Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany na amen

Zakochałem się w nastolatce czy ten związek ma szanse?

Polecane posty

Gość ja ci pomogę,
chciałeś pomocy,u mnie jest duża różnica wieku,ale nie chcę o tym pisać na forum

Gość flegmatyk roman
a pisz zesz bo przciez i tak nikt nie bedzie wiedział o co chodzi.

Gość napisz zwyczajnie że kobieta
w twoim wieku cie nie chce , bo jestes niedojrzały emocjonalnie, taki 33 letni dzieciuch , którym trzeba kierowac i podejmowac za niego decyzje, takich kobiet sie boisz , bo one są mocniejsze psychicznie od ciebie i czujesz sie przy nich nikim wiec taka 16 latka jest według ciebie wprost wymarzonym obiektem dla ciebie, dla niej nie musisz byc mężczyzną, bo czego ona od ciebie moze wymagac, takiej mozesz wreszcie zaimponowac i przy niej byc kimś ciotowata pizda z ciebie i tyle , nie potrafisz sprostac wymaganiom dojrzałych kobiet , wiec sie bierzesz za dzieci

Gość frdsssssffgtgg
ide stad bo mi sie skiac chce :/

Gość Jasnowidz Karol
bardzo madrze napisane, oj bardzo słusznie :)

Gość zakochany na amen
No ale kto powiedział że wszystkie 30 stki takie są? Chociaż ja i tak wolę moją K. Nigdy się tak nie czułem przy żadnej kobiecie(chociaż miałem ich sporo) jak przy niej i chce od razu wyprowadzić z błędu że to nie było tylko jedno spotkanie, ja tylko jedno opisałem. Boska jest!

Gość kbr-21 lat
INWESTUJ W SIEBIE !!! www.niemczewska.pl ZAPRASZAM !!

Gość zakochany autorku
pewnie to nie pierwsza twoja nastolatka,przyznaj się,gustujesz w takich:) Niebawem rok szkolny się zacznie,zafunduj jej zeszyty:)

Gość czy ty bierzesz pod uwage
jak zareaguja rodzice tej dziewczyny na waszą znajomosc ??

Gość zakochany na amen
Ja ci pomogę pisz na ten mail calkiemina09@poczta.onet.pl chociaż to nie mój ale możemy tam pogadać

Gość ja ci pomogę,
jasne,na cudzy mail,ogarnij się i radź sobie sam

Gość ok, teraz już wiadomo, że
pisze to nastolatka zakochana w 30 latku :D

Gość albo albo
facet cipa

Gość kasia kasiaaaa
haha, "całkiemina"? To mail tej dziewczyny? :D Czy może sama nią jesteś i badasz teren? :P

Gość albo albo
zauważyłam ze najgorsi są ok. 30,tak tuż po,pierdolca dostają,zgadzacie się kobiety? :)

Gość no tak bo chcieliby
byc wiecznymi chłopcami, a tu otoczenie sie domaga zeby byli dorosli

Gość Czego WY oczekiwałyście
wyzwolenie seksualne dochodzi do coraz młodszych kobiet/ dziewczyn. Jesteście tak chętne na seks znaczy one, że dojrzałe kobiety nie mają z kim się wiązać. Gdyby nie to wyzwolenie seksualne to nie byłoby takiego wielkiego problemu.

Gość zakochany na amen
Jaka nastolatka jestem facetem a ten mail to był mojej żony bo ja nie mam własnego

Gość ok, teraz już wiadomo, że
jasne, żony :D żónaty pajac zrobi wszystko, oprócz wykładania romansiku na tacę :D nastolatko, otóż ja Ci powiem: 33 latek na 99,99% wyrucha Cię pare razy, da mniej lub bardziej kosztowne fanty i zniknie, pozostawiając za sobą zgliszcza Twojego serducha. więc daruj sobie, nie warto.

Może poczekaj aż skończy 18 lat i dopiero do niej startuj? Na razie bądźcie tylko znajomymi, przyjaciółmi...Daj sobie te dwa lata na przemyślenia też... Może sam dojdziesz do wniosku, że to nie ma sensu. A może odwrotnie, kto wie.. Życzę szczęścia

Gość zakochany na amen
Ok, teraz już wiadomo weś w ogóle co ty za głupoty piszesz jesteś dzieckiem i chyba tego nie rozumiesz

Gość albo albo
niekoniecznie zostawi,przecież to dobry układ 16 i 33,wczesniej pewnie juz miał nastolatki.Zostawi jąk będzie miała 28

Zakochany na amen : hm interesujace :) ja tez mam 16 lat a moj facet 33 heh jestesmy razem ponad pol roku i jest dobrze . Tylko on czasami mowi ze potrzebuje kobiety ktora z nim zamieszka itd... Zostaje u niego na noc ale oczywiscie nie codziennie. Jezeli ona cos do ciebie poczuje a ty ja kochasz to nie ma sensu rezygnowac - to jest wielkie ryzyko ale naprawde moze wam sie swietnie poukladac. Zycze szczescia :)

Gość zakochany na amen
Jak byście czytali uważnie to zauważylibyście że pisałem że jestem po rozwodzie

Gość albo albo
no przyznaj się kręca cie małolaty?

Gość Gminniog
To jest prowo. Ale co do tematu to nauczyciel który uczył mnie w gimnazjum niedawno ożenił sie z dziewczyną lat 23 a sam jest koło 40stki... A zaczepiał ją już w gimnazjum...

Gość Słodką Tajemnicą to można być
"ja tez mam 16 lat a moj facet 33 heh jestesmy razem ponad pol roku i jest dobrze . Tylko on czasami mowi ze potrzebuje kobiety ktora z nim zamieszka itd." Jesteś tylko dziunią do bzykania, wiesz o tym? Sam mam prawie tyle lat co twój facet i uważam że dziewczyn w wieku nastoletnim nie warto tykać. Takimi poniżej 20 lat w ogóle się nie interesują, bo to jeszcze dzieci.

Gość albo albo
to moze nie byc prowo,niektórzy tak mają,kręca ich małolaty,bo są niedojrzali.Czym on zaimponuje dorosłej kobiecie:) Małolatę mozna urobić,chyba że to ona się bawi Autorze nie płacz:)