Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sympatyczna Ja

Pytanie odnośnie Sympatii.pl

Polecane posty

Gość Sympatyczna Ja

Wiem, że było już dużo wątków o sympatii ale niech ktoś, kto się orientuje powie mi czy można tam wysyłam wiadomości? Niby jest taka opcja ale czy wiadomość dotrze jeżeli nie mam wykupionego czegośtam? I tak w ogóle czy da się tam znaleźć jakichś normalnych ludzi bo tyle słyszałam o grasujących tam erotomanach i zboczeńcach:)

umawiaj sie w publicznych miejscach i bierz paralizator na randke

Gość Olenkaaa1234
Nie da się wysyłać wiadomości bez wykupionego abonamentu za to można je odczytywać. Jeśli ktoś jest domyślny to poda Ci swoje namiary. A tak ogólnie poznałam tam kilku facetów, ale większość chciała mnie jedynie wykorzystać w wiadomy sposób...A z kolei jeden, który był porządny i uczciwy zupełnie mi sie nie spodobał:( Nadal mam tam konto, ale nie wykupiłam abonamentu. Zrobie to dopiero wtedy kiedy napisze do mnie naprawdę wystrzałowy facet. Szkoda wydawać kasy, żeby pisać z burakami, a niektórzy siedzą tam od kilku lat.

Gość katarzynnkaa
Żeby wysyłam wiadomości, trzeba mieć wykupione konto. Ja działałam w inny sposób: - zaznaczyłam, by nie pokazywało mnie w wyszukiwarkach, dzięki tem,u nie pisali do mnie faceci którzy mnie nie interesują - w opisie podałam zakamuflowany nr gg - np. pisząc rzymskimi cyframi albo tylko początki słów np: jed czt pię - oglądałam profile innych i tym, którzy mi się podobali, wysyłałam oczko. Sami do mnie pisali na gg. Aha - znalazłam tam męża, ale dopiero po ok. 3 latach szukania. Warto było.. chociaż trzeba się uzbroić w cierpliwość

Gość Sympatyczna Ja
No właśnie, mam wrażenie, że tam są stali bywalcy, którzy rzucają się na każdą nową dziewczynę, która pojawi się na portalu:-O Ciekawe czy wśród tylu facetów na sympatii jest tam chociaż paru uczciwych

Gość Olenkaaa1234
Kilku uczciwych pewnie jest, ale odnaleźć lub tez trafic na takich jest dość trudno...Ja tam jestem z przerwami od kilku lat i uwierz mi, że część facetów sie powtarza od lat. A jak miałam drugi (fałszywy) profil to pisali do mnie Ci sami co na ten prawdziwy, więc wyglądało to tak, jakby pisali do każdej laski.

Gość Sympatyczna Ja
I pewnie piszą do każdej licząc, że któraś się zainteresuje :-O

Gość uczciwy facet na sympatii
przepraszam bardzo ,a co to oznacza uczciwy facet ? ,że pisze do jednej w jednym czasie ? Ja od kilku dni się waham w założeniu tam profilu tnz mam na chwilę obecną taki profil do połowy zrobiony przeglądałem sobie kobity ze swojej okolicy i niektóre są całkiem całkiem. Z doświadczenia wiem ,że wszystkie to wyglądają fajnie na fotkach a w realu na 99% będzie inaczej ;] i na 99% na minus.

jak widzę opis: -zyj chwila -carpe die oraz najlepsze " jestem jaki jestem" to już sobie daruje ;]

Gość panmarek
wietualny świat niewiele różni się od tego w którym żyjesz. Jeśli nie potrafisz mieć przyjaźni w realu, w wirtualnym też trudno. Natomiast trochę zwiększa się Twój zxasięg randkowy (nie tylko miejsce w którym mieszkasz, ale trochę dalej) Normalni istnieją (tak jak i normalne)

Gość katarzynnkaa
albo: napisz a się dowiesz dzień bez uśmiechu jest dniem straconym :O:O

Gość Sympatyczna Ja
Uczciwy facet to taki, który nie pisze do KAŻDEJ licząc na to, że uda mu się cokolwiek wyruchać:-O

da się wysłać bez abonamentu 1 (słownie jedną) wiadomość dziennie

to ja jestem uczciwy facet, bo nie pisze do każdej a w zasadzie to raz napisałem do jednej tylko, bo jak tak popatrzę na staż na sympatii i niektóre zdjęcia albo wymagania to mi sie odechciewa,

Gość Sympatyczna Ja
A można sprawdzić od kiedy ktoś jest na sympatii?

Do każdej z pewnością nie napiszę. Bez opisu odpadają na "dzień dobry" oraz te co mi się nie podobają z wyglądu , mężatki , z dziećmi. Jednak te co mają fajne opis i fotki to pewnie maja takie wzięcie ,że ja jako zwykły szary człowieczek mam szans ;/ Jeszcze są opisy w stylu " nie wiem co mam napisać o sobie bo to inni oceniają" ..oceniają i owszem ,ale to my sami wiemy najlepiej jacy jesteśmy.

czasem można, wejdz w księgę gości i tam jest wiadomość od administratorki: witamy na portalu bla bla bla"

z resztą i tak kazda chce faceta przebojowego ,towarzyskiego i łolaboga ..a ja jestem raczej spokojny , zrównoważony ... = nudny ;] owszem mogę naskrobać opis i tą nudę ubrać ładnie w słówka ,ale co to da ?

