Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isle of Blue

czy jest tu ktos smutny?

Polecane posty

Witam was! Jeśli macie zmartwienie, to piszcie! Może ktoś coś będzie w stanie doradzić. Po to jest ten topik, taką mam nadzieję :) U mnie poziom melancholii i smutku w zasadzie bez zmian :( Mam jednak nadzieję, że kolejne dni przyniosą lepsze chwile.

Gość tacata bro :D
u mnie to nawet nie ma co pisac... az szkoda czasu na pisanie tego wszystkiego, co sie u mnie dzieje ostatnio :o co za chooyowy rok :o naprawde porazka ten 2012....

Dla mnie też nie jest najlepszy :O Jeśli nie chcesz pisać wszystkiego, to może chociaż to, co doskwiera najbardziej?

Gość nomonti
mi jest smutno. umre w samotności i znajdą moje ciało po 3 tyg nadgryzione przez owczarka alzackiego. nigdy nie trafię na odpowiednią osobę, nigdy. przyciągam samych palantów. nikt mnie nigdy nie pokocha.

Gość lalkaalalakallaa
stracilam pieniadze za wkaacje, bo musialam sie zajac kims bliskim, zalamal sie po rozstaniu, potem choroba, potem remont, ktory trwa, potem popsute auto, teraz ostatnie 5 dni wolnego, chciaalabym wyjechac, nie moge, bo po 1 znow strach o depresje i zachowanie 1 oosby, po 2 auto, po 3 jak wyjade pol ulocy bede miec w domu, bo tacy idioci ze mna mieszkaja.. nie umiem opisac wszystkiego, brzmi banalnie, a ja jestem wrakiem

1. chyba strace prace :o 2. mam pourlopowego dola :( 3. tez jestem samotna, full adoratorow... ale zaden z nich to "nie ten" 4. jakos tak... smutno mi juz trzeci dzien :o

Też się boję, że umrę w samotności :( ale nie można tak myśleć. Chyba jest coś w tym, że przyciągamy to, o czym myślimy... lalkaalalakallaa Czasami bliscy nam ludzie nie zdają sobie sprawy, jakim są dla nas obciążeniem psychicznym. Współczuję Ci, myślę, że rozumiem jak się czujesz. Wiadomo, że chciałoby się dobrze dla bliskiej osoby, ale z drugiej strony chciałoby się dobrze dla siebie... tacata bro :D Też czuję, że moje dni w mojej firmie niedługo dobiegną końca, ale jakoś nie mogę się zmusić, by zacząć szukać czegoś nowego :O Też jest mi ciągle smutno, z tym, że u mnie to trwa już któryś... rok, w sumie.

Gość lalkaalalakallaa
juz nie wspomne, ze jestem dda a ojciec ma wyrok za znecanie, mama strzepek nerwow, ale to jeszcze nei o to chodzi... coz... najgorsze, ze nawet na chwile nie mozna sie wyrwac z domu, ciagle kury i koguty lataja jak go o cos poprosisz a nawet powiesz.. a dla sasiadow aniol...

jak czytam Ciebie dziewczyno to stwierdzam, ze moje "problemy" nijak maja sie do Twoich :( wspolczuje i zycze wszytskiego dobrego. wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma, tyle Wam powiem.

Gość lalkaalalakallaa
to do mnie bylo?

Humor mam dziś wyświenity. Chociaż nie ma przy mnie kobity. Znakomicie też się czuję. Od dawna też nie choruję. Na spacerki chodzę rano. Tuż przy drodze pachnie siano! Po spacerku kawka z mlekiem. Jestem szczęśliwym człowiekiem.

tak do Ciebie

Gość lalkaalalakallaa
ehh gdybys przezyla w 1/33 co ja...:(

kazdy ma problemy, jedni wieksze, inni mniejsze, dla jednych te male to juz katastrofa, inni z powaznymi jakos sobie radza... jak juz pisalam - wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma.... ehhhhh :o

Gość Isle fo Blue
Hej, ktoś tu jeszcze jest? :P Jak samopoczucie przed samymi świętami? Prezenty już kupione?