Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berbeluszkaaaa

Czas na wlasny biznes!

Polecane posty

Gość ghsdh
dziwne bo ja we wrocławiu szukałam własnie cateringu na takie tanie obiady i nic nie znalzłam, zero inf w necie, tylko same ślubne itp towary drogie? wystarczy jak obserwujesz promocje w hipermarketach, obiad na parwde da sie tanio ugotować

Gość berbeluszkaaaa
Te wszystkie durne wypowiedzi to podszywy :-/ Moj oststni wpis jest z 15:33 Wiem,ze najpierw musze zrobic dobra reklame :) Orientuje sie jak to wszystko wyglada,zusy i te sprawy,bo moj nazeczony prowadzi wlasna dzialalnosc budowlana od 4 lat.Pierwszy rok robil na czarno,a jak nalapal klientow to zarejstrowal firme :)

Gość berbeluszkaaaa
U mnie w miescie cena za obiad typu schabowy,frytki,bukiet surowek wynosi ok 20zl takze mysle,ze cos w tym stylu byloby u mnie,albo taniej (zalezy ile by mi wyszlo po obliczeniach)

Gość berbeluszkaaaa
Kiedys tez myslalam o lumpku na wage,ale juz tyle tego u mnie,ze mogloby nie wypalic...

Gość grwtqgt
20 zł? catering z takim obiadem to jak stołówki w szkołach albo w ogóle stołowki w małych miastach,a Ty robiać to maowo na parwde nie wydajesz dużo, jak nakupuejsz kurczakow to masz i zupę i piersi zrobisz, i inne części wykorzytasz kupowac same filety Ci sie nie opłaci za taka cene jak podajesz to nie licz na sukces

Gość berbeluszkaaaa
Oczywiscie ja zrobilabym tak,zeby wychodilo dla klientow jak najtaniej :) Potrafimy z tesciowa gotowac za naprawde male pieniadze.Wszystko jest do obliczenia i dopiero wtedy mozna podac jakakolwiek.U mnie przede wszystkim bylyby dania typu bigos,golabki,pierogi itp.

Gość berbeluszkaaaa
*jakakolwiek cene Mysle,ze za obiad typu kotlet schabowy(ze schabu,nie piersi)+ziemniaki+bukiet surowek bralabym jakies 12-15 zl

Gość berbeluszkaaaa
*jakakolwiek cene Mysle,ze za obiad typu kotlet schabowy(ze schabu,nie piersi)+ziemniaki+bukiet surowek bralabym jakies 15 zl

Gość ghdfhj
ale po co bukiet surówek, i to zawsez te same, lepiej codzinnie inna, frytki też bez sensu, chyba ze do ryby, taniej ziemnaiki wychodza wszytsko ponizej 10 zł, powyzej to za drogo zimniaki i surówka to taniocha, kotlet wyjdzie ci za jakies 2 zł,ziemniaki i sórówka moze 1zł, wiec masz obiad za 3 zł, sprzedaj go za 7, to bedzesz miałą klientów

Gość źle doradzasz
a gaz? a prad? a czas? a paliwo na rozworzenie? ty liczysz suche produkty ale najpierw trzeba pojechac do sklpeu, kupic je, przywieźć, ugotować, usmazyc, upiec i rozwozic po miescie! to wszystko kosztuje i bez sensu sprzedawac taki obiad za 7 zł Ja jako klientka nie kupiłabym obiadu za 7 zł, bo od razu myślałabym że jest z najtańszych i najgorszych produktów

Gość źle doradzasz
ghdfhj nie masz o niczym pojecia dziewczyno

Gość Domowy obiad
ja czasami zamawiam do domu z tej firmy maja tam naprawde dobre jedzenie menu: 10.08.2012 Zupa jarzynowa, ryba w cieście, surówka z czerwonej kapusty, ziemniaki 2012-08-11: Zupa z groszku zielonego, filet drobiowy panierowany, surówka z marchwi i jabłka, ziemniaki; 2012-08-12: Zupa pomidorowa z ryżem, karkówka w sosie własnym, surówka z kapusty pekińskiej, ziemniaki; 2012-08-13: Barszcz czerwony, kurczak pieczony, surówka z pora, ziemniaki. nia iUwaga! dodatkowa usługa obiady za 9 zł dowieziemy również pod wskazany adres! w soboty włącznie! to jest duza firma kateringowa a Ty jak swoja założysz i ktos zyczliwy Cie podpierdoli to dopiero kary bedziesz placic zastanow sie

Gość berbeluszkaaaa
Popieram w 100% Twoja wypowiedz.Suche produkty to nie wszystko,jest jeszcze caly proces produkcji. Napewno nie bede sprzedawac obiadu za 7 czy 10zl.

Gość e5yu6r
Żeby Ci się to kręciło i żeby mieć z tego zysk czyt przysłowiowy chleb na życie to musiałabyś sprzedawać obiady za min 13zł a ludzie za taką cenę nie kupują obiadów w firmach kateringowych bo każdy szuka taniej.