Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania1056

Dziewice i prawiczki szukajmy się!

Polecane posty

Gość wheidfhw
ludzie są razem dla korzyści emocjonalnych, społecznych, materialnych, rozpłodowych jak zwierzę? zwierzęta rezygnują ze współżycia? kurde, spałam na biologii XD

Gość patrząc na
twój sposób pisania Aniu to masz mentalność dorastającej dziewczynki, która wierzy w bajki o cudownej miłości. Seks po ślubie nie gwarantuje ci prawdziwej miłości i udanego współżycia. Twój mąż może w ukryciu przelecieć pol polski i udawać przy tobie prawiczka. Taki masz sposób na życie, chociaż zbytnio bajkowy aż cie szkoda,bo możesz się łatwo rozczarować, kiedy twój kochany czuły facet, po ślubie i seksie zmieni się w sukinkota,czego nikomu nie życzę. Powodzenia w poszukiwaniu i wytrwałości.

Pisząc ten temat myślałam o tym, że ujawnią się tu faceci, którzy mają więcej wspólnego ze zwierzętami niż z ludźmi. wheidfhw - Z Twoich wypowiedzi wynika,że patrzysz na kobiety jako na obiekt seksualny, czyli zwykły przedmiot! To obrzydliwe! Takich facetów się chcę wystrzec i szukać prawdziwych!

Gość do 29latka
wyobrazac sobie możesz

Gość patrząc na
Nie sądzisz,ze szukanie takiego faceta, tutaj, nie jest złym miejscem.

patrzac na- Wiesz.... tu chodzi o coś więcej. Chodzi o wiarę, religię. Chciałabym za męża prawdziwego katolika. Nie musi mieć kaloryfera, ogolonych pleców i nóg, chcę żeby był Katolikiem - praktykującym!

piękna idea, ale czy to, ze ktoś jest dziewica/ prawiczkeim świadczy o jego miłości, o tym że jest wartościowym facetem, że będzie dobrym partnerem, kochającym i wspierajacym mężem/zoną?

Gość wheidfhw
no proszę jestem pierwszą w historii facetem dziewicą dziewczynko nastoletnia, proszę z szacunkiem czytać wszystkiem moje posty, ok? (joke) ja w ogóle nie patrzę na kobiety wolę mężczyzn bo jestem hetero. na nikogo nie patrzę jako na przedmiot. nawet nie wiem co to miało by znaczyć jak pójdziesz do liceum to zrozumiesz co piszą do Ciebie inni ludzie powodzenia na sprawdzianach pozdro

wheidfhw- przepraszam Cię myślałam, że jesteś facetem. Przepraszam.. Jak pójdę do liceum? Ja jestem na studiach!

Katolicyzm raczej nie ma z Ewangelią nic wspólnego. Ani z Ewangelią, ani Torą, ani prorokami, takie moje zdanie. Aha z psalmami też nie . . .

Się nie dziwię, że na świecie tyle morderstw, zamachów, zabijania, wojen skoro ludzie traktują siebie jak przedmioty! NIE POJMUJĘ TEGO ŚWIATA

Gość wheidfhw
nic się nie stało to tylko udowodniło schematyczność Twojego myślenia i brak skrupulatnego sprawdzania postów na własnym temacie nie krzycz tak że jesteś na studiach. musisz się dużo nauczyć o pisaniu prowokacji między innymi nie wypieraj się tak ostro insynuacji, które mogłyby przeszkodzić jej pisaniu

Geong_Axiger - Jezus jest nazwany cierpiącym sługą, czyż tak nie jest? Umarł za nas, za CIEBIE i MNIE jak zwykły sługa który przyszedł na świat by dać nam coś- Zbawienie. My traktowaliśmy Go jak sługę, albo i gorzej, a ON mimo wszystko nas kochał!

Gość patrząc na
ania1056 zamiat szukać kandydata na kafeterii moze poszukaj na forach katolików. Np:. Katolik.pl Na takich forach znajdziesz osoby o podobnych poglądach. Nie wiem czemu wybrałaś kafeterie? Nie wiem czy to prowokacja małolaty,czy poważny temat studentki,ale znajdziesz lepsze strony do poszukiwania odpowiedniego kandydata.

fikumiku - Jeśli ktoś swoją duchowość ma gdzieć to masz rację. Jeśli jednak ktoś jest uduchowiony i postępuje zgodnie z wiarą z miłością to na pewno nic takiego się nie zdarzy

"Oto szczęśliwie się powiedzie mojemu słudze: Będzie nader wywyższony i bardzo wysoko wyniesiony. Jak wielu się przeraziło na jego widok - tak zeszpecony, niepodobny do ludzkiego był jego wygląd, a jego postać nie taka jak synów ludzkich, tak wprawi w zdumienie liczne narody, królowie zamkną przed nim swoje usta, bo zobaczą to, czego im nie opowiadano, i zrozumieją to, czego nie słyszeli. " Izajasza 52:13-15 Jak zatem można uznać Jezusa za równego Bogu, skoro Bóg nazywa go swoim sługą?

"Oto szczęśliwie się powiedzie mojemu słudze: Będzie nader wywyższony i bardzo wysoko wyniesiony. Jak wielu się przeraziło na jego widok - tak zeszpecony, niepodobny do ludzkiego był jego wygląd, a jego postać nie taka jak synów ludzkich, tak wprawi w zdumienie liczne narody, królowie zamkną przed nim swoje usta, bo zobaczą to, czego im nie opowiadano, i zrozumieją to, czego nie słyszeli. " Izajasza 52:13-15 Jak zatem można uznać Jezusa za równego Bogu, skoro Bóg nazywa go swoim sługą?

Na Katolik.pl i innych forach nikt się nie odzywa.. Nie znalazłam jeszcze odpowiedniej strony takiej.

Gość patrząc na
to z pewnością to forum tym miejscem nie jest. :) Najpierw może zapisz się, rozmawiaj z ludźmi na forach katolickich. Ja nie znam żadnego, nie pomogę ci więc w poszukiwaniu odpowiedniego.

fiku mikuuu - Tak, masz rację. Wszyscy popełniają błędy. Napisałam to w pośpiechu i zbyt optymistycznie

A może jednak jest jakiś prawiczek z podobnymi poglądami tu, pośród Was, wśród kafeteriowiczów.... Odezwij się :)

Gość patrząc na
tutaj jest sporo prawiczków,tylko nie wiem czy takich z którymi chcialabyś być. :D