Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rittawełzach

mąż podziwia kolezankę

Polecane posty

Gość rittawełzach

moj kochany mąż uwazany przez niektorych za ideał ma od jakiegos czasu nowy obiekt westchnien-kolezankez pracy. Najpierw o niej tylko opowiadal ze jest nowa itd jak sie zachowuje itp . Pozniej był wyjazd na szkolenie. Od tegoczasu jest inaczej . Ma w kmput sporo jej zdjec ktore sam jej robił . Doszły do mnie tez infotmacje ze w pracy tak organizuje czas by x nia czesciej przebywac (np wyjazdy sluzbowe, dyzur y). Wiem ze ona jest w jego typie jest młodsza od niego i ode mnie i jest panną. Gdy o niej mowi widze jak zmieniaja sie jego oczy. Co mam robic. Jestem załamana a nie chce okazywac ze jestem zazdrosna . Nie jestem tak atrakcyjna jakona. Czy on moze sie w niej zakochac?a moze juz sie zakochał. Ja jestem w domu cały czas z synkiem ma 4mce.

Gość wsdefghjhgfdsqqqqqqqqqqq
co za skuriwel!

Gość proste juz go nie krecisz
nie warto miec meza

Gość rittawełzach
jego morale nie pozwoli mu nigdy na zachowania oczywiste wobec tej laski. On musi uchodzic za porzadnego . Zona musi tez byc taka tzn najpiekniejsza ,we wszydtkim byc dobra. Po porodzie mam trudny czas -widac to moze po mnie i odbija sie tez na wygladzie. Zadręczam się teraz dodatkowo.

Pewnie jest nią zafascynowany i robi wszystko, by jej sie przypodobać. Ciężka sprawa, zwłaszcza że nie możesz widzieć wszystkich jego poczynań, gdy są razem. Na pewno nie bądź nachalna i nie wypytuj, ale trzymaj cały czas rękę na pulsie.

Gość lawendoweeeeeepoooole
a ja ci powiem tak przerabiałam to z moim meżem też zauroczył się w mega lasce z pracy ale moja intuicja kobieca szybko to wychwyciła było tak jak u ciebie zdjęcia z imprezy integracyjnej na 50 zdjęć 35 jej np, jak wkłada łyżeczkę z lodem do buzi itp. jak to zobaczyłam myslałam że zwariuję , byłam bardzo podejrzliwa i dobrze!!!! upiłam go kiedys zrobiłam kolecję i tak mu wyprałam mózg że stwierdził ze jestem czarownicą:-)))) w pore zreagowałam ( nie wiem czy się z nią raz nie przespał, nie dam reki uciąć) ale rogoniłam tą znajomość i walcz o swoje a nie siedz cicho bo pożałujesz!!!!

Gość rittaweełzach
boję się ze moze sie zagalopowac. Jak dla mnie taka fascynacja jest juz formą zdrady. Czy faceci tak szybko sie nudzą i muszą szukac podniety np w pracy? Boje sie ze zrobienie mu awantury pogorszy wszystko. Ona prezentuje sie super-mini,rozmiar 36 dekolcik. Moj styl był i jest inny. Taką mnie pokochał. Zaczyam miec depresję

Dziewczyno nie chce Cię załamywać, ale jak o niej opowiadał duzo, zdjęcia, wyjazdy to już pewnie z nią spał... niestety ale tak jest

to dobre!!! upij go i wypierz mu mózg mój nawet by nie pomyślał, żeby o obcej babie mi opowiadać :P zdjęcia jej robić zaraz byłoby ciach ciach

przestań ty nie masz okazywać słabości ty masz przeprowadzić z nim rozmowę jak z przedzskolakiem powiedzieć ż edobrze widzisz co sie dzieje , zapytaj go po co to robi do czego chce doprowadzić , jaki finał z tego będzie? nagadaj mu że nie spodziewałas się że jest taki ŁATWY że ładna zgrabna dupa nic nie robiąc jest w stanie zawrócić mu w głowie???? itp.itd. żapytaj się jakie ma wartości i priorytety, że nie sądziłaś że jest jak piesek łasy na zaczepki jakiejs cizi itp. itd POKAŻ ŻE JEST MĄDRZEJSZA OD NICH

Gość rittawełzach
jak wrocą moi rodzice i pomogą mi przy małym to moze wtedy....teraz mam z synkiem zachrzan non stop. a ksiaze jesli juz wraca z pracy to uradowany . No bo przeciez gosia to i tamto. Sama sie juz czasem obwiniam ze moze robie cos zle. Czy uwazacie ze facet moze odejsc do laski bo uznał po latach że wlasnie taki typ woli?

Gość rittawełzach
lawendowepole ja myslę ze ona wcale mu nie musi nadskakiwac. W poprzedniej pracy miał inne kolezanki-mniej wylaszczone,normalne. Sam nie jest jakims superokazem. I chyba teraz jakos zaczyna inaczej patrzec na kobiety i sprawy damsko meskie dzięki za rady . To troche pomaga

to tym bardziej jest łatwy i to mu uświadom:-)

a i jeszcze jedno weź sie w garść!!!!! po co ci rodzice ja mam dwójke małych dzieci pracuje i sobie radzę nikt mi nie jest potrzebny do pomocy najwazniejsza to dobra organizacja i wiara we własne siły. Głowa do góry nie ty jedna masz małe dziecko i męża . Ponadto jesli jestes w jakimś marazmie to nie dziw się poniekąd mężowi że w domu nudą i zmęczeniem powiewa. Zaangazuj go więcej ustal obowiązki , pogadaj że jest ci cięzko i zacznij żyć uwierz mi można iść do kina, na drinka czy pobiegać i wszystko można pogodzic zadbaj o siebie i nie popadaj w rutynę a zobaczysz że bedzie ok