Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toorrttt

mmaam problem i pytania(( urodziny....)))

Polecane posty

Gość toorrttt

na urodziny naszej 2 letniej corki chcemy zaprosic: chrzestnych corki, dzuiadkow corki moją babcie czyli prababcie z pradziadkiem bo mają z nia blizki kontakt i bardzo sie nią interesują i chc ą byc zaproszeniu ja i mąz moja przyjaciolka z jej siostra i chlopakiem(nasi bliscy znajomi) noi siostra mojego męza.... wyszlo 12osob... chce zamowic torta.... np. kubus puchatek i do tego obrus z kubusiem plastikowe talerze kubki z kubuisiem noi PROBLEM CCZY DOBRZE MYSLE CZY TO ZA MALO DO JEDZENIA??? TORT BABECZKI (SAMA ZROBIE 24SZTUK TE MALE W PAPIERKACH) SALATKA JARZYNOWA SALATKA Z TUNCZYKA JAJKA ZALANE MAJONEZEM I DOOKOLA POKROJONY OGOREK POMIDOR SZCZYPIOREM LADNIE UDEKOROWANE SZYNKA SER I POMIDORY Z DWOMA RODZAJAMI OGORKOW DO KANAPEK I CHLEB COLA SOK KAWA HERBATKA COS JESZCZE CZY ZA MALO CZY STARCZY??? TO SĄ DRUGIE URODZINKI CORKI... ZACZNĄ SIE OD 16STEJ WIEC OBIAD MAM POMINAC. A COS NA CIEPLO ROBIC????

Gość do autorki tego tematu
urzekla nas twoja historia i menu jebana zyciowa niedojdo.... wypierdalaj:O

Gość violakołakowska
My na urodziny zaprosiliśmy najbliższych, 20 osób i zaznaczałam, że na tort i kawę. Nie rozbiłam kolacji, przekąsek itp. Menu: Tort 3kg babeczki z czekoladą 24szt kopiec kreta sernik puchar lodowy z owocami, polewą owoce soki herbata kawa woda

Gość mnkgmhkgm
widze ze masz podobny problem co ja zadnych dzieci tylko staruchy na ur dziecka

Gość violakołakowska
fatk, do Twojego menu dodałabym mięsko np. pieczony schab/ pieczone udka z kurczaka/ polendwiczki w sosie cebulowym z pieczarkami

Gość tak czytam i się zastanawiam
zupełnie OT - czy to, że pisząc anonimowo w internecie zwalnia co niektórych z poprawności pisania???

Gość toorrttt
chcialabym cos do tego mojegon menu dodac ale zeby sie robilo szybko i łatwo:) i niedrogo i zeby moglo lezec juz wczesniej przygotowane, bo myslalam o tostach ale musialabym je co chwilke robic donosic it.d