Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość home ending...

Co zrobic w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość home ending...

Jutor chrzest siostrzenicy mojego meża-ja mam byc matką chrzestna-wczoraj dopadła mnie jelitówka-nie wiem co robic.

Gość Górkakasia...
no przeciez nie mozesz teraz ich wystawic. kup sobie jakieś dobre leki, napij się mięty powinno pomóc. abyś tylko przetrwała msze w kościele pozniej juz wrazie czego bedziesz miala kibel pod ręką

Gość u mnie w klatce
wypij odgazowana coca cole, uwierz pomaga

Gość home ending...
ja to rozumiem, zle mała ma 2 m-ce i jak ją zarażę, to będą mięli mega problem-bo z takim maluszkiem od razu do szpitala, a jelitówka jest bardzo niebezpieczna dla tkich małych dzieci-sama przez to przeszłam , dwa tygodnie leżałam z moim w szpitalu gdy miał tę chorobe

Gość pierdzielisz jak potłuczona
jedz ryż z gotowaną marchewką, pij miętę kup Stoperan powinno pomóc

Gość home ending...
wszystko to już wypróbowałam, plus wizyta u lekarza, nie przechodzi, tak mnie boli wszystko, że nie mam siły wstać z łóżka, a chrzest jutro o 16, całe 45 minut! co jak zwymiotuje na posadzke-rodzice, chrzestni i dziecko całą msze stopją w tym kosciel przed ołtarzem, nie ma dla nich krzeseł

Jak się boisz że beda mieli pretensje że zaraziszdziecko- zadzwon i powiedz że jestes chora i nie wiesz czy isc do kosciola i zarazic czy znajda kogos na szybko. Co za problem przekrecic. Stoperan powiniem pomoc na te 45min

Gość najbrzydsze sa golfy
ktos z rodziny może ciebie zastąpić tam fizycznie a w papierach to ty będziesz chrzestną. Mo brat tak zrobił jak nasz kuzyn był za granica i nie mógł przyjechać.Teraz jest juz w Pl i w czasie komunii był już z małym.

Gość najbrzydsze sa golfy
ja ma miejscu matki dziecka wolałabym tak zrobić a nie narażać dziecko..

Gość home ending...
ja juz adzwoniłam gdy pojawiły sie pierwsze objawy-to się obruszyli, jakby byli źli,że specjalnie sie rozchorowałam, co jest niezależne ode mnie-ja może dam rade iśc , ale oni chyba nie zdaja sobie jeszcze sprawy co to jest dziecko chore na jelitówke-to ich pierwsze

Gość home ending...
tez pomyslałam,aby mnie ktos zastąpił, ale tesciowa zła dzwoniła dzisaiaj"ja k to bydzie, unos w rodzinie czegos takigo nie było, taki wstyd przed ludziami!" masakra

Gość no_leaf_cover
Jak ja mam jelitówę to nie mam siły siedzieć przy komputerze. Wypij herbatkę miętową, połóż się, prześpij może, to Ci przejdzie.

Gość home ending...
mam laptopa w łózku-syna zabrała moja siostra do siebie i nie potrafię zasnąc, ciagle sie martwie co u niego