mieszkacie w domu czy w mieszkaniu, ile m2??

Gość nnjkhjkhkj
cos mi sie wydaje ze tesknisz autorko za normalnym zyciem nastolatki, takim bez obowiazkow, pelnym rozrywek i luzu kolezanki nie maja zobowiazan, robia to na co maja ochote, a Ty bidulko wpadlas z deszczu pod rynne widzisz sama ze zycie matki, zony wcale nie jest takie kolorowe jak wydawalo Ci sie wczesniej

Gość mysle ze to byloooo
staraj sie za wszelka cene zyc dobrze z tesciowa, rozumiem ja ze ma humorki i sie nie dziwie, ale i tak lepsze to, niz to co mialas w domu. znam wiele dziewczyn (jak kazdy zreszta) ktore mlodo urodzily i jakos zyja. jedne maja meza , dom itd, innym nie uklada sie za dobrze, jak to w zyciu.