Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezgranicznie, irracjonalnie

Kocham Cię

Polecane posty

Gość ƸӜƷ.♥.ƸӜƷ
co to za śmieszny watek, że na końcu jest początek ?

Gość gość
milosc jest okrutna:(

Gość bezgranicznie, irracjonalnie
Tak wygląda życie. Zataczamy koło i wracamy do punktu wyjścia. Swoją drogą, sporo się tu zmieniło.

Gość luna 30
też kogoś kocham i nie mogę z nim być...

Gość gość
Przypominasz mi mojego kuzyna. Co sie u ciebie zmienilo?

Gość gość
nadal sadzisz ze nas oszukasz polglowku????? wracaj na fs / szukam cie!!!! chyba brakuje ci tego bycia w centrum zainteresowania....i zaraz od nowa wystartujesz z kolejnym, łzawym topikiem.

Gość luna 30
Im słowa są piękniejsze tym trudniej a On nie chce przestać pisać Treśc jego wiadomości do mnie: Byłem sobie kiedyś ja, pewnego razu spotkałem niespodziewanie bratnią duszę , kogoś kto stał się dla mnie kimś bliskim, bardzo bliskim. życie stało się piękniejsze nabrało kolorów, pokochałem tę osobę bardzo. a ona mnie .... Byłem dla Niej wsparciem, powiernikiem, podporą, przyjacielem, słuchałem Jej wnikliwie by zaspokoić wszystkie potrzeby, nasza miłość stawała się większa i większa, coraz bardziej zbliżaliśmy się do siebie aż w końcu nie potrafiliśmy żyć bez siebie, rozumieliśmy się doskonale w każdym aspekcie Wierzyliśmy, że nasza miłość przetrwa każdą próbę, gdyż jesteśmy stworzeni dla siebie Aż do czasu kiedy przyszedł pewien Pan i zniszczył wszystko, zniszczył to co kochałem , to co było dla mnie najważniejsze, sprawił że Ona się wycofała, przestraszyła, zmieniła zdanie pozostała mi tylko nadzieja, która się jeszcze tli, jeszcze trwa, wierzyłem w taką miłość którą nikt i nic nie pokona, żaden Pan, żaden czlowiek, żadne zdarzenia, wierzyłem w miłość mimo wszystko póki mam jeszcze nadzieje dopóty walczę, walczę o kogoś kogo bardzo kochałem .... nie wiem jak, nie wiem co mogę zrobić, najwyżej zginę ale nie poddam się lepsza jest smierć na polu walki niż tak żyć, wolę zginąć niż cierpieć wiecznie ... może jeszcze się odezwie, może jeszcze się opamięta, może jeszcze będziemy mieć ze sobą kontakt, czy ja proszę o wiele ?? kilka słów otuchy, zrozumienia, kilka słów pocieszenia w potrzebie brakuje mi Ciebie brakuje mi Twojej obecności, Twojego głosu czy to tak wiele ?? serce boli, głowa ciężka, poduszka mokra ....stan Nirvany trwa i nie chce się skończyć wszystko od Ciebie teraz zależy, może się stanie jakiś cud i odezwiesz się

Gość gość
jak robi sie te motylki powie mi ktos

Gość gość
No właśnie, jeśli tak bardzo kochasz tą swoją internetową dziewczynę to nie wymyślaj bajek tylko wprost jej powiedz :D

Gość gość
A jej inicjał to A,M,F czy moze S? :) :D:D

Trudno teraz jest się domyślić, z kim się w ogóle pisze... Do gościa powyżej - a zmieniło się... Niestety, rozstałem się ze swoją dziewczyną, bo nie mogłem zapomnieć o NIEJ. To i tak miało zerowe szanse na powodzenie. Chyba już do końca życia zostanę sam... Za dwa tygodnie przyjeżdżam do Polski. Brat chce, żebym u nich zamieszkał. Gdyby tylko wiedział... Boję się, że jeżeli znów się z NIĄ spotkam... że to mnie zwyczajnie zabije.

Gość gość
wiesz, może zacznij pisać książki . . szkoda żeby taki talent się zmarnował . :D

Gość ffffffffghjk
autorze skad jesteś?

Pochodzę z Wrocławia, ale obecnie mieszkam zupełnie gdzie indziej. Zastanawiam się, o co w tym wszystkim chodzi. Zarzuca mi się jakieś dziwne rzeczy, z którymi nie mam nic wspólnego. Jeżeli ktoś ma ochotę poznać moją krótką historię, to zapraszam na sam początek tematu. Z niczego więcej nie będę się tłumaczył, bo nawet nie rozumiem tego, co mi się zarzuca i podejrzewam, że takie uparciuchy, nie przyjmując żadnych argumentów, nadal będą trwać przy swoim. A literat byłby ze mnie marny, dlatego zostanę przy swoim dotychczasowym zajęciu, przy czym wciąż od czasu do czasu będę tu wpadał i użalał się nad sobą.

Gość obserwator/ka
Autorze!!!!nie przejmuj się tymi wpisami.Zobaczyli kilka podobnych liter,sytuacja podobna , i wszystko do jednego wora,pogratulować .Ale ubaw,pękam ze śmiechu,przypisali wszystkie tematy jednemu autorowi,co nie jest prawdą,bo jednym z nich jestem ja.

Gość gość
Po co sam sobie komciujesz :D

Gość gość
a gdzie ty wynajdujesz te piosenki, nie mozna tekstu znalezc nigdzie nie ma

Gość gość
Tez bylabym zainteresowana, możesz je tutaj wkleić

Gość gość
47683683 napisz do mnie odczytam jak wróce z pracy

Gość gość
bezgranicznie, irracjonalnie - nadal ją tak kochasz? chyba juz czas by,się ogarnąć

Gość gość
to ja tez poprosze jak juz kolezanka podała namiar to i ja hehe tezchcekafe@o2.pl

Gość gość
chlip chlip:(

Gość gość
ja tez kocham narzeczonego mojej siostry juz od 3 lat :( wiem jakie to uczucie :(

Gość gość
a gdzie jest autor ?

Gość gość
w dooopie