Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masssiupka

USG 4D VITAMED w świdnicy ?

Polecane posty

Gość masssiupka

Witam. Czy robiła któraś z Pań tam usg 4D ? Dobry lekarz tam jest ? Wytłumaczy wszystko czy może nagra film i do domu ...

Gość masssiupka
...

Gość gość
ile kosztuje badanie 4d

Witam ja jestem ze Świdnicy. Osobiscie nie bylam na tym usg choc zastanawiam sie czy by sie na nie nie wybrac. Co do lekarza niestety nie wiem kto je wykonuje... Ale kolezanki chodza i poloecaja wiec mozliwe ze wcale nie jest zle :)

Połoznictwo i ginekologia - Witold Pawłowski, dr Zbigniew Małachowski, Jerzy Słobodzian - z tego co widze to sa obecni ginekolodzy pracujacy w vitamedzie. Niestety nie korzystalam z opieki lekarskiej u zadnego z nich.

Gość gość
Polecam w 100!

Gość gość
Doktor Słobodzian to najlepszy i najdokładniejszy lekarz ginekolog na jakiego trafiłam od 4 lat

Gość gość
Najlepszy jest dr Witold Pawłowski . Mam w tej chwili 35 lat , od młodzieńczych lat miałam podczas miesiączki bardzo mocne bóle brzucha, kończyło się zawsze zastrzykiem na pogotowiu. Chodziłam do wielu lekarzy i każdy twierdził że jestem zdrowa ,także dr Slobodzian, aż wkoncu trafiłam do dr Pawłowskiego który odrazu wykrył endometrialne torbiele na jajnikach i skierował na zabieg do Wałbrzycha. Wszyscy robili badanie USG i żaden nie zauważył wielkich torbieli tylko dr Pawłowski. Dlatego polecam w 100%.