Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzwala w niedźwiedziach agres

Mój okres trwa 7 dni

Polecane posty

i doprowadza mnie to do szału :O dzisiaj miało być bzykanko, a mi zostały jeszcze 2 dni okresu :(

mój twa 7 dni i potem koniec, żadnych plamień.... no i używam tamponów bo jakbym miała używać podpasek to już bym się dawno pochlastała :O

seks analny mnie obrzydza i według mnie odbyt służy do srania więc koniec tematu 🖐️

ja chyba zacznę używać tabletek anty bo podobno od nich skraca się okres i jest bardzo skąpy...

w ogóle już olać ten okres bo jakichś dolegliwości z tego powodu nie mam ale 7 dni bez seksu ?:O :(

Gość gsdndmdd
na ten caly czas rzniecia chyba mozna 7 dni wytrzymac, dziwka jestes czy nimfomanka!? uzaleznieni erotomani, truc sie bedzie antykoncepcja bo bez rypania tydzien nie umie wytrzymac !

Gość a ja powiem normalnie
a moj trwa 3 dni i jestem z tego powodu szczesliwa ;)

Gość marta18_25
Mój tez 7 dni, ale nie mam z tym problemu :P A seks w czasie okresu jest jeszcze lepszy :)) Co prawda troche to jest obrzydliwe, ale spoko da sie przezyc :PP Co zrobisz, jestes kobieta xd a przez 7 dni bez seksu mozna chyba wytrzymac:P

Gość hahaha*
Nienawidzę pieprzyć się w czasie okresu. I mój też trwa 7 dni, nawet w porywach do 8.

Gość jak brałam tabletki to
trwał 5 dni, 5 to już tak ledwo ledwo, teraz nie biorę i trwa ok. 5 dni a kiedyś, w młodości to dopiero porażka, 7 dni to norma było, często po 8 i 9 mam 30 lat

Gość rabbit junk
Mój też 7 dni :o i na dodatek jest tak nieregularny, że zawsze przychodzi, albo za wcześnie, albo dużo za późno (wtedy nie ubolewam zbyt bardzo)

od razu trzeba być dziwką albo nimfomanką? :O po prostu lubię seks i tyle. i co się tak martwisz o moje zdrowie? :D ja w czasie okresu mam jeszcze większą ochotę ale niestety mój facet się brzydzi :D głupio mu z tego powodu ale to takie wrażliwe stworzenie hahah :P

Gość Kaja12366:
Moj tez trwa 7 dni a czasmi nawet do 10 dni.Do tego boli mnie kregoslup i nic mi nie pomaga

Gość gsdndmdd
chyba kazdy lubi ale to nie powod zeby tak przezywac ze te 7 dni nie mozna. nimfomanki tez mowia ze lubia ale nie zdaja sobie sprawy ze lubia o wiele za bardzo..

już tak nie podniecaj :O lubię seks ale do nimfomanki mi daleko, lepiej poczytać jak wygląda ta choroba bo operujesz pojęciami o których nie masz pojęcia 🖐️ i będę przeżywać bo od tego jest to forum! :D

Gość gsdndmdd
jakie sa objawy tego schorzenia? "Popęd płciowy przesłania resztę potrzeb życiowych, co uniemożliwia nawiązywanie normalnych związków międzyludzkich. Nimfomanka generalnie nie przywiązuje się do swoich partnerów, choć zdarzają się też kobiety uzależnione od seksu tylko i wyłącznie z jednym mężczyzną." Zródło Lwe Starowicz. nie powiedzialam ze jestes uwazam ze przesadzasz i podalam przyklad nimfomanki. skoro tu piszesz to spodziewaj sie tez takich odp jak moje! ty przezywasz ja to neguje, tyle!

ale jest jeden plus bo mój facet uwielbia sage ZMIERZCH i podczas seksu bawi sie w wampira, a gdy mam okres to robi mi minetke i jest niczym edward cullen:D

Gość hihihłehłe...
To Ci współczuje. Ja przez długie lata miałam nawet 9 dni, potem 7 a teraz stopniowo mi się skraca. Ostatni rok to 5 dni a w tym miesiącu 4 dni.

Gość gość
Mój też tak trwa, a leje się ze mnie jak z zabijanej świni ;c

Gość gość
A co powiecie na to ze ja okres zawsze mialam po 15 nawet 17 dni-powaznie, tragedia ledwo sie skonczyl i byl znowu lekarz mi przepisal tabl anty i teraz mam po 7 dni to dopiero dla mnie luksus

Gość gość
Ja tez mam taki dlugi:( wkurza mnie to wlasnie tez przez seks. Pewnie,ze mozna wytrzymac ale jak ja sie z facetem widuje raz w miesiacu to jak mi 2 razy pod rzad wypadnie to sie 3 m-ce posuchy rob. A zakonnica nie jestem

Gość gość
jak nie brałam tabletek to trwał 7-8, teraz trwa 6-7, więc znaczącej różnicy nie ma. ale są inne korzyści :)

Gość gość
mój również trwa 7 dni, niby do wytrzymania, ale przy tym straaszliwie boli mnie brzuch, no i zmienianie podpaski co 1,5godz, to nic przyjemnego i wygodnego. nie lubię tamponów. nie uprawianie seksu przez 7 dni to nic takiego, natomiast ból i to co się ze mną dzieje to koszmar! zazdroszczę farciarom, których okres trwa 3dni;/

Gość gość
jak chcesz horminy to wez nuva ring.ja po nim mialam tylko 2 dni brazowego plamienia i koniec.a normalnie 5 dni

Gość gość
Ja biorę NuvaRing i co okres 7dni a nie woda zeby miał się skonczyc

Gość gość222
Ja tez mam 7-8 dni okres ale na szczęście mojemu chłopakowi to nie przeszkadza:)