Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isle of Blue

czy jest tu ktos smutny?

Polecane posty

Gość Analogowy chłopak
Isle of Blue Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana? to tak samo jak gra w lotto. Jeśli nie grasz ,nie masz szans na wygraną.;)

Gość gildaaa
a pracujesz gdzies?

Gość gildaaa
ale jestes na jakis stanowisku kierowniczym czy nie bardzo?

Gość Analogowy chłopak
ważne,że nie masz myśli o wyjściu ostatecznym. Spróbuj się cieszyć z małych rzeczy.

Gość gildaaa
tak samo jak ja heh ale rowna z Ciebie laska powiem Ci mysle ze odniesiesz sukces

Gość Analogowy chłopak
podstępna_kuciapa przyznam, że i mi dzisiaj nie jest wesoło witaj w klubie , siadaj obok nas :)

Gość gildaaa
co ci tak smutno proteza?

Gość ja tez jestem smutna
myślę że jest wiele osób w podobnej sytuacji jak Ty np. ja mam podobnie pracuje niby wszystko jest ok, a jednak... w mojej osttaniej pracy ie miałam zbyt wielu znajomych a ludzie sa tak beznadziejni że tak naprawde każda osoba z mojej pracy najchetniej wbiłaby mi nóż w plecy niestety żyjemy w czasach starsznej konkurencji i rywalizacji, ciągłego wyścigu, ale w tym tłumie złych ludzi poznałam "garstkę" tych dobrych i chcę te znajomości rozwijać, rozejrzyj sie na pewno w soim otoczeniu znajdziesz conajmniej jedna osobe dzieki ktorej nie bedziesz czula sie samotna :)

Chłopak, właśnie mam takie myśli, od dawna już. Planuję i samą mnie to przeraża. Równa? To miłe :) A po czym wnosisz? Że tak zapytam.

Gość gildaaa
czuje po prostu ze pokonasz przeciwnsci i podbijesz swiat

Proteaza, jak przeżyłaś nockę w pracy? :) Są na pewno fajne osoby, tylko mam problem jak się do nich zbliżyć? Może jestem po prostu zbyt trudna w obyciu na dłuższą metę.

Gość Analogowy chłopak
Isle of Blue Chłopak, właśnie mam takie myśli, od dawna już. Planuję i samą mnie to przeraża. Równa? To miłe A po czym wnosisz? Że tak zapytam. Hmmm..stan jednak jest poważny :( Od myśli do czynów (w takim stanie) jest bardzo blisko :( Mnie to też przerażało na początku.teraz,niekiedy myślę,a może to dobre wyjście? Przyjdzie kres starania się ,wyczekiwania itd..., ale potem przychodzi do głosu rozsądek,nie daj "zakrzyczeć" tego głosu

Gość gildaaa
no coz ja jako pewna siebie osoba stoje w miejscu a ty sie ciagle rozwijasz i w koncu moze sie to obrucic tak ze bedziesz wielka osoba a tak ja np bede Ci mogla tylko czyscic buty ale nawet jesli tak by sie stalo to zaakceptuje ten stan bo Ci to nalezy

Gilda, kiedyś usłyszałam takie słowa, nie pamiętam gdzie: There is plenty of goodies for everyone. Staram się mieć je w pamięci gdy coś mi się nie udaje, myśląc, że to może po prostu nie mój czas, że jeszcze przyjdzie do mnie dobre. Bo nadzieja przecież umiera ostatnia.

Gość gildaaa
masz gg moze?

Ja jestem..smutna. To znaczy chyba bardziej zdołowana. Kończę w tym roku 20 lat, a nie mam i nie miałam nigdy chłopaka. Ach!

Sam fakt że tak mówisz świadczy o tym że jestes bardzo odważna na pewno dasz sobie radę.

do Isle of Blue

Gość gildaaa
kurcze to juz nigdy nie pogadamy

Gość gildaaa
a co mialas na mysli mowiac ze gdzies te slowa slyszalas?