Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfbdsfrbvggggg

czy to naprawde mozliwe by brzuch po ciazy powrocil do stanu sprzed ciazy?

Polecane posty

Gość fgfbdsfrbvggggg

bez rozstepow i w ogole.... jesli ktos przytyl bardzo w ciazy. a wczesniej byl chudy.

też sie nad tym zastanawiam i martwię... i boję,że już nigdy nie będzie taki ładny jak sprzed ciąży..;((

Gość Pisz pisz beato
mozliwe,możliwe ,potrzebowalam na to roku ,ale dało się i to bez ćwiczeń.

Gość fgfbdsfrbvggggg
moze to glupie dla was ale boje sie zachodzic w ciazy bo boje sie ze sobie zniszcze cialo............. lubie moja szczuplosc i to ze moge ubrac krotkie spodenki i ze nie zwisa mi brzuch:O

Gość lakier do paznokciii
Autorko ja też się boję :O

Gość fgfbdsfrbvggggg
o matko.........

Gość szalu nie ma
mozliwe ja przed ciaza wazylam ok 48 kg w ciazy przytylam baaardzo bo az 30 kg!!! juz w niecale pol roku po porodzie wrocilam do wagi sprzed! teraz jestem 10 miesiecy po porodzie waze 45 kg dodam ze nie stosowalam zadnych diet ani cwiczen ( mialam zamiar ale nie zdazylam) rozstepow w czasie ciazy uniknelam- smarowalam brzuch zwyklym kremem nivea

Gość szalu nie ma
jedyna rzecz z ktorej nie jestem teraz zadowolona to piersi- niestyety nie sa takie jedrne jak przed.,.. :(

Gość kasiullaggg
Mozliwe:), urodziłam 2 dzieci , mam sporo lat a brzuszek i resztę jak z czasow przed:), i waga ta sama 53 kg.Bez zadnych ćwiczen, diet itp.Bez cellulitu i rozstepów:).Tak,ze wszystko mozliwe:)

Jeśli ktoś bardzo przytył, to nie ma absolutnie żadnych szans. Wbijcie to sobie do głowy, że kobieta w ciąży wcale nie musi wpierdalać jak świnia "za dwóch". Ma jeść TAK SAMO jak przed ciążą. TAKIE SAME PORCJE. Po prostu musi zrezygnować ze szkodliwego jedzenia. A kobieta, która trzymała formę nawet w ciąży oczywiście może mieć płaski brzuch jak dawniej.

Gość no i co xxx xxx xx
Mozliwe!!! Ja przed ciaza wazylam 50kg, po urodzeniu 85kg, schudlam w rok do 55 i nie mam ani jednego rozstepu. Przycisnelam dodatkowo a6w i moj brzuch wyglada teraz lepiej niz przed ciaza. I polecam stosowac w ciazy krem Vichy przeciw rozstepom.

autorko, też przed ciąża byłam szczupła, miałam bzika na punkcie diet, figury, wyglądu. Ale jak się dowiedziałam,że będę mamą przeszło mi i jedyną obsesją stał się maluszek:) teraz już jestem na finiszu 8 miesiąc, rozstępów nie mam jak narazie, dużo nie przytyłam(niecałe 10 kg), ale martwię się czy wróce do figury sprzed...z tego co dziewczyny tu piszą możliwy jest powrót do figury sprzed ciaży więc się tym pocieszam:)

Gość fgfbdsfrbvggggg
hm, dzieki za wypowiedzi dziewczyny:) troche martwie sie na zapas ale jak widze kolezanki na 1-2 lata po ciazy z wielkim brzuchem to mnie przeraza. moja mama tez twierdzi ze po 5tce dzieci nie da sie wrocic do normalnosci,temu jest otyla... ale pewnie to wymowka;)

Gość szalu nie ma
pancerna koldra no ja baardzo przytylam ale nie wpierdalalam jak swinia tylko musialam zmienic diete dla dobra dziecka.... jestem wegetarianka i w ciazy mialam fatalne wyniki... zelazo niskie i musialam zaczac jesc mieso wiec mysle ze to bylo przyczyna tak zanacznego przybrania na wadze plus od polowy ciazy musialam lezec... znam 2 babki ktore w ciazy wygladaly jak zawodniczki sumo a teraz sa naprawde w niezlej formie jak sie chce mozma zrobic wszystko takie ja mam podejscie ja np.. zawsze szczupla bylam i po ciazy tez taka jestem

