Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anette28

Dlaczego dziecko jest przeszkodą dla wielu mężczyzn?

Polecane posty

"Ja tez nie chciałabym faceta, który ma dziecko/dzieci z poprzednich związków". A jaka pewność, ze taki facet chciałby ciebie?

Gość ewrweretrt
no wlasnie ja tez bym nie chciala zadnego dzieciatego, po rozwodzie, od razu widac ze to zwykle zero, zrobil dzieciaka i porzucil jak sie żonka znudzila, brzydzą mnie tacy ruchacze. porządny facet by sie ozenil z matką dziecka i by z nią zył sobie a nie zrobi dzieciaka i kopnie w tylek kobietę i jeszcze potem pieprzy bzdury, ze ona go "wrobila w dziecko", ze jej nie kochal, a kto ci kazal ruchaczu sie z nią pieprzyc i chuja jej wkladac jak jej nie kochales co???

różne są sytuacje, mam kumpla, który wpadł w liceum, ale to dobry facet i jakoś dziewczyny nie omijają go bo ma dziecko :)

Gość A czemu facet miałby chcieć
kobietę która najpierw bierze sobie jakiegoś ruchacza co dziecko Jej robi a później szuka jakiegoś jelenia, który będzie robił za ojca i sponsora. Dlaczego porządnego i wartościowego mężczyznę chcecie gdy już jest po ptakach.

Gość kobieta po rozwodzieee
nie wszystkich do jednego wora. Nie WSZYSTKIE matki szukaja SPONSORA DLA SIEBIE JAK I SWOICH DZIECI. oczywiście są i takie,ale nie wszystkie z nich to matki z dziecmi:) a ileż to samotnych panienek szuka gosci z kasą by mianowac ich swoim facetem????a najlepiej sobie z takim strzelic dziecko,bo przecież to taka dobra partia:) zawsze później przy ewentualnym rozstaniu większe szanse na konkretne alimenty...:O ktoś to ma we krwi lub nie ma. Normalna kobieta matka musi zapewnic swoim dzieciom odpowiedni standard życia,bez uczestniczenia w tym" kolejnych" facetów!!!

Ja jako kobieta tez nie chcialabym miec faceta, ktory ma dziecko. Spotykalam sie z takim jednym i iskrzylo miedzy nami. Zerwalam kontakt tak szybko jak mi powiedzial, ze ma dziecko.

Gość mikoaa
Powiem tak-wszystkie moje znajome i kolezanki które miały dziecko za panny-powychodziły zamąż!!!A ja nie mam dziecka i nie wyszłam zamąż!!

Mnie tam nie przeszkadza jak kobieta ma dziecko. Powem wiencej kobieta z dzieckiem jest bardziej wiarygodna i odpowiefzialna.

Mnie tam nie przeszkadza jak kobieta ma dziecko. Powem wiencej kobieta z dzieckiem jest bardziej wiarygodna i odpowiefzialna.

Gość buquile
"Powem wiencej kobieta z dzieckiem jest bardziej wiarygodna i odpowiefzialna." Tak , szczególnie w wyborze ojców swoich dzieci.

Gość kobieta po rozwodzieee
"buquile "Powem wiencej kobieta z dzieckiem jest bardziej wiarygodna i odpowiefzialna." Tak , szczególnie w wyborze ojców swoich dzieci." Cóż na ciemnogród:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O Nigdy nie wiesz kim może okazac sie osoba z która chcesz iść przez życie. Zarówno kobieta jak i meżczyzna. Nigdy nie możesz być pewna,ze Twoja sielanka bedzie trwac wiecznie. I nigdy nie bądz pewna,że Twój mąż i ojciec Twoich dzieci nie wywinie jakiegoś numeru i nie zostaniesz z nimi zupełnie sama.

