Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweczkaaaaaa

inna kusi mojego faceta co robic

Polecane posty

Gość mroweczkaaaaaa

z tż mamy po 22 lata. Jesteśmy ze soba ponad rok i nie zamierzamy przestawać były już nawet wstępne rozmowy o zaręczynach i ślubie. Mama tż ma koleżankę (30-35lat), ktora rozwiodla sie miesiac temu. Zaczęło się od tego, że miesiac temu zalatwila nam wejsciowki na ekskluzywna impreze - poszlismy, czemu nie Widzialam ją w tlumie, nie podchodzila jednak do nas. Podchodzila do tż gdy byl sam (ja szlam do baru lub wc) i ulatniala sie jak kamfora gdy wracalam, albo jeszcze rpzed tym (tż mówił, ze byla rozmawiala i poszla). teraz dzwoni do niego gdy jest ze mna pytajac czy bedzie w domu (swoim) o 22, bo ona u nich jest (tż mieszka z mama) i czeka na niego. Ostatnio wyslala mu sms ''kochanie zrobilam Ci chili na obiadek, spie dzis u was'' tż odpisal, ze za obiad dziekuje ale ze kochaniem jest tylko dla swojej dziewczyny (czyli dla mnie . po przyjsciu do domu uslyszal od tej baby, ze to byly tylko zarty, a od swojej matki, ze robi cyrk. coz, mnie te zarty nie smiesza. Kobieta pracuje w perfumerii, CIAGLE przynosi mu kosmetyki, ale nie tylko. Ostatnio kupila mu kadzidelka KAMASUTRA. co mam z nia zrobic?

Gość mroweczkaaaaaa
no tak moze to i smieszne.