Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena87

Był miłością mojego życia...zaręczył się z inną

Polecane posty

Gość 7e9www
niepotrzebnie dalas sie namowic na spotkanie,skoro poszedl do innej to niech spada,a teraz jeszcze kochanki szuka,palant,takiemu tylko kopa w tylek zasadzic i niech spada,gardze takimi klesiami,jakby moj poszedl do innej to ngdy,powtarzam przenigdy bym sie z nim juz nie spotkala,goowno i nic wiecej

Gość Milena87
też żaluję, że się spotkaliśmy, ale z drugiej strony to spotkanie otworzyło mi ocy, już wiem, że nie jest ideałem

Gość taka sobie jedna ania
Mowilam ci, zebys nie szla, bo to bylo do przewidzenia. Nie wiem czego oczekiwalas albo sie spodziewalas, ale i tak nic sie nie zmienilo i nie zmieni a tylko zburzylas swoj spokoj i teraz od nowa wszystko przezywasz. I pytam - po co ci to bylo? zeby teraz ryczec i od nowa zbierac sie do kupy? Mysle, ze liczylas na to, ze to spotkanie to dla Was szansa na odbudowanie zwiazku i ze on poprosi cie o powrot do niego. A on chcial tylko przeprosic (nie wiem jaki to mialo sensm ale malo istotne) i namieszal ci w glowie, pewnie teraz siedzi u Kasi a ty placzesz i sklejasz od nowa zlamane serce. W takich sytuacjach nie ma mowy o kontakcie, no chyba ze juz strony nic do siebie nie czuja :/

To ze nie jest idealem moglas widziec wczesniej, ale nie chcialas

Gość kaśullla
Skąd wy wiecie na co zasługuje autorka? Może jest rozpuszczoną księżniczką z którą facet nie mógł wytrzymać i ją zostawił? Przez czas po ich rozstani żaden inny był niegodzien pani itd. Dziwna ta cała sytuacja, a wasza biedna Milenka całowała się z zajętym jakby nie było facetem. To że z nim była nie usprawiedliwia jej, ani to że to niby on ją pocałował.

Gość dupiaty swiattt
Milena za dobra jestes i tyle i on o tym wie i chciał to wykorzystac, myslam, ze powie pare milych słówek a Ty juz mu ulegniesz, dobrze, ze nie dalas mu dupy, nie zasluzyl nawet na te pocalunki

Gość jem sernik
Miałam dokładnie taką samą historię... ten sam senariusz... może kiedyś napisze Ci jak sie skończyła Pozdrawiam

Gość ON CI SZYKUJE ROLE
on teraz zaczyna grać na tzw. nieszczęśliwego misia. oj ile ja się takich historii nasłuchałam od zonatych :P tak, lubię się z nimi spotykać, ale z żadnym nigdy nie weszłabym w coś poważnego. tak czy owak- 90% żonkosiów narzeka, że są nieszczęśliwi, że się pomylii ze ślubem, że żona to jednak nie ta, itp. ale latami siedzą z tymi żonami :D także autorko, nie daj się. wiem co mówię, takich pajaców trzeba wycyckać z kasy i olać. albo po prostu olać, jak się jest przyzwoitą :classic_cool:

Gość Milena87
kaśullla nie jestem do tej pory z żadnym innym, bo uważam, że bez sensu są związki tworzone na siłę, nie mogę sie zaangażować w żadną inną relację, bo cały czas On siedzi w mojej głowie, owszem mogłabym spotykać sięz kimś i nawet była taka sytuacja w październiku, ale widziałam, że ten facet oczekuje czegoś, czego ja nie potrafie Mu dać, więc skończylam to, nie nazwałabym tego raczej egozimem i księżniczkowaniem.

