Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pawellllwroooooo

pech do dziewczyn z depresją

Polecane posty

Gość pawellllwroooooo

Mam 24 lata i miałem 3 dziewczyny wszystkie z depresją, niestrety o danej depresji dowiadywałem sie w takcie zwiazku, najczesciej ona byla przyczyna rozstania 1. T.- lat 20, przyjechała na studia, ogólnie nbardzo atrakcyjna, prestiżowy kierunek, myśle sobie super laska... ale do czasu- w trakcie zwiazku zaczela miec wahania nastroju, momentami kochana, do schrupania, mila, pozniej nagle sie wywyższa w tym samym momecie byla w stanie Się przytulac a pozniej chwile sie zastanawila i pwoiedziala ; spierdalaj, pozniej telefon za 2 minuty z przeprosinami, wiec wracam do niej i nagle ; przezwiska do mnie czemu tak dlugo, wiec i da a ona ze bardzo dobrze. w koło sie kreciło, ogólnie pozniej placz bo czuje sie niedoceniona, prawie wiekszosc naszego zwizku, 1minuta szczesliwa, 5 minut płacz, na przemian, cos sobie przypomini i juz 2.A. uważala sie za najgorsza i chciała by wszyscy udowadniali jej ze jet inaczej, ciagle mowila mi ze sie zabije az w koncu dalem sobie spokoj 3.B. leczyła sie psychiatrycznie ale dowiedziałem sie po 8 miesiacach związku, zaczynam watpic w normalne kobiety

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować