Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania1056

Dziewice i prawiczki szukajmy się!

Polecane posty

Aniu, ja chętnie bym cię podupczył bez zobowiązań. Jakbyś poczuła 16cm między nogami to od razu przestałabyś wierzyć w te katolickie bzdury.

Ja mam takie poglądy, że nie jestem katolikiem, bo nie wierzę w Trójce i nie modlę się do obrazków. Na komuni się moja przygoda z klerem zakończyła i nie żałuję . . .

Gość patrząc na
jak widzisz, interesują ich bardziej twoja wiara niż to, że szukasz chłopaka na całe życie.

Gość patrząc na
Może na tym forum nie jesteś wiarygodna, bo tu tysiące ludzi robi sobie jaja zakładając takie tematy.

Szkoda. Co za świat.. Może ktoś zna jakieś fora katolickie? Ale takie aktywne dość?

I właśnie dlatego nie jestem katolikiem, bo w staram się żyć zgodnie z Ewangelią. Mogę śmiało powiedzieć, że uważam się z arianina . . .

Szanujmy się wszyscy - mimo swoich poglądów nawet religijnych. Ważne, by każdy żył dobrze i godnie. Żyj i pozwól żyć innym - jak powiada moja mama

" 00:07 [zgłoś do usunięcia]ania1056 Szanujmy się wszyscy - mimo swoich poglądów nawet religijnych. Ważne, by każdy żył dobrze i godnie. Żyj i pozwól żyć innym - jak powiada moja mama" Bardzo ładnie napisane ale tylko świadczy o tym, że nie posujesz do tego forum, jak Ci ktoś napisał (pośrednio). Ja też nie pasuję, ale ja sie nieco uzależniłem i nieco staczam przez kafeterię . . .

Gość Ja jestem prawiczkiem i uważam
,że seks tylko po ślubie. Ktoś kto uprawia seks przed ślubem robi to z pożądania, popędu a nie z miłości.

Cieszę się, że znalazł się chociaż jeden odważny mężczyzna z takimi poglądami. Życzę Ci powodzenia w szukaniu tej jedynej

ja też jestem dziewicą i nie mam parcia na znalezienie faceta na całe życie, bo każdego którego spotykam to tylko jak się dowie, że seks po ślubie to ucieka czym prędzej, no cóż nikogo na siłę nie zatrzymam i wolę być sama do końca życia niż złamać zasadę czystości do ślubu...więc ty aniu też czekaj chociaż znalezienie kogoś kto myśli podobnie jak ty i ja są niemal zerowe

Gość wehduihu
a czego się spodziewacie ? seks to zwykła sprawa i tak samo jak chcesz sprawdzić drugą osobę pod każdym innym względem , żeby z nim być na dłużej to tak samo i z seksem. zresztą seks to uzupełnienie związku a czekanie z tym nie wiadomo do kiedy i potem jeszcze ewentualne rozczarowanie ? każdy by odpuścił

fajny temat ale nie sadze zeby prawiczek docenil dziewice oni dzis wola raczej doswiadczona a po 2 milosc nie zna granic fakt chcialbym poznac dziewice ale to nie wszystko aniu czekanie do slubu fajna rzecz ale ile 2 lata 10 lat lekka przesada

skad stwierdzenie ze kazdy mysli o sexie uwazam ze bliskosc jest wazne i nie chodzi mi tu o sex a gdzie szacunek zrozumienie wspolne rozwijanie znajomosci milosci w przyjazni a potem w zwiazku jesli oboje ustalicie czego chcecie ok i bedziecie w tym trwac super

. Nie miałam nigdy chłopaka, na pewno przez te wymagania. Czy i Wy jesteście w podobnej sytuacji? Jak i gdzie szukać mężczyznę w podobnym wieku, który jest prawiczkiem? uwazam ze powinnas szukac faceta o podobnych pogladach na zycie i kogos kto chce tego samego co ty bo moze byc denny prawiczek co chce tylko zaliczyc w KONcu

Gość patrząc na
Skoro ludzie potrafią stworzyć biały związek, bez seksu,dlaczego facet mieniałby czekać 10 lat? Równie dobrze, on się zadeklaruje, ślub za 5 lat, a zrobią to wcześniej.

Gość prawiczek_Olek
ja jestem prawiczkiem i żadna mnie nie chce tak mi sie wydaje jakbym miał okazje to bym sie z kimś kochał.

Gość Co w tym dziwnego, żę ktoś
chce by związek był oparty na miłości, zrozumieniu a nie tak od razu seks w oparciu o pożądanie i popęd seksualny

nic dziwnego, dziwne jest dzielenie prawiczek = wartościowy mężczyzna, neiprawiczek nie wart zainteresowania autorki :)

Gość hkhjk
lukasz_neumann@tlen.pl To niby jak prawiczek ma przestać być prawiczkiem skoro doświadczone chcą tylko doświadczonych??????? Prostytutka na pierwszy raz?

Gość prawiczek_Olek
ciekawe jak poznasz prawiczka, że jest prawiczkiem ?

głupie stereotypy, prawiczek może być męski, wiedzący czego chce itp. i taki jest facetem porządanym, a prawictwo jest zaletą zazwyczaj jednak prawictwo wynika z pierdołatowości faceta, a co za kobeita chciałaby taką mameję