Gość nigdy mnie nie
nie byloby stac na cos takiego

Gość kazdy robi jak chce
nie daj się w to znowu wciągnąć, koles widać ma swoje za uszami

Gość fkjskfshkfshss
a ja pewnie bym uległa i poszła z Nim do łóżka i właśnie za to się nienawidzę, zawsze myślę sercem, a nie głową;/;/;/

Gość rózowy błyszczyk
Milena nie wchodż dwa razy do tej samej rzeki, nie wracaj do niego, jak wam nie wyszło i po tym co się stało to już bedziesz miała cięzko mu zaufać a zaufanie to podstawa związku postaraj sie o nim jednak zapomnieć i nie spotykaj sie bo wtedy wszystko wraca jak minie troche czasu to inaczej na to popatrzysz i moze po jakim czasie pogodzisz sie z rozstaniem i otworzysz na coś nowego

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fkjskfshkfshss mam ten sam problem. moj byly widzial ze mi zalezy i to wykorzystywal a ja jak taka idiotka wchodzilam w to :/ dlatego tym bardziej szacunek dla Mileny

Gość Justa1987
Teraz zacznie pisać i dzwonić... a jestes pewna ze to co do niego czujesz to nadal miłość??

Gość Milena87
opublikował przed chwilą na fb post o treści: ''- Czego Ci potrzeba? - Twych słów w posypce czekolady, blasku w oku, łzy szczęścia i Twych ust o smaku malin . - To wystarczy? - Tak, mogę umierać każdej nocy ! ''

Gość nie daj sie
dobrze napisala ci jakas dziewczyna, ze on ci szykuje role kochanki.

Gość Milena87
nie chcę żeby dzwonił i pisał, bo wiem, że nie jestem ż tak silna, by w końcu nie ulec...

Gość nie daj sie
masz klase, zerij z nim kontakt, nie pozwol by cie traktowal jak szmate. sam wybral tamta dziewczyne, wiec nie powinien nic ci zarzucac.

Gość ON CI SZYKUJE ROLE
milena, on pewnie napisał to dla swojej narzeczonej. widzę, że myślisz życzeniowo. szkoda :)

"opublikował przed chwilą na fb post o treści: ''- Czego Ci potrzeba? - Twych słów w posypce czekolady, blasku w oku, łzy szczęścia i Twych ust o smaku malin . - To wystarczy? - Tak, mogę umierać każdej nocy ! '' " to cwany powiem szczerze, Kasia bedzie myslala, ze to o niej, ty ze to o tobie... wez sobie daj z nim spokoj raz na zawsze

Gość ON CI SZYKUJE ROLE
NIE! olśniło mnie :P on napisał to dla was dwóch, a tak naprawdę dla siebie- żeby każda myślała, że to dla niej. oj niezłe ziółko z niego...

Gość trzeba było zaciągnąć go do
wyrka , wykorzystać i tyle. mysle ze im sie nie układa dlatego zadzwonił a ty zamiast wykorzystac moment kiedy zatesknił za tobą to poszłaś sobie. druga wersja,zaciągnąć do wyrka,nagrać,zrobić zdjęcie i wysłać kasi. ona tez tobie to zrobiła......

"opublikował przed chwilą na fb post o treści: ''- Czego Ci potrzeba? - Twych słów w posypce czekolady, blasku w oku, łzy szczęścia i Twych ust o smaku malin . - To wystarczy? - Tak, mogę umierać każdej nocy ! '' " to cwany powiem szczerze, Kasia bedzie myslala, ze to o niej, ty ze to o tobie... wez sobie daj z nim spokoj raz na zawsze

Gość To ja ci powiem.....
No to masz dowód na to, że to typówka - facet zdradzacz, który musi mieć harem. Tęskni do starej dziurki, więc zawraca Ci głowę. Chce bzykać przyszłą żonkę i byłą dziewczynę. Proste i typowe.

Gość Milena87
przecież nie napisałam, że uważam, iż napisał to do mnie, skopiowałam tylko to co napisał na swoim profilu.

Gość To ja ci powiem.....
Facet w sumie nie aż taki głupi. No i niezły manipulant. Ciekawe jak długo zajmie mu urabianie Ciebie na kokotę.

sorry za spam tam wyzej, ale wyswietlalo mi sie, ze nie wyslalo bo za maly odstep czasumiedzy wypowiedziami a jednak opublikowalo :/

Gość fajna dziewczyna jestes
z wielka klasa. Olej chama. Jeszcze by chcial rogi przyprawiac i najchetniej was obydwie bzykac.,