Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany na amen

Zakochałem się w nastolatce czy ten związek ma szanse?

Polecane posty

Gość cedfedfede
Po jednej rozmowie trudno stwierdzić, że ktoś jest dojrzały.

Gość kilofter
Autorze rozumiem Cię ja też mam dziewczynę w tym wieku a jestem trochę starszy od Ciebie. Ja mam 36 lat a ona 16 i jest nam bardzo dobrze. Spróbuj może się uda i Tobie.

Zakochany wybrałeś słabe miejsce na porady. Moje zdanie jest takie że warto spróbować. Jest 21 wiek a ludzie jak za czasów średniowiecza. Mnie to nie dziwi facet chce sobie ułożyć życie a różnica 17 lat to nie jest dużo. Znam kilkanaście takich par nawet z większą różnica wieku

Gość zakochany na amen
Jeżeli mam dać sobie spokój to chyba wolę umrzeć niż żyć bez niej. Nawet jak to pisze to myślę o NIEJ.

ty kutafonie, czekaj tylko jak ci stary tej dziewczyny ryj obije:D pie*dolony pedofilu:P za małolaty sie bierzesz frajerze, pozdro co jak co, ale jednak śmierdzi mi tu prowokacją

Gość ja ci pomogę,
jestem facetem,mam taką sytuację jak ty,moja starsza 18:),daj gg

Gość szlag by trafił no
takich dewiantów jak wy powinni kastrowac

Gość nikola**
zakochany na amen Niektóre kobiety w moim wieku są mniej dojrzałe niż ona a po za tym im już się nic nie chce tylko siedzieć w domu przy piecu" Hej autorze ja mam 50 i jakos nie chce mi sie siedziec przy piecu poszukaj moze troszke starszej kobitki to zobaczysz:)

Gość szlag by trafił no
jak sie chcesz odmłodzic kretynie to idz do spa, a nie zawracaj w głowie dzieciom, rece opadaja jak sie czyta takich zasrańców

Gość zakochany na amen
PRZYZNAM SIĘ DO CZEGOŚ JESZCZE!! Tylko proszę, nie bierzcie mnie za jakiegoś dewianta, bo tak nie jest. Cały czas o niej myśle, i dochodzi do tego fantazjowanie. Marzę o tym by zobaczyć jej zgrabne, nieziemskie ciałko. Chciałbym zdjąć jej bluzkę, rozpiąć staniczek-lecz to tylko fantazje. Czy takie coś ma szanse?

Gość puk puk puk
puk puk kto tam ? nifto jak to nifto jak ktoś pufto ?

Gość zakochany na amen
Ja ci pomogę nie mam gg jeżeli możesz to pomóż mi tu

Gość ja ci pomogę,
to inny kontakt,mail np

Gość puk puk puk
a po co kogoś pomoc do jasnej cholery ????? :-o masz 33 lata czy 15 ? weź się w garść i kurna poejmuj decyzję sam, a nie pytaj bandy zjebów na kafe !!!!! ja pierrrrrrrr Bądz męzczyzna do cholery !

Gość zakochany na amen
Nie podszywaj się kretynie widać że większość na tym forum myśli tylko o jednym

Gość ja ci pomogę,
nie chcę tu pisać

Gość oj coś pan kręci panie B
Dokładnie !!! Autorze, podejmuj decyzję sam, a nie pytaj o radę na najdrurniejszym forum w necie. 32-latka (nie lubiąca siedziec pod piecem:D)

Gość martachaa
No właśnie, co wy się zakochanego tak uczepiliście. Przecież on jest jedyną osobą NIE MYŚLĄCĄ TYLKO O JEDNYM! Ale jest tyle samotnych kobiet w wieku 30 lat i one już są niedojrzałe, niezgrabne. Po co się takimi zajmować? A taka 16-latka, to jest taka inteligentna, piękna, dojrzała - po prostu ideał.

Gość no i macie kobiety to wasze
wyzwolenie seksualne kobieta teraz liczy się do 30 a dalej już będzie sama chyba, że szybciej usidli frajera. Podziękujcie sobie nawzajem.

Gość Mama szesnastki :)
no tak tylko szsnastka to jeszcze takie naiwne dziecko. Mam córkę w tym wieku i wiem co maja w glowie takie dziewczynki. Jak słyszę o czym rozmawia z kolezankami to ani odrobine mi sie nie wydaje aby była dojrzała :-o Przcież dziweczynki w tym wieku, myślą jeszcze o duperelach, ubranka, kosmetyki, facebook..:-o

Gość szesnastka aleksy :]
A ja mam tate w tym wieku, bo wczesnie rodzice zaczeli, wiec jak sobie wyobraze faceta w tym wieku koło siobie to tak jak bym postawiła kolo siebie tate :/

Gość ja ci pomogę,
to chcesz pogadać?

Gość zakochany na amen
Nie chcę, już podjąłem decyzję, zorbie tak jak jak uwazam, anie będe się sugerował wypocinami innych. 🖐️

Gość zakochany na amen
To nie chodzi o to że ona jest zgrabna i szczupła (chociaż jest i to bardzo) tylko chodzi o to że te dzisiejsze 30stki nie mają w sobie tyle energi i kobiecości myślą że jak mają kilo tapety na sobie to że są seksi a ona jest naturalną dziewczyną za którą każdy normalny facet by się obejrzał

Gość niski gość
Trzeba ten temat zglosic na policje. Temat zalozyl zboczeniec. Kto namierzy jego IP ?

Gość dooo zakochany na amen
ł0000 juz każda trzydzisteka ma kilo tapety :-o skad ty mieszkasz ze takie tapeciary tam macie ?

niski gość-aaa juz zobaczeniec od razy, wez idz sie powies, bo piedoły opowidasz.

Gość zakochany na amen
Widzę że pełno tu frajerów którzy się podszywają. Ja ci pomogę mów tutaj o co chodzi

Gość kasia kasiaaaa
nie ma energicznych 30-latek? :D

No własnie, zastanaiwa mnie to stwierdzenie, ze 30-stki sa mało energiczne i nosza kilo tapety, skad to sie bierze ? :/ kurcze blade.