Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana małzonka

Moje beznadziejne życie seksualne - czyli jak zapomnieć o dobrym seksie!

Polecane posty

Sprawdzcie IP czy coś innego skoro bawicie się w detektywów:/ Nie jestem egoistką to pewne. gdyby tak było nie oddawałabym się meżowi tylko by on mógł sie zaspokoić. Rodzice żle nie wyszli na tym,żeu nich mieszkamy. Tak jak pisałam. My kupujemy prowiant dla wszystkich i opłacamy część rachunków. Dzięki temu rodzice odłożyli na wakacje i pierwszy raz od 15 lat mogli sobie wyjechać. Mama jest odciążona bo wszystkie obowiązki domowe przejęłam ja. Sama stwierdziła,że darem niebios byłoby gdybysmy mieszkali u nich już zawsze bo jest jej lżej. Czy niektórzy nie potrafią zrozumieć,że nie każde dziecko mieszkające z rodzicami to pasożyt?!

no przecież ludzie Ci doradzają!!! umiesz czytać ze zrozumieniem?!

Tym którzy doradzili - bardzo dziekuję:)Wezmę sobie rady do serca. Nie mam ochoty jednak kontynuować wątku bo widze,że będę się tylko musiała niepotrzebnie tłumaczyć:/I udowadniać,że nie napisałam NIGDY podobnego tematu:/ Pozdrawiam

Gość Luiza27
durna oszustka,myśli,ze zrobi nas w konia z tym drugim tematem.Precz krowo,załóż debilko zamek w drzwiach,to kwestia 30 zł i macie seks jaki chcecie i nikt wam nie wlezie.

Gość iza 9090
Dobrze tamten wątek nie byl Twoj, ale to nie zmienia wiele: 1. Rujnujesz życie seksualne swojego brata, przez ciebie, twojego męzą i synka nie może sobie sprowadzic kogos na noc 2. Rujnujesz życie seksualne swoich rodzicow. Twoi rodzice odchowali już swoje dzieci, woleliby zamknąć się u siebie w pokoju i pobzykać a tak to szlajasz im się po domu ty, twoj mąż i najgorsze - twoj synek. Twoi rodzice zamiast się wyluzować, pewnie cały czas stresuje się że im wnusio wejdzie do pokoju 3. twoi rodzice nie pukają? Może chcą ci pokazać jak to fajnie. Pewnie też całe życie nie pukałaś włażąc do ich pokoju i oni przez to nie mogli się spokojnie pobzykać 3. pewnie teraz w dzien rodzice ci pomagaja w opiece nad dzieckiem, jak się wyprowadzisz na swoje i zaczniesz na serio zajmować dzieckiem, zamiast zwalać to na rodziców to przestaniesz być takim wulkanem Myslisz tylko i wylącznie o wlasnym tyłku - pomyśl też czasem o rodzicach i bracie, wyprowadź się jak najszybciej Twoj brat ma prawo do normalnego życia seksualnego, a przez ciebie go teraz nie ma. twoi rodzice odchowali już sowje dzieci, teraz chcieliby pocieszyc się soba w sypialni a zamiast tego biega im po mieszkaniu 1,5 dziecko i wlazi nie pukajac

Gość Luiza27
nie wierzcie tej krętaczce,to jej temat,nikt identycznych nie pisze tutaj.

Gość koniczyna81
Mialam feceta z ta przypadloscia (przedwczesny wytrysk), przez 8 lat leczenie nie przynioslo skutku, to chyba kwestia psychiki, nie kazdemu uda sie pokonac ten problem. Fakt, ze twoj maz po zaspokojeniu siebie idzie spac swiadczy tylko o tym ze to egoistyczny dran nie liczacy sie z twoimi potrzebami, kiepsko wybralas..

Gość iza 9090
wiedzialam że egoistka nic tu juz nie odpisze babol mysli tylko o wlasnym tylku nie zważając że niszczy życie seksualne swoim rodzicow i brata

Tak czytam,czytam sobie ten wątek i stwierdzam,że jesteście mega popaprani :D Chyba nie macie pojęcia na czym wogole polega całe to forum.ktoś zadaje konkretne pytanie i sie konkretnie odpowiada.Po co komentujecie,że ona jest samolubna,że niszczy rodzicom życie,że brat nie może sie pobzykać.k*rwa:) pogielo Was do końca?Padło pytanie co ma zrobić, żeby zmienić swoje życie seksualne a nie co ma zrobić,żeby nie niszczyć życia swoim rodzicom.Czy wy mieszkacie u niej w domu i wiecie co kto robi,czy dziecko wchodzi do dziadków pokoju i czy oni się krzątaja po całym domu? Sfrustrowana małżonko powiedz mężowi wprost, że jeśli nie zacznie próbować również czegoś zmieniać tj.plener,auto,hotel to znajdziesz sobie kochanka.Zobacz jaka będzie jego reakcja.

Gość iza 9090
kasial89 jestes identyczna jak autora wątku ja jej napewno nie bede dawac dobrych rad, bo nienawidze egoistow myslacych tylko o sobie ważna jest tylko ona, jej dupa, pindol jej męża a inni? a brat, a jej rodzice życie jest sprawiedliwe - jak ona niszczy swoim lenistwem i nieudacznictwem i niesamodzielnością życie seksualne swoich rodzicow i brata to ma za swoje jak jakos to naprawi to zniweluje zla karme wokol siebie i jej tez zacznie sie ukladac życie jest na szczescie bardzo sprawiedliwe, jak ktoś niszczy bezceremonialnie zycie innych, to zawsze spotka go kara, autora tego postu jest najlepszym przykladem jak przestanie ciągle myśleć tylko o sobie, swojej pipie i pindolu swojego męża to wszystko jaoś się ułozy

Gość iza 9090
co za czasy w ktorych przyszlo nam życ, ona się jeszcze skarży że jej jest żle a to że zdezorganizowała życie seksualne rodziców i brata? co ją to obchodzi? i jeszcze są ludzie tu na forum co bronią takiej egoistki, co za czasy!!!

Gość iza 9090
wiedzialam że nic nie odpisze, egoistki nienawidzą jak im się powie prawde w oczy

Gość onawi
jesli ma przedwczesny wytrysk polecam prezerwatywy w prazki,moj dochodzil po doslownie minucie a teraz wytrzymuje ok 15 te prazki sa super dla kobiety,uwierz mi 17 lat z bylym mezem nigdy nie mialam orgazmu,przyzwyczailam sie ze jestem (jego zdaniem )oziebla,mam nowego faceta poczatki byly dziwne zwlaszcza z tym wczesnym wytryskiem ale widac mu na mnie zalezy i probowal roznych sposobow aby i mnie bylo dobrze teraz powiem szczerze jest super.....polecam,sproboj chociaz raz i zobaczysz jaka roznica :).....dodam jeszcze tak dla siebie ze moj ex zrobil mi przysluge zdradzajac i odchodzac do innej

iza9090 Ty nadal nie rozumiesz na czym polega to forum :) I chyba dokładnie nie przecztalas mojej wypowiedzi.Nadal rzucasz tymi nudnymi tekstami o rodzince.Tobie chyba ktos siedzi w mieszkaniu na glowie i dlatego taka znerwicowana jestes :P

Gość Misiek__
Moja rada jest taka: jeśłi ślubny zrobi swoje to po kwadransie ma powtórzyć, a nie odwrócić się d na 2-gi bok i spać. Gwarantuję że 2-gi raz będzie trwał znacznie dłużej i będzie wreszcie szansa na porządny orgazm.