Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezgranicznie, irracjonalnie

Kocham Cię

Polecane posty

Gość ciotkaaaaa.....
a dwie ostatnie opcje, jak w mordę strzelił, do mnie pasują...

Gość napiszę jeszcze
do mnie pasuje ostatnia

Gość roselin
.....ja...nadal darzę go najwyższym uczuciem... choć ostatni raz moje wyznanie usłyszał już ponad pół roku :( "bezgranicznie, irracjonalnie"....czytając Twoje słowa....marze by je usłyszeć..... Oboje jesteśmy związani, ale to co wspólnie przeżyliśmy, myślę, że na zawsze już nas połączyło.... Codziennie walczymy o siebie choć jest już inaczej ;) Nadal trwam Zyję nadzieją

Gość liczyłam na
to, że zaprzeczysz :(

Gość najpiękniejsza wśród pieknych
i ponownie niedoczekanie :)pozdr dobranoc

Gość Autor romantico
co się rzadko zdarza :) Dlaczego nie powiesz jej wprost o tym co czujesz i jak ważna jest dla Ciebie? nie trać szansy na wielką miłość :)

Gość dobranoc juz prawie
spie dobranoc

Gość ja też tak irracjonalnie
...

Gość oihgbn
Co rozumiecie pod pojęciem irracjonalna miłość?

Gość bezgranicznie, irracjonalnie
Irracjonalnie, czyli nieracjonalnie. Wtedy, kiedy Twoje serce zaprzecza rozumowi. Wiesz, ze nie ma najmniejszych szans, Twój rozum mówi Ci, że najlepiej jest to zakończyć, ale Ty postępujesz wbrew rozumowi.

Gość i dlatego to jest takie
zajebiste uczucie, tylko bez sensu...:(

Gość ja też tak irracjonalnie
u mnie to nieracjonalne, dlatego że ja jestem tylko ekspedientką ze średnim wykształceniem a on na kierowniczym stanowisku w banku. Wiem, że jemu to teraz by nie przeszkadzało, ale po czasie i tak albo by mnie zostawił, albo ośmieszał, wyszydzał, poniżał... Nigdy nie będę miała wyższego, bo nawet maturę oblałam.

Gość lot na Marsa
Terapia przeprowadzana na forum. A z jakiego powodu Cie nie chce?

Gość mieciu jaki duzy
kompletnie nie wiem w jakim celu są zakładane takie tematy skoro autor nie chce rozmawiac:/

Gość KochamCiebieTylkoCiebie
I umieram bez Ciebie, wszystko zepsułam, wszystko zniszczyłam, zostały tylko zgliszcza czegoś pięknego..Już nigdy nie dostanę drugiej szansy, już nie chcesz mnie znać, już mnie nienawidzisz..nie umiem się pozbierać, ułożyć sobie życia i sobie wybaczyć, zdania o mnie nie zmienisz..tak bardzo bym chciała Ci powiedzieć, jak bardzo żałuję i każdy dzień jest udręką. Na błędach człowiek się uczy, dojrzewa popełniając błędy, szkoda, że musiałam się nauczyć na błędach w stosunku do kogoś kogo tak głęboko pokochałam. Chwile spędzone z Tobą to najszczęśliwsze chwile mojego życia, każda jedna sekunda to noc spadających gwiazd. Teraz czuję jakby słońce zgasło, a nocą nie było gwiazd...

Gość wybaczam ci
lepiej?

Gość życie jest jedno
nie zostawiaj tego tak...skoro darzysz ją uczuciem... dane jest to nielicznym... czytam co piszesz i widze że cierpisz...trafiłeś na anioła-taka prawda...jest wyjątkowa więc walcz o nią do ostatnich sił... pamiętaj...życie bywa przewrotne...nigdy nie wiesz co się może stać...jutro może jej nie być..a później będziesz tego żałował....

Gość xdxdxdxdxdxd
ZAZDROSZCZE dziewczynie niech mnie też ktoś pokocha 😭 jak to jest że ktoś ma wszystko a drugi nic?!:(:(:(

Gość kim jesteś autorzE?
podaj pierwszą literę imienia...

Gość piszesz tajemniczo
napisz z jakich powodów jest "za późno" i nasuwa się pytanie czy ona wie o Tw uczuciach o Twoim uwielbieniu jej osoby?

Gość pozdr oooooooooooooo
pozdro :)

Gość Kogoś Mi Przypominaszz
Jak ona ma na imię?