Gość katarzynnkaa
Nie ukrywam, że najbardziej przyciąga zdjęcie. Daj swoje zdjęcie gdzie NIE WIDAĆ butelek piwa/kufli piwa, innych kobiet, popisówy na/przy jakimś motocyklu samochodzie. Wybierz zdjęcie które podkreśla Twoje zalety. Jeśli jest to wzrost lub ładna sylwetka - to zdjęcie z daleka, jeśli ładna twarz a nieciekawa sylwetka, to zdjęcie samej twarzy. Nie dawaj zdjęcia legitymacyjnego . Ciekawy opis, niebanalny, przyciągnie inteligentne dziewczyny, ale tylko wtedy gdy zdjęcie jej się spodoba.

Gość Sympatyczna Ja
Nie każda chce takiego faceta, ja szukam spokojnego i rozważnego a nie jakiegoś fircyka, który będzie biegał po klubach i zarywał laski

dzięki ..choć zdjęcia i opisy to mam raczej obcykane co się może podobać ..mam coś z estety(czasem się dziwie jakie ludzie kiepskie foty tam umieszczają). Tylko właśnie ja nie mam fajnych zdjęć takich spontanów z fajnego miejsca. Nie lubię zdjęć tak naprawdę bo na 90% jestem spięty.... no własnie na zdjęciu z CV uwazam ,ze fajnie wyglądam ;]

Gość Gucio Pafnucio
Jedną wiadomość dziennie można wysłać bez opłaconego abonamentu i dotrze napewno. Wiem jedno, że nie warto tam opłacać konta. Ja jestem na sympatii kilka miesięcy, już raz skasowałam tam konto. Można kogoś normalnego poznać. Przynajmniej ja poznałam fajnego, sensownego chłopaka, ale co z tego jak mamy do siebie 30 km. Jedyny sensowny dojazd jest samochodem, a tylko on ma samochód. Ja jestem w trakcie robienia prawka. A tą znajomość czarno widzę, mimo że chłopak fajny.

Gość katarzynnkaa
a stwierdzenie, że nie powinien zagadywac do zbyt dużej ilości kobiet jest głupie i nie ma związku z uczciwością (co innego gdyby SPOTYKAŁ się z więcej niż jedną). To właśnie zagadanie dużej ilości kobiet zwiększy szanse. Mój kolega, brzydki - przyznaję, miał zasadę "na 100 kobiet 99 da mi kosza, ale ta jedna będzie mnie chciała". I miał rację - w końcu znalazł jedną której się podobał i ona podobała się jemu. Są dziś małżeństwem. Jak będziesz zgadywał tylko jedną laskę, upierał się akurat na nią i czekał aż odpowie to nigdy nikogo nie znajdziesz. Ten portal ma właśnie taką ogromną zaletę, że masz ogromny, ogromny wybór. Możesz wybierać i przebierać.

Gość katarzynnkaa
"co z tego jak mamy do siebie 30 km. Jedyny sensowny dojazd jest samochodem, a tylko on ma samochód. Ja jestem w trakcie robienia prawka. A tą znajomość czarno widzę, mimo że chłopak fajny." Serio to piszesz?:O On ma samochód, dzieli was TYLKO 30 km, a Ty jesteś zniechęcona? Mnie i mojego obecnego męża dzieliło 120 km. Nigdzy, przenigdy, nie uznaliśmy tego jako wady. Wręcz fajnie było spędzać tylko weekendy i tęsknić za sobą. Po roku zamieszkaliśmy razem, po kolejnych 2 latach wzięliśmy ślub.

Gość Sympatyczna Ja
Nie chodzi mi o to, żeby wzdychał tylko do jednej upatrzonej ale na Boga! Niech zrobi jakąś selekcje i wybierze takie, które mu się podobają czy to z wyglądu czy z charakteru a nie wysyła wiadomości do każdej byle mu jakakolwiek odpisała:-O

Gość Gucio Pafnucio
Tak, piszę to serio. Ja lubię często się spotykać, a ze względu na pracę i odległość w tygodniu nie możemy się widywać.

Gość Sympatyczna Ja
a co do zdjęcia to ja wstawiłam takie przeciętne. Wyszłam z założenia, że jak wstawię super zdjęcie to na spotkaniu w realu facet może być rozczarowany a jak mam przeciętne to facet może być pozytywnie zaskoczony:)

Gość katarzynnkaa
Selekcję to tylko z wyglądu i to jest chyba oczywiste, że nie będzie pisał do tych, które mu się nie podobają. Z charakteru nie da się wyczuć, bo ktoś może pisać pięknie a być przyglupem (znam ludzi, którym opis pisali znajomi), a może napisać trzy słowa a potem okazać się inteligentny. Ale uważam, że powinien pisac bardzo dużo wiadomości i wiele kobiet zagadywać, dopiero potem robic przesiew.