Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany na amen

Zakochałem się w nastolatce czy ten związek ma szanse?

Polecane posty

Gość zakochany na amen

POMOCY!! Mam 33 lat i duży problem. Od kilku dni o niczym innym nie myślę tylko o Niej. To wszystko zaczęło się dokładnie trzy tygodnie temu. Spacerowałem po parku Ona siedziała z koleżankami na ławce jak Ją zobaczyłem to mnie zatkało. Piękna niebieskooka blondynka z nieziemską figurą. Marzenie każdego mężczyzny. Ale do rzeczy. No więc przez kolejne dni przychodziłem tam o tej samej porze i zawsze była z kim innym ale pewnego dnia siedziała sama więc zdecydowałem się podejść do Niej. Chociaż się nie znaliśmy rozmawiało nam się super Ona ma 16 lat. Śmialiśmy się (ma piękny uśmiech) i żartowaliśmy było cudownie, nawet nie myślałem że zwykła rozmowa może być taka wspaniała. Myślałem że takie historie dzieją się tylko w filmach. Ona jest taka wspaniała nie chciałbym jej skrzywdzić wiem że jestem dla niej za stary ale tryska z niej dojrzałość jak na ten wiek. Wymieniliśmy się numerami telefonu ale jeszcze nikt się do nikogo nie odezwał ja po prostu nie wiem co mam jej napisać żeby zrobić na niej wrażenie? Jak na nią patrzę to czuje się taki nieśmiały i bezbronny. Pomóżcie mi jak mam do niej dotrzeć? Jak ją sobą zainteresować? A może w ogóle dać sobie spokój (byłoby to dla mnie bardzo trudne ale zrobiłbym to żeby była szczęśliwa) i nie psuć jej młodego życia? Proszę o pomoc wszystkich a najbardziej tych którzy byli w takiej sytuacji.

Gość myfgh@
dla niej jestes jak Tatus

Gość wez sie chłopie ogarnij
i wez zimny prysznic bo żal ...

Gość zakochany na amen
Czego od razu zboczeniec? Czy ja napisałem że chce z nią od razu uprawiać seks?

Gość dorosły facet nie interesuje
sie dziecmi !!! nawet jak mają niebieskie oczy i uroczy uśmiech to dziecko dla ciebie !! kapujesz ???

Gość zakochany na amen
Pomoże ktoś???

Gość tak pomoże ......
jej ojciec , jak ci obije ryja i to solidnie !!

Gość zakochany na amen
Dorosły facet jakbyś ją zobaczył to byś zapomniał o tym że jest jeszcze dzieckiem i o tym ile ma się lat, ja przy niej czuje się bardzo młodo

Gość oj coś pan kręci panie B
Ciężka sprawa :/ Ciężko cokolowiek radzić. Pierwsze nasuwa się, żebyś dał sobie spokój, aleee sama nie wiem, może zostaw to i sam zobaczysz jak się potoczy.

Gość tak pomoże ......
ja pierdole człowieku , czy ty czytasz to co piszesz ??? kogo obchodzi jak ty sie przy niej czujesz, dziewczyna ma 16 lat i jest jeszcze dzieciakiem , a nie kobietą, to nie jest dla ciebie partnerka do niczego stary koniu zacznij myslec głowa a nie rozporkiem, jakbym był jej ocem to bym ci spuscił taki wpierdal, że bys nie wstał kretynie młodej dupy ci sie zachcialo ??? tfuuuu że tez ziemia nosi takich palantów ..

Gość zakochany na amen
Może wypowie się ktoś kto był w takiej sytuacji bo tu widzę sami pesymiści piszą

Gość tgbnhy*
11:37 [zgłoś do usunięcia] zakochany na amen Czego od razu zboczeniec? Czy ja napisałem że chce z nią od razu uprawiać seks?" A co chcesz z nia robic ? modlic się?

Gość oj coś pan kręci panie B
Noo ale pomyśl tak racjonalnie, czego ty się spodziewsz po tej znajomości ?

Gość kasiaaa aaaaa
Ja sądzę, że powinieneś dać sobie spokój. Przecież ona też sobie zdaje sprawę z różnicy wieku, więc związku nie będzie. Poza tym to jeszcze dziecko/

Gość Sturmtiger
A czy ja mam szansę na 16-latkę, mając lat 20?

Gość zakochany na amen
Powtarzam po raz kolejny że ja nie myślę o seksie z nią. A jak ktoś nie był nigdy zakochany to niestety nie wie jakie to uczucie więc nie wiem po co się odzywa?

Gość faktycznie cos z toba nie
teges widzisz dziewczyne w parku raz z nia rozmawiałeś i jestes zakochany na amen ty masz 33 lata ???? idz sie leczyc faktycznie ojciec tej dziewczyny powinien cie pogonic gdzie pieprz rosnie

Gość kasiaaa aaaaa
To czego oczekujesz? Bo już się pogubiłam

Gość tak też tak myślę
Zakochany. Powiedziałabym że to raczej zauroczenie. Trudno uwierzyć że facet w Twoim wieku nie wyobraża sobie, scen seksulanych z udziełem tej szesnatski. Nawet gdybyś nie chciał jej namawiac do seksu w pocztakowej fazie znajomosci, to nie oszukujmy sie ale po jakims czasie na bank do tego dojdzie. Odpusc sobie.

Gość zakochany na amen
Ja po prostu chce z nią być a na seks mogę zaczekać aż będzie gotowa. Przecież ludzie nie wiążą się ze sobą tylko dla seksu.

Gość tgbnhy*
ludzie jak sie zakochują to po jakims czasie wiadomo że wskakuja do łóżeczka na sexik co nie?

Gość nikola**
a czemu mimo 33 lat jestes samotny ? bez kobiety ?

Gość zakochany na amen
tgbnhy zgadzam się z tobą ale nie jestem żadnym zbokiem który chce ją tylko przelecieć.

Gość ja tylko mam nadzieje
ze sa tutaj osoby, które mają dzieci w wieku 16 lat i co wy na to, że po parku spaceruja 33 letni popaprańcy, którzy dostawiaja sie do waszych córek, mącą w głowach dzieciom, takiej dziewczynie bardzo łatwo w głowie zawrócic, a potem kłopoty jak bym spotkała takiego jak ty to bym ci dobrze kopa w dupe zasunęła mało jest kobiet odpowiednich dla ciebie ?? nastolatki ci sie zachciało ?? .. wstyd

Gość zakochany na amen
nikola jestem już po rozwodzie

Gość cedfedfede
ona bedzie miec 20 ty juz pod czterdziestke,eee nie wyobrazam sobie tego wszytskiego jakos. daj sobie spokoj.

Gość zakochany na amen
Niektóre kobiety w moim wieku są mniej dojrzałe niż ona a po za tym im już się nic nie chce tylko siedzieć w domu przy piecu

Gość i jak ty sobie to wyobrażasz
że dziewczyna 16 letnia przyprowadzi do domu 33 letniego rozwodnika i powie rodzicom --- to mój chłopak człowieku, jej ojciec cie na kopach z chaty wyniesie cos ci tam w głowie zaswitało, ale wylecz sie z tego i to szybciutko

Gość kasiaaa aaaaa
Ona będzie mieć 30, a on 47. Trochę za duża różnica. A nie możesz sobie poszukać kobiety w swoim wieku, przeciez jest tyle samotnych. Poza tym nie sądzę, żeby taka dziewczyna (16 lat) chciała się wiązać na dłużej ze starszym facetem.