Gość ragnffidda
a wdow a, wdowiec?to okrucienstwo losu ze zostlai smai, z dziecmi, zreszta sa baby z 5 dzieci co sie hajtaja --facet jest tak zokoach any z ebierze je z dobrodziejstwem inwentarza

Gość ja powiem tak oto
ja dzieciatych też bym nie chciała, wolałabym zostać sama na szczęście ten problem mnie nie dotyczy

Gość ladylike bonanza
tak juz jest... to tylko glupie zdesperowane baby decyduja sie na facetow z dzieciakami. Faceci wiedza jak sie cenic.

Gość dgfdgdggdgfg
"a dziecko bedzie traktowal ja swoje" bzdura. okłamuj sie dalej. mozesz liczyc co najwyzej na jakiegos desperata zaden normalny facet nie bedzie bulil na nie swojego bachora

Gość Lord Arkadiusz
Trzeba się pogodzić z prawdą. Kobieta z dzieckiem, choćby nie wiem jak ładna i inteligentna, jest 2, a może nawet 3 sortem. Tak jak biedni, niscy mężczyźni. I musi mieć trochę szczęścia, żeby upolować jelenia (choć wbrew pozorom są faceci którzy na samą myśl cycków i myszy zamieniają się w bezmózgich jeleni).

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
Są mężczyźni którzy są w stanie zaakcpetować dziecko z poprzdniego związku. Sama takiego znalazłam, a miałam dwie córeczki. Jeteśmy ze sobą już 10 lat i nie jest byle jakim, podstarzałym gościem, jakimś wybrakowanym typem etc Kiedy trafisz na kogoś kto Cię pokocha, to dzieci nie będą dla niego żadną przeszkoda.

Gość Lord Arkadiusz
Jak mówiłem. Jeleni Ci u nas dostatek.

Gość blalahssjsakakkssksks
dokladnie to ktorys sort, o facecie godnym ojca mysli sie wczesniej, ale wiadomo poki sa mlode i ladne to lepszy jest zly chłopiec, to niech ci zli chłopcy wychowujate dzieci, problem w tym ze ci faci maja to w dupie, dalej beda zapladniac kolejne idiotki, zaden rozsadny facet nie wezmie sobie przezutej kobiety na zone

jak czytam te wypociny o rzekomej milosci to smiac mi sie chce, zlitowal sie frajer nad kretynka, pewnie cos z nim nie jest tak, lub zarwala jakiegos naiwniaka

Gość Lord Arkadiusz
Desperatom matki z dziećmi się opłacają. Co prawda trzeba podcierać tyłki, wstawać w nocy i łożyć kupę kasy, ale za to są momenty gdy można się pokazać z laską, jakiej normalnie by nie zdobyli. Coś jak promocja w hipermarkecie z drugim dnem. :)

jak sa mlode i ladne to piprza sie z byle kim, czujac sie wtedy nie wiadomo kim, a teraz narzekaja

Gość frajerska midelnica
blalahssjsakakkssksks- Ładny plebs :-o

Gość Supremus Dux
Jednak to jest miejsce dla facetów, którzy nie mają szansy na fajną laskę z pierwszego sortu.

Gość tacy co chętnie wiążą się
z dzieciata/dzieciatym to są jakieś wyjątki, przeważnie nikt rozsądny nie chce czegoś takiego, tylko mieć i wychowywać wspólnie własne potomstwo brzydko to brzmi ale ci z dziećmi to faktycznie już nie pierwszy sort

lord arkadiusz--- a o co chodzi? jasne ze tak jest, normalnie wiekszosc tych uduchowionych istot nie zwrocila by na takich uwagi, swiattem rzadzi zwykly poped seksualny, a brednie na temat charakteru to moga sobie wciskac swoim dzieciom :D

Gość Lord Arkadiusz
Nie sam popęd. Dochodzi jeszcze władza i pieniądze. W bajki o romantycznej miłości to dzieci w przedszkolu mogą wierzyć. Jak kobieta nie jest ładna, a facet nie ma ani pieniędzy ani władzy o wielkiej miłości jak z filmów mogą pomarzyć. Chyba, że obniżą swoje wymagania. Obniżą, obniżą, aż w końcu wezmą np. młodą samotną matkę :)