Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Geong_Axiger

Dlaczego jest tak, że jedni mają po 6 lasek, a inni ani jednej?

Polecane posty

Tak się zastanawiam patrząc na to przez pryzmat sprawiedliwości. Jak to jest, że jeden, mimo że ma żonę, ma dwie, trzy kochanki na boku. A inni nie mogą znaleść tej jednej. Dodam, że raczej nie przychylałbym się do argumentu dotyczącego wyglądu, bo znam wielu wizualnych dziwolągów, którzy mają kogoś, a są też wyglądający normalnie (bez defektów) są ciągle sami. Nasunęło mi się kilka odpowiedzi na to pytanie. 1) Wszystko jest kwestią pewności siebie ( i pośrednio pracy nad sobą), a jedni umieją bardziej rozpychać się łokciami 2) Dziewczyny są tak zrypane, że dopuszczają do siebie zajętych mężczyzn, brnąc w niemoralne sytuacje. 3) Wszystko jet kwestią przeznaczenia 4) Wszystko jest kwestią dobrych lub złych genów, a więc zarówno wyglądu, jak i przeznaczenia. Sądze że otrzymana konkluzja będzie "Kamienie3m Filozoficznym" dla wszystkich kafe-prawiczków

Gość pomarańczlala
Bo jedni są sexy, a inni nie!

Gość ale na serio
dokładnie, po prostu jedni sa atrakcyjni wizualniea inni nie

Gość pomarańczlala
To już nawet nie chodzi o sam wygląd. Sex appeal to coś więcej.

atrakcyjni wizualnie? 175 wzrostu, łysiejąca glaca, zakazana twarz. Ltości. Widziałem wiele takich sytuacji. Do tego pare lat przesiedzianych w pudle

Gość pomarańczlala
Sex appeal to nie tylko wygląd zewnętrzny. A jeżeli mówimy o sex appealu w kontekście wyglądu zewnętrznego, to wcale nie musi się on objawiać wyglądem modela.

Gość 22 lata czuje koniec swiata
Natura tak działa, że najsilniejsze genetycznie samce przyciągają najwięcej potencjalnych partnerek. Najsłabsze samce to dożywotnie prawiki. :) Bardzo wiele czynników się na to składa, ale prawdziwie męski facet to o czywiscie wysoki, dobrze zbudowany, przystojny, utalentowany, mądry, inteligentny.. - same zalety :D

"Dziewczyny są tak zrypane, że dopuszczają do siebie zajętych mężczyzn, brnąc w niemoralne sytuacje." a ci zajęci faceci podbijający do łatwych lasek to niby nie sa zrypani? LOL

" 20:00 [zgłoś do usunięcia]22 lata czuje koniec swiata Natura tak działa, że najsilniejsze genetycznie samce przyciągają najwięcej potencjalnych partnerek. Najsłabsze samce to dożywotnie prawiki. Bardzo wiele czynników się na to składa, ale prawdziwie męski facet to o czywiscie wysoki, dobrze zbudowany, przystojny, utalentowany, mądry, inteligentny.. - same zalety " To dla mnie żaden argument, albo prawie żaden, bo nie raz spotkałem się z sytuacją, że mniejsi i słabsi fizycznie ode mnie mieli kogoś a ja nie. Tak teraz sobie myślę że skłaniałbym się ku koncepcki przeznaczemia. W Piśmie jest napisane, że tylko zapisani w Księdze Życia odziedziczą Królestwo niebieskie, zapisani od początku świata. A jeśli ktoś ma się urodzić, to najpierw jego rodzice muszą się spotkać. Mamy zatem jasną sugestię dotyczącą przeznaczenia człowieka, odnośnie jego życia i narodzin, oraz łączenia się w pary

Gość a kogo obchodzą faceci?
chyba pedałów :O🖐️

Gość dupa prawda
kobiety dziś patrzą przez perspektywę seksu czyt. na ruchaczy i żonatych bo mają doświadczenie dodatkowo z zajętym są emocje bo żona się może dowiedzieć jak to romans jest no i żonaty to tzw. "sprawdzony model".

Gość pomarańczlala
A tego co JA napisałam, przeczytać niełaska?

Podam autentyczny przykład: 177 wzrostu, łysiejąca glaca, pomarszczona twarz, masa chamskich nawyków, czasem brak higieny, a podobno ma kilka bękartów w terenie

Gość pomarańczlala
Obdartus też jest sexy. Ważne żeby być JAKIMŚ, wtedy laski na Ciebie polecą.