Gość niestety nie znam żadnego P
:( ...a ona, jak jej imie brzmi, na jaką literkę się zaczyna?:)

Gość do Kogoś Mi przypominasz
teraz napewno chlop sie otworzy :) :/

Gość klaudiiiia
Jak cicho tu i jak ciemno. Choć wciąż echo brzmi jednej z burz, Nie wiesz co, nie wiesz kto zaczął to, ale jedno już wiesz na pewno. Bolesnych zbyt wiele padło słów. Świat zostaw w tyle, jeśli Ona, wszystkim jest co dziś masz. Zostaw świat, nim się przekonasz, że bez niej nic nie jest wart. Świat zostaw za sobą, dumę schowaj, biegnij za nią co tchu. A kiedy dogonisz weź w ramiona, zanim będzie już za późno, za późno. Nie czas by stać, patrzeć w niebo. I nie czas by wciąż szukać win. To nie ważne kto właśnie popełnił dziś błąd. Ważne jest na pewno, że wybiegła już stąd, trzasnęły za nią drzwi. Świat zostaw w tyle, jeśli Ona, wszystkim jest co dziś masz. Zostaw świat, nim się przekonasz, że bez niej nic nie jest wart. Świat zostaw za sobą, dumę schowaj, biegnij za nią co tchu. A kiedy dogonisz weź w ramiona, zanim będzie już za późno, za późno, za późno, za późno.

Gość Wyjatkowy on 1
Proszę nie odchodź M.,kocham Cie. Dzięki Tobie Razem się śmialiśmy, Razem płakaliśmy, Spędziliśmy razem mnóstwo pięknych chwil Dziękuję że jesteś, Jesteś wyjątkowa, Chcę tylko byś posłuchała tej piosenki Było mi zimno a Ty mnie przytuliłaś, Upadłem a Ty mnie podniosłaś, Zdeterminowana kobieta która nadała kierunek mojemu życiu. Było mi zimno a Ty mnie przytuliłaś, Upadłem a Ty mnie podniosłaś, Zdeterminowana kobieta która nadała kierunek mojemu życiu. Dzięki Tobie, dziś jestem szczęśliwy. W momencie gdy się pojawiłaś, nauczyłem się żyć .I dzięki Tobie mogę być szczęśliwy. W momencie gdy się pojawiłaś nauczyłem się żyć. (Księżniczko) Proszę uśmiechnij się, Kapłanko, Jesteś moją królową, jesteś dla mnie wszystkim. Moją posłuszną księżniczką, która prasuje mi koszulę dzięki czemu mogę jej towarzyszyć na mszy. Zawszę uśmiechnięta, moja piękna pani mój słodki powiewie wiatru. Wcześniej byłem zły, ale teraz chcę być dobry. Zachowujesz zimną krew gdy czasami tracę panowanie nad sobą. Wtedy dotykasz mnie i mówisz bym się uspokoił i odpuścił. I upominasz, abym więcej tak nie mówił. Jesteś właścicielką wszystkiego co posiadam. Było mi zimno a Ty mnie przytuliłaś, Upadłem a Ty mnie podniosłaś, Zdeterminowana kobieta która nadała kierunek mojemu życiu. (zamknij oczy i pomyśl o czymś) Składam Ci hołd, Kochanie pokazałaś odwagę Zmieniając mnie z dzikusa. Masz magiczny eliksir, który sprawia że coś się ze mną dzieje. (Ty wiesz to) I wtedy zaczynam drżeć, i zaczynam unosić się w powietrzu, I nie chcę już nigdy lądować. Wspaniała kochanka, Jak mam umrzeć bez niej, skoro to co czuje moje serce do niej jest ogromne. Jestem zszokowany tą wielką namiętnością. Jestem Ci wdzięczny i wiem że nie okazuje Ci należytego szacunku. Dziękuje za to że nadal jesteś przy mnie. Dziękuję za bycie częścią mojego życia. Ty wiesz że jesteś bardzo wyjątkowa. Księżniczko, słuchaj uważnie Było mi zimno a Ty mnie przytuliłaś, Upadłem a Ty mnie podniosłaś, Zdeterminowana kobieta która nadała kierunek mojemu życiu. Było mi zimno a Ty mnie przytuliłaś, Upadłem a Ty mnie podniosłaś, Zdeterminowana kobieta która nadała kierunek mojemu życiu. Dzięki Tobie, dziś jestem szczęśliwy. W momencie gdy się pojawiłaś, nauczyłem się żyć .I dzięki Tobie mogę być szczęśliwy. W momencie gdy się pojawiłaś nauczyłem się żyć.

Gość cza cza cza
podaj więcej szczegółów autorze małe jest prawdopodobieństwo że ona to przeczyta :) kobiecym okiem ci doradzimy :) Kobiety mają inną psychikę i co wydaje sie dobre tobie ona może postrzegać to inaczej :)

Gość ten list w butelce
to do mnie,ale jest juz za pózno odejde po cichuuu....