Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicpotem

jak znaleźć nazwisko faceta

Polecane posty

Gość danp
Już się dała a teraz koniecznie chce wyjść z twarzą ;)

Gość nicpotem
nie mam powodu tu kłamać. gdybym się z nim przespała, to bym to przyznała. bo niby dlaczego nie? nie widzę nic złego w uprawianiu seksu przez dwoje dorosłych ludzi. jeśli oboje są wolni - rzecz jasna. dzięki za rady.

Gość onnoonmatopejka
skonczcie juz tak naskakiwac na autorke zadala pytanie JAK a nie CZY, wiec jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie moze wam pasuje, ze ktos was oklamuje, autorka chce znac prawde (to zle?!)

Gość danp
To niech spyta kolegę z pracy :P

Gość yrdtydrt
inne dziwki kochanki i faceci dymajacy na boku bede na Ciebie najezdzac autorko tak wiec nie przejmuj sie i rób swoje :)

Gość nicpotem
będę robiła swoje. nic, co zostało tu napisane, nie zmieniło mojego zdania ;-)

Gość danp
Tak więc podsumujmy -nikt nie dał dobrego pomysłu Dziękuję, do widzenia.

Gość nicpotem
czy nikt nie dał dobrego pomysłu, to się okaże w poniedziałek. jego firma nie pracuje w soboty, więc zadzwonię po weekendzie ;-)

Gość danp
Jeśli to normalna firma to marne szanse.

Gość ja wiem ale nie powiem
po 1 nie bede namierzać dupodajce faceta co jest do zrobienia w 5 minut tępe lochy, ale wy na zeberce i tu pierdolicie o duperelach, po 2 ma cie w dupie dociera do ciebie przeleciana zdziro? Bo jak wyzywacie od zdzir , to jeśli facet ma zone to zdzirą jest ta 3 czyli kochanica od nazwiska

Gość danp
Na pewno jest sposób, zwlaszcza jak ma prepaida.....

Gość nicpotem
ja wiem ale nie powiem - twoja wypowiedź jest poniżej wszelkiej krytyki. to publiczne forum, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. ale naprawdę, wybrałeś taki sposób? to wyklucza wszelką dyskusję z tobą. pozbywaj się swojej frustracji życiowej gdzie indziej.

zaraz zaraz popatrz pare postów wyżej, jak ktos skomentował, po 2 jest to karalne o co prosisz, po3 miej trochę honoru i rozumu kobieto , i przestań się zachowywac jak siekły moher na ławce, bez powodu taka nie jesteś, obstawiam opcję ,że jednak cię zaliczył . Bo nie reagowałayś tak neurotycznie.Również do widzenia

inne dzi**i kochanki i faceci dymajacy na boku bede na Ciebie najezdzac autorko tak wiec nie przejmuj sie i rób swoje ten komentarz ci nie przeszkadzał,,,,,,rób swoje tu już klasę pokazałaś, widać facet wyczuł neurotyczkę z niestabilnymi emocjami, dlatego cię traktuje z dystansem

Gość yrdtydrt
ty za to jestes idelana kochasia swojego fagasa ?:D haha lecz sie na glowe moraliztorko od siedmiu bolesci

Gość yrdtydrt
i jeszczejedno "widać facet wyczuł neurotyczkę z niestabilnymi emocjami, dlatego cię traktuje z dystansem" buahah wyczul ze nie jest pierwsza nawina ktora wskoczy mu do lozka i bedzie knuc intyrgi przeciwko jego żonie i stad jego dystans haha ale Tobie pewnie imponuje ze jakis smiec zdradza z Toba zone i uchahana podszucasz mu alibi ? ale tepa dzida z ciebie :D

Gość nicpotem
nie rajcują mnie okreslenia typu ,kobieta z klasą'. jestem normalną kobietą i to mi wystarczy. a dla ciekawych. znalazłam go przed chwilą na nk. przez konto jego firmy. zdjęcie znad morza z zeszłego weekendu z żoną i synkiem. i kurwa bynajmniej to na separację wyglądało. tego samego dnia pisał do mnie sms-y. zajebiście, prawda? i może jestem popieprzoną neurotyczką, może jestem rąbnięta, ale czegoś takiego nie zrozumiem. NIGDY. i możecie sobie pisać co chcecie, ale ten facet próbował zrobić ze mnie swoją kochankę. a ja się na to kurwa nie godzę. nerwy mnie rozniosą chyba.

Gość nicpotem
na separację nie wyglądało miało być