Gość pomarańczlala
To z kim ma te dzieci? Znowu: swój do swego ;).

A skąd mam wiedzieć? Chwalił się tylko że uciekał przed babką po meście, kiedy nie chciał się przyznać do ojcostwa

Gość pomarańczlala
No to chyba nie jest wiarygodny typ :]

Gość pomarańczlala
To jak pokazywał, jak się wypiera ojcostwa? I skąd wiesz, że to jego? Też wielkie, łyse, pomarszczone i śmierdzą szczochami? :))

Gość pomarańczlala
Nic mi Twój nick nie mówi. Natomiast ja odpowiadam.

Gość drenażysta
"Dlaczego jest tak, że jedni mają po 6 lasek, a inni ani jednej?" W naturalnym środowisku gdzie występuje typowa dla gatunku ludzkiego poligamia 20% mężczyzn sypia z 80% kobiet. Im mniej obowiązują normy moralne mijającej epoki tym bardziej obecna sytuacja zbliża się do naturalnej. Obecna, zanikająca już powoli, monogamia jest wymuszona dla dobra cywilizacji.

Mój nik znaczy właśnie "młody pytający", w staroangielskim i staro-dolnoniemieckim języku. A poza tym nie miał powodu by kłamać. poza tym wyczuł, że jestem prawiczkiem i ośmieszał mnie przed wspólnymi znajomymi

Gość drenażysta
Dodam, ze terminologia znana ze świata zwierząt dot osobników alfa i beta jest adekwatna w odniesieniu do gatunku ludzkiego. W przyszłości odsetek prawiczków tudzież ludzi, którym tylko w cudowny sposób udało się zamoczyć w ciągu życia będzie się zwiększał. Zła wiadomość dla mężczyzn jest taka, że rozluźnienie obyczajowości, tzw. wyzwolenie seksualne kobiet oznacza mniej seksu dla większości mężczyzn i więcej seksu dla mniejszości (samców alfa).

Np. Taki Hitler był samcem alfa a prawdopodobnie umarł jako prawiczek. Jarosław też jest samcem alfa, bo szefem partii i też często mówi się że jest prawikiem . . . Zdefiniuj lepiej samca alfa

Zmierzam do tego, że samcem alfa jest zawsze ten, który ma władze i przewodzi innymi, i to ma się często nijak do życia seksualnego u ludzi

Gość drenażysta
"Np. Taki Hitler był samcem alfa a prawdopodobnie umarł jako prawiczek. Jarosław też jest samcem alfa, bo szefem partii i też często mówi się że jest prawikiem . . ." Hitler miał multum wielbicielek, a Jarosław nie jest samcem alfa tylko przywódcą. Z grubsza samcem alfa jest ten, kto ma stosunki seksualne z dużą ilością kobiet bez zobowiązań, czyli jego sposób postępowania przyczynia się do przyciągnięcia uwagi jak największej ilości kobiet, świadomie lub podświadomie i nie koniecznie wiąże się to z jego pozycją społeczną (władzą, pieniędzmi, wykształceniem, inteligencją, wyglądem). Pisałem także świadomie, bo umiejętności uwodzenia kobiet (czyli sprawiania, że postrzegają Cię wg swoich kryteriów jako wartościowego samca) i odpowiedniej postawy życiowej związanej z byciem atrakcyjnym można się nauczyć i ją wypracować.

Gość drenażysta
"że samcem alfa jest zawsze ten, który ma władze i przewodzi innymi" Są ludzie, którzy mają dużo władzy i pieniędzy i nie mają szczególnego powodzenia u kobiet, np. założyciel facebooka Mark jakiśtam i wielu innych, których przykłady można łatwo znaleźć. (ożenił się z mało atrakcyjną partnerką). W przyrodzie samce dążą do władzy i przywództwa, gdyż daje im to dostęp do dużej ilości (lub często wszystkich) samic. Władza, pieniądze są tylko atrybutem, który ma wzbudzać atrakcyjność i w przypadku ludzi nie są konieczne. Typowym samcem alfa (szczytowym) jest np. Silvio Berlusconi, który pomimo 70tki posuwał na swoich balangach 18ki.

To że masa kobiet podnosiła rękę do jego portretu nie znaczy że traktowały go jak potencjalnego partnera. Hitler z zasady był ascetą i podobno w młodości kozioł górski podczas wycieczki skopał mu genitalia, czyniąc go impotentem