Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harpunaa

do samotnych facetów, dlaczego własciwie nie macie kobiet

Polecane posty

Gość harpunaa

co jest z wami nie tak

Gość nie mialem nigdy
niesmialosc,przecietny wyglad,kompleksy:O

Gość starodupcev
a klopot z tymi babami. moze i by sie jaka znalazlo ale i czlowiek pracuje , zmeczony i zbyt bogaty nie jest to sie boje ze bedzie dym i stresy. samemu latwiej i spokojniej. to dobre dla tych z wyzszych sfer

Gość weqwweewe
po cholere mi jakaś puszczalska szmata łasa na mój szmal

Gość W moim przypadku tylko
nieśmiałość. Wprawdzie podrywają mnie kobiety tale to takie puste tapeciary i ateistki. A ja jestem katolikiem co nie oznacza, że od razu brzydal jestem atrakcyjny, ćwiczę ale nie wiem skąd jestem nieśmiały ponadto jak widzę co wyprawiają kobiety to odechciewa się czasami nawet starać o nie.

Nie mam szczęścia w miłości większość kobiet które poznaje i mi się podobają posiada mężów, facetów. Dodatkowo jestem mało zaborczy bo uważam że kobiet nie należy nękać, a że nie jestem zbyt majętny ani przebojowy to i nie mam kobiety.

Gość policjanttt....
w zasadzie nie wiem nie palę, alkohol piję rzadko i niewiele mam w miarę stabilną pracę, nie jestem nieśmiały, łatwo nawiązuje kontakty z ludzmi

Gość wewewwew
bo one lecą na kase

Gość policjanttt....
jestem mało atrakcyjny fizycznie ale tak ogolnie to jestem raczej lubiany w miejscu pracy kilka kobiet mówiło mi 'jestes fajny chłopak dobry chłopak' ale niewiele z tego wynika:(

cierpliwości zabiedzone polskie chłopacy , Niewiasty się zestarzeją tak ok menopauzy stwierdzą , że księciów na białem rumaku już nie znajdą to będa Was chłopiny gwałcić by nadrobić straty w orgazmach

Najgorsze jest to że kobieta w facecie szuka atrakcyjności i najczęściej kasy. Dzisiaj już dla baardzo niewielu kobiet liczy się wnętrze chłopaka czy faceta. Ogólnie tyczt się to i do jednych i drugich.

Gość do W moim przypadku tylko
skad jestes? i ile masz lat? :)

Gość ania z kielieckiego....
moze jestes ciota policjanciee?? i dlatego

Gość Odpowiem na poziome
Ja np jestem dlatego sam bo nie potrafie byc z osoba, ktora nie wymaga od siebie za wiele. Nie interesuja mnie kobiety, ktore cenia mnie za to co mam w portfelu albo takie dla ktorych najlepsza zabawa jest najebanie sie albo zacpanie. Nie mowiac juz o uprawianiu sportu. Trudno teraz znaleźć kobiete z klasą.

Gość ałrelka
i bylyscie u prostytutki?

Gość 666 raticus simian FTWT JWWD
Szukam se cipki do wyruchania i wymacania! Szukam młodej, inteligentnej dziewczyny / kobiety na seks. Byle seksowna und atrakcyjna była and inteligentna. Wzrost od 175 cm do 190 cm. BMI optymalne. Kolor włosów bez znaczenia. Wykształcenie wyższe to za mało jak dla mnie. Wiek od 20 do 35 lat. Dziewica byle, albo po małej ilości partnerów seksualnych i o dużej empatii. Pupę i piersi musi mieć sporawe, brzuch zadbany i podgolone nogi, pachwinki, wzgórek łonowy i pachy! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy? Musi dbać o zdrowie i pojęcie mieć jako takie o życiu. Byle księżniczką nie była!

Gość ałrelka
TY wyzej Ty na pisz kogo szukasz dosłownie takie to na Roksie siedza a nie chcesz jakies tanie wino

Gość 456h
zgadzam sie z twym opisem:) al e ja mam tez duze wymagania.... zero dzieci i alimentow, pelna erekcja na zawolanie... ja siedzew domu ty pracujeesz:)

Gość ałrelka
jest nie zdrowe za duzo siarki

wogole trudno teraz znalezc kobiete v klasa co to w trakcie seksu nie jeczy , nie poci sie czyta Szekspira w oryginale i przez bibulke czlonka chwyta bo tak po plebejsku gola lapa nie godzi sie

Gość Koleś123
bo dla mnie najważniejsza jest wolność,jak sobie będę chciał puknąć to pójdę do koleżanki albo do burdelu.po co ma mi baba codziennie nad głową sterczeć i nad uchem farmazony gadać ? jeszcze pretensje,że z kolegami na piwo wychodzę...

Gość ałrelka
po co cała cukiernia jak mozna zjesc tylko ciastko spokojnie do domku czmychnac

Gość znam chlopaka ktory
twierdzi ze nie potrzebuje kobiety bo pasuje mu zycie w pojedynke a zarywa do mnie :O