Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezgranicznie, irracjonalnie

Kocham Cię

Polecane posty

Gość cizia miziakizia
i wogole nie dziwie sie czemu ta idealna dziewczyna go nie chce. idealna szuka idealnego a nie pierwszego z brzegu :)

http://www.youtube.com/watch?v=29zQGhnKQck Nie ma na imię Magda, jej imię nie zaczyna się ani na M., ani na P. Ja nie mam żony ani dzieci, za to 36 lat na karku. A Ona sama jest narzeczoną mojego brata, niedługo biorą ślub.

Gość tak to jest z tym
rodzenstwem ;/ mi tez sie podobal chlopak mojej siostry ;/ teraz masz wybor : albo postarac sie zeby miedzy wami cos bylo, co pewnie skutkuje nienawiscia brata,ale mozesz zyskac milosc, albo przeczekać aż Ci minie,poszukać nowej dziewczyny.Klin klinem to najlepszy sposob. Tak pozatym to autor tu siedzi caly czas? :D

Nie było mnie przez kilka dni, to zostałem zwyzywany o ch*jów :D A nie mam czasu, żeby tu zaglądać codziennie. Jest tak, jak pisałem wcześniej. Co bym nie zrobił - ktoś będzie cierpiał. A to nie jest kobieta, o której można zapomnieć.

Gość tak to jest z tym
takie uroki tego forum czyli odpuszczasz sobie? przemysl to dobrze. a ona daje jakieś sygnały?

Gość Niczemu niewinna
no to pat autorze

Gość gwiazdaaaaa
haha nie moge z was dziewczyny :) kazda miala nadzieje ze to o nia chodzi a jak autor powiedzial to gwaltownie aktywnosc na topiku spadla :P:P

Gość yebniety
spać poyeby. Nie ma żadnej miłości To wymysł hollywoodu. Jak byście poczytały to byscie wiedziały, że małżeństwa zawierano niegdyś z rozsądku i w celach politycznych. W dobie demokracji miłość służy tym, którzy na niej mogą zarobić...czyli w gruncie rzeczy nic się nie zmieniło W kime a jutro do kościółka ściskać wary na kazaniu przystojnego ksiedza Filemona.

Gość aktywnosc spada sukcesywnie
bo autor tez tutaj jak na lekarstwo, poza tym rzeczywiście sytuacja jest patowa i co tu więcej pisać skoro nie ma rozwiązania. Albo będzie cierpieć on, albo brat.

Gość a na Brackiej pada deszcz
Smutna ta historia. Póki sie nie uwolnisz, będziesz cierpieć, męczyć się. A ta kobieta wie, że ją kochasz, powiedziałeś jej to, czy nie. Była z Tobą wcześniej?

Gość M 31
czy ona odwzajemnia Twoje uczucia? wie o nich, Czy kiedykolwiek miedzy wami do czegos doszło, czy to jest jedynie skrywane uczucie? Twoje? .....b. ciężka sytuacja, Ona zostanie żoną Twojego brata. Pozostanie Ci pozostawić to tak jak jest i starać wszelkimi siłami nie myśleć o niej-choc będzie to trudne ...w przypadku jakiegos ruchu-działania Dozgonna nienawiśc brata. Czy mielibyscie na tyle sił aby prztrwać? Czy można zbudowac na tym szczęście? Jesli on kocha ją podobnie mocno jak Ty ja? Nastepny post bedzie od niego ;) Najuczciwiej byłoby gdyby to ona.... Kiedy ten ślub?? Długo są ze sobą??? Ile trwała wasza znajomosc/przygoda/romans??/ czym to było? z jej strony?

Podjąłem dzisiaj ostateczną decyzję. Wyjeżdżam za granicę. Tak będzie najlepiej. Dla wszystkich.

Gość kroczący własną ścieżką
Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś, to wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę.

Gość teraz naprawdę
możesz ją kochać

Gość teraz naprawdę
,,bezgranicznie" :)

Gość roselin
a ja nabrałam dystansu do wszystkiego....do Niego-również, choć nie tego pragnę, Choć pragnęliśmy "powrotu"...to jednak już nie wychodzi... :( ...jest tak inaczej, bardziej przyjacielsko Pragnienia, Potrzeba, Ciche-już, skrywane Uczucie nadal drzemie....Czekam. ....na Przebudzenie, na Żar , Namiętność, Magnetyzm i Chemię.....Na Naszą Miłość

Gość bziiiiium
ale z toba autorze tez jest cos nie tak. w tym wieku brak zony czy dzieci i podkochiwanie sie w zonie brata nie swiadczy o tobie najlepiej

Gość Taka jedna Ona....
Też kocham.....dopadło mnie to uczucie tak niespodziewanie.....I boli to,ze nie mogę się do tego uczucia przyznać.....JEMU Nie wolno mi o tym powiedzieć głośno:(

Gość azor_lynch
wykrzycz to dziwko!!!!!

Gość Taka jedna Ona....
Kocham Cie!!kocham!!!kocham!!!kocham Cię M!!!!! Wykrzyczałam.......i nie dziwko fiucie:P

Gość azor_lynch
a teraz to odszczekaj, bo przecież nie powinnaś!!!!!!!!!!!!

Gość azor_lynch
ahhaha :) to idź mu powiedz co tu wypisujesz! co, trzęsiesz nóżkami? och, och ale przecież on się nie może dowiedzieć. przeczytaj sobie ze zrozumieniem to co napisałaś. chyba, że nawet tym głupim magistrem nie jesteś :D

Gość Taka jedna Ona....
Ty azorku malutki potrafisz tylko szczekać żałośnie. Nie znasz mnie i gówno wiesz o mnie o nim i o tym co nas łączy.Po co tutaj zaglądasz,skoro nie masz nic mądrego do napisania

Gość Taka jedna Ona....
Potrafisz tylko ubliżać? Na forum jesteś taki macho? A w realu ,ogonek podkulony i warujesz....