Gość hjguuyguy
Witam was kobietki:) Moj maluszek ma jutro dokladnie miesiec:) PRZED CIAZA 46 pod koniec ciazy 54kg pare dni po ciazy 49kg a teraz juz 45:) Rozstepow mam kilka malutkich przy samej psioszce bo niestety mam tandencje po mamie, ale niesa duze cala ciaze smarowalam sie kremami na rozstepy , ale jak widac jesli ktos ma je miec to i tak bedzie.Brzuch-brzuch przed ciaza mialam tak plaski ze mi zebra wystaway., wrocil do prawie takiej samej normy jak przed ot tekki flaczek ale to bardziej jak siedze, stojac wogole niewygladam zebym miesiac temu urodzila.Brzuszki juz cwicze, kremami smaruje ie nadal slysze b duzo komplementow ze niewygladam ze w ciazy chodzilam i wogole.Coprawda mam dola bo zawsze mialam schizy na swoim punkcie;/ Bedzie dobrze mamuski i pamietajcie ze cala tejamnica tkwi tez w wypitych duzych ilosciach wody w ciazy potrafilam 5 litrow w ciagu dnia wypijac czasami, a tak to wypijalam 3

Gość hjguuyguy
aha mialam emergency cc

Gość nie takie same proporcje
ale w 2 i 3 trymestrze ciut więcej, lecz fakt po prostu zdrowo ale przytycie czesto jest spowodowane skłonnością organizmu, jak ktoś jest wiecznie na diecie to co się dziwić, ze jak je normalnie to zaczyna tyć albo inne nabierają wody da się wrócić, wysportowanym osobom łatwiej, jednak różnie bywa, więc ślady po ciąży są normą:) nie przejmujcie się za bardzo, to coś naturalnego

Gość aniluapka
Trzeba zadać sobie pytanie co jest ważniejsze - posiadanie dziecka czy wygląd ciała. Mi i mężowi bardziej zależało na potomku. Po ciąży wróciłam szybko do wagi sprzed ciąży. A brzuch...Jest płaski jak dawniej ale skóra mało jędrna. i nie pomagają ani kremy ani ćwiczenia. Niesttey skóra sama sie nie wchłonie...A na zabiegi szkoda mi kasy i czasu. Nie jest źle więc nie narzekam.

Gość mmaa4444
cialo sprzed ciazy nigdy nie bedzie juz takie jak po ciazy:O autorko nie slucyhaj bredni pisanych tutaj,zastanow sie co wolisz potomstwo i znieksztalcona juz potem figure czy piekne cialo,ktos kto pisze ze cialo nie zmienia sie po ciazy jest za nprzeproszeniem pusty:D

Gość pifloooo
nie martw sie, chyba otwor analny jest w porzadku :)

Gość jagoda stad....
nie mozliwe i nie sluchaj takich bzdur o pieknym brzuchu i ciele po ciazy,bujna fantazja,internet wszystko przyjmie:D

Gość ujawniam sie ja idiotka
szalu nie ma mieso nie tuczy 🖐️ o ile nie polewalas go obficie skwarkami

Gość izusia.87
ja na szczęście nie przed ciążą wazyłam 52 w trakcie porodu 72 a teraz 53 i nie mam w ogóle roztepów ani na piersiach ani na brzychy jest płaski troszkę roztepów mam tylko na biodrach ale nie widocznych praktycznie więc w ogóle po mnie nie widać że mam dziecko:)

Gość topikrdoitj
to jest mozliwe ale nie u kazdej niestety mam2 kolezanki obie nie przytyly wiele :jedna ma rozstepy na brzuchu, piersiach lezdzwiach wszedzie ! :( a druga wyglada dokladnie tak jak przed porodami , jest tak samo chuda bez roztepów obie sie niczym nie smarowaly, wiec to raczej kwestia genow

Gość sexxy mama
mmaa4444 pusta to ty jestes bo mierzysz wszystkich swoja miara- to ze ty nie wrocilas do figury sprzed ciazy to nie znaczy ze kaaaazdy tak ma jest mnostwo kobiet ktore o siebie dbaja i sa szczuple po ciazy bez rozstepow, blizn, bruzd, przebarwien i innych znieksztalcen dowody- masa kobiet w mediach i na ulicach wspolczuje ci ze masz tak waskie horyzonty myslowe :D

Gość gość
Ja po ciąży nie mam rozstepów. Smarowałam się dwa razy dziennie odpowiednimi kremami, jednak jeśli mam być szczera to chyba kwestia genów. Brzuch jest płaski jak wcześniej jednak skóra nie jest tak mocno napięta jak kiedyś. Wizualnie może tego nie widać, ale gdy dotykam brzucha to czuję że nie jest tak jędrny. Ja przybrałam w ciąży około 25 kg. W ciągu roku bez diet - jedynie ćwicząc 8 min ABS zrzuciłam wszystko. Obecnie ważę 5 kg mniej niż kiedyś (ale to akurat mnie nie cieszy bo jestem za chuda).

Gość gość
idz na wielodzietni org tam sie przekonasz

Gość gość
:)ah nastepny temat o rodzeniu no i jak sie uklada to nigdy tak naprawde nie wiemy 33333 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y