Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesi96

Podbija do mnie starszy facet- co robić??

Polecane posty

kesi96 Nie mam zamiaru spotykać się z nim na osobności. Blu a dlaczego byś mu spuścił łomot? Przecież on JESZCZE nic złego nie zrobił? Wiesz dziewczyno co to PROFILAKTYKA ? No co by mu do łba głupoty nie przyszły ?

Gość kesi96
Kaliban dzięki za te mega długie wypowiedzi a bum bumek 34 to trochę za dużo;-D

Gość kesi96
Julka właśnie zamierzam tak zrobić

Gość bum bumek
kesi96-ale ja nie chcę do Cb podbijać, tylko wyrażam swoje zdanie. :-D tak jak blumen po 40 dla którego 2ga liga to 1sza liga... :-D

Gość kesi96
Bum bumek wiem tak tylko zażartowałam a skąd wiesz ile blu ma lat?

Gość kolo sop
Na randkę nie zakładaj majtek, bo zagubisz w akcji i mama będzie wrzeszczeć.

Gość kesi96
Kolo sop ale z ciebie idiota

To wszystko zależy od Ciebie, jak Ty jesteś. Tak mi się wydaje. Ja będąc w Twoim wieku spotykałam się z facetami starszymi o ok. 10 lat. Z niektórymi nawet do seksu nigdy nie doszło chociaż spotykaliśmy się np. kilka miesuięcy. Ale to dlatego że zawsze wolałam starszych i zawsze byłam zbyt dojrzała jak na swój wiek.

bum bumek Nie ma co wiele oczekiwać po radach motywowanych zawiścią. ;) Wcięło mi poprzedni post. W skrócie dziewczę przynajmniej z gościem rozmawiało. ale z emigrantami nie ma co osoba siedząca w Polsce się zadawać. Jak tam wrócą - związek się rozpadnie, jak stamtąd wrócili to nie nadawali się nawet do fizycznej roboty. Bo mało kto wraca z kieszeniami pełnymi waluty i pomysłem na biznes. Osobiście radzilbym poszukać starszego amanta na miejscu z jakims planem na życie i posiadającym chociaż łóżko na ktorym mozna stracić wianek. Albo czekać utrata onego aż do wlasnego wyjazdu. W końcu wszystkim nam to pisane. Przynajmniej wszystkim myślącym i w miarę młodym, nieprawdaż?

Gość bum bumek
kaliban-amen. :-D kesi-nie skumałem ;-) a wiek wydedukowałem... :-D

Gość julka19x
dobrze Kaliban prawi, moze rzeczywiscie poszukaj faceta z Polski bo emigranci powracający z podkulonym ogonem to jakos niespecjalnie dobrze wróżą na przyszlosc

Fiku... musiałabym Ci moje życie streścić, a na to nie mam ochoty. Co do emocji - ja mistrzowsko opanowałam tłumienie i zagłuszanie wszelkich emocji, tak że sama uwierzyłam że po prostu ich nie mam.

Fiku najwyraźniej nie masz pojęcia o czym piszesz. Ale są to rzeczy o których, tak jak już napisałam, nie mam ochoty rozmawiać.

Kaliban jesteś dla niej dobry? to taka naiwna, nieśmiała dziewuszka, która tylko udaje dorosłą i pewną siebie a ty sprawiasz złe wrażenie

Gość sejmija
Oj dziewczyno pożałujesz tego, mówi Ci to "stara baba" (26 lat) według niektórych. Też jako nastolatka spotkałam się raz z takim, który był czuły i taki troskliwy. Na żywo jednak próbował jedynie się do mnie dobrać. Dobrze, że mój kuzyn interweniował, bo nie wiem, jakby to się skończyło. Zrobisz jak zechcesz, obyś nie żałowała. W tym wieku jest się naiwnym i wierzy w miłość po grób...

Cóz, to raczej pytanie nie do mnie. Wg. standardów Kafe najpewniej nie. Nie jestem jej niewolnikiem. Ani też ona moją własnością. Jesteśmy ze sobą póki uczciwie o siebie nawzajem dbamy, przestaniemy być, kiedy ta równowaga zostanie zachwiana. Nie zarabiamy, po równo, nie wykonujemy prac domowych po równo, i nie gotujemy po równo. Mamy tez oddzielne konta, choć wspólne wydatki. Żyjemy bez ślubu, a ja uważam, że pieniądze które mają pójść na pochlej dla dalekiej rodziny i łapówkę dla przedstawiciela towarzystwa gejow, pedofili i nieodpowiedzialnych ojcow mozna wydać na wycieczkę do okola świata. Tak więc chyba raczej bardzo źle :P

standardy mnie nie obchodzą pytałam keidyś żabci czemu wybrała rozwodnika, młoda neiwinna dziewczyna i facet po przejściach, z pesymizmem bijacym z wypowiedzi (pisałes kiedyś wulgarnie i chamsko na kafe o kobietach). Zamaist szuakć kogoś o szczerym i otwartym sercu wybrała ciebie i niepewne życie, bo jak sam piszesz żyjecie z dnia na dzień i nei ams zwobec neij planów Facet, który ma sumeinie nie postępuje tak z kobeitą, nei kradnei jej niewinnosci, nei wykorzystuje naiwności.

Gość kesi96
Chyba zeszliście trochę z tematu ale to już nie ważne

Gość baby100
Wiesz ja mam takiego znajomego który ma 27 lat i lubi dziewczyny w wieku 16-19. Jest z nimi po 3 miesiące dla seksu. Jak już mu się znudza wymienia na inną. Wiesz naprawde uważaj bo ludzie są różni. I lubią takie mlode często naiwne dziewczyny.

Gość Pewien...
Wali wam już na głowę? To może być miłość jej życia. A wy bronicie się jej z nim spotkać.

Gość pryszczka
wes do busi po mistrzosku w gumie francus bedzie jak znalasl