Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opłaca się z taką być?

Opłaca się być z kobietą, która miała 15 partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość p[o;iolo
PO CO WOGOLE MOWICCC "Po co wogole mowic?" szczerość wiesz co to jest? "jak sie mnie facet zapyta to. Odpowiadam :,,na pewno mialam mniej facetow w lozku niz ty kobiet," Jak interesujesz się ruchaczami to z pewnością tak ale są jeszcze porządni mężczyźni, którzy nie potrafią tak po prostu bez miłości iść z kobietą do łóżka i poważnie podchodzą to tego tematu jak i tematu związków.

Gość PO CO WOGOLE MOWICCC
Jezeli chodzi o moich partnerow seksualnych to nigdy w zyciu nie przespalam sie na zadnej pierwszej randce,drugiej ani trzeciej ani piatej....

Ppprostu nie widze potrzeby chwalenia sie iloscia partnerow i to jaka by nie byla...czy dwoch czu trzech,dziesieciu czy czterdziestu...proste.To moja sprawa z iloma poszlam.Proste.

Gość Tak czy siak
kobieta która miała wielu partnerów seksualnych nie rokuje dobrze. Taka nie nadaje się do związku z byt płytko traktuje seks. Kobiecy odpowiednik ruchacza. Takie osoby zawsze będą chciały spróbować innego kąska.

Gość Opłaca się z taką być?
Niech takie kobiety się wiążą z babiarzami

Gość gfjgfj
"Ppprostu nie widze potrzeby chwalenia sie iloscia partnerow i to jaka by nie byla...czy dwoch czu trzech,dziesieciu czy czterdziestu...proste.To moja sprawa z iloma poszlam.Proste." Tu nie ma się co chwalić. I tak to twoja sprawa faceci chcą Cię do seksu tylko tu też nie ma się co chwalić.

Gość pomarańczlala
@Tak czy siak A Ty skąd wiesz, czego "zawsze" takie osoby będą chciały?

Nikt z mojego otoczenia nie wie ilu mialam partnerow...nikomu sie nie chwalilam i nie mam zamiaru.Nikt tez ze znajomych i z otoczenia nie wiem.To sprawa prywatna i indywidualna.Z reszta kogo to obchodzi.Nie wybieram sobie partnera zyciowego patrzac na jego przeszlosc jezeli chodzi o kobiety.Poprostu albo jestem szczesliwa albo nie.Co za podejscie niektorzy maja.Polski zascianek.

Gość pomarańczlala
@Dobra spadaj dziwko Leć na lekcje gramatyki polskiej, moherze.

,,sprobowa. innego kaska,, :-) prosze Cie.Nigdy nikogo nie zdradzilam jezeli o to chodzi.Nie jestem tez wyuzdana dziwka.Poprostu lubie seks inie widze w tym nic zlego.Co za myslenie?!Ludzie skad Wy jestescie?Zascianek...ogarnijcie sie,zyjcie...

leczcie sie :-D

Gość dissolved girl
Nie chodzi o zaścianek, tylko takie są fakty - im więcej partnerów, tym bardziej rozmieniasz się na drobne, wypalasz się. Tak niestety jest. I widzę to obserwując ludzi i niestety siebie, chociaż akurat seksualne doświadczenie mam marne, zwłaszcza w obliczu takiego tematu jak ten :D Chyba, że ktoś na serio nie ma wrażliwości i nie ma co u niego rozmieniać na te drobne...

Gość A ja tam lubie takie kobiety
są łatwe i łatwo podchodzą do seksu. Chętnie zgadzają się na seks bez zobowiązań.

Gość tako rzecze on...:
PO CO WOGOLE MOWICCC to fajny masz stosunek do partnera i związku - to moja sprawa. a tak ogólnie do tematu - już wcześniej było napisane. To że miało się wielu partnerów determinuje wartości jakie wyznaje dana osoba. Określa kim jest i jaka jest. Któraś poszła do łóżka z dziesięcioma, piętnastoma, to i pójdzie z dwudziestoma bo i czemuby nie? jak któraś miała 10,15 partnerów to jest w moim mniemaniu kompletnie nieatrakcyjna i odrzucająca.

Skad Wy jestescie?W takim razie gdzie jest ustalona dopuszczalna ilosc partnerow?i jaka jest?1?2?3? bo jak wiecej to co?dziwka?! :-o

a jezeli kobieta ktora miala 10ciu Ci o tym nie powie...tylko oznajmi ze miala tylko 3?To co?spoko?Bedziesz ja kochal?

Gość tajnydczemo.
oj, niechciałbym tak przechodzonej dziewczyny ... :(

Gość pomarańczlala
"To że miało się wielu partnerów determinuje wartości jakie wyznaje dana osoba." Niektórzy ludzie wyznają jeszcze kilka wartości obok "szanowania się". Ale skąd Ty masz to wiedzieć, nie? :)

Ale Wy tu bzdury pierdolicie... A może po prostu taka osoba nie spotkała, jak Wy to mówicie "tego jedynego"?

nie chodze i nie chwale sie ilu mialam bo to prywatna sprawa.Zsden z moich partnerow nie wie o tym...po co mam sie chwalic?to moja sprawa.

Gość pomarańczlala
*kilka innych wartości

Gość tako rzecze on...:
będę ją przedewszystkim szanował, bo na taki szacunek ona zasługuje, a nie taka która dawała niewiadomo ile razy bo "lubi seks" a to czy mi powie prawdę czy skłamie ,to fundament związku. Bo i pocóż ma być ze mną jeśli ma kłamać. Związek oparty na kłamstwie wcześniej czy później i tak się skończy.

Gość bcvbcv
Ale Wy tu bzdury pie**olicie... A może po prostu taka osoba nie spotkała, jak Wy to mówicie "tego jedynego"? Ale też byłbym dumny będąc tym jedynym mając kobietę którą nawet mój pies zaliczył. :)

Stare baby,prawiki i nie posuwane od lat kobiety siedzace i gdekajace co jest zle a vo dobre...:-o zalosne....Ludzie to sprawa indywidualna?nie rozumiecie? :-OLozko to sprawa indywidualna.

Zazdrosne stare panny i prawiki ktorych nikt nie chce :-D

Gość pomarańczlala
" będę ją przedewszystkim szanował, bo na taki szacunek ona zasługuje, a nie taka która dawała niewiadomo ile razy bo "lubi seks"" To po polsku?

Gość tako rzecze on...:
pomarańczlala skąd? Sądzę że nie od Ciebie :D inne wartości, jakie? To jest jedna z podstawowych wartości :) która z reszta rzutuje na inne ...

Ogarnijcie sie ludzie :-D

Ja to szczerze mówiąc nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony, jak np ja miałabym być z facetem, który miał 15 kobiet to wahałabym się. No bo może zdradzić, może być niestały... No ale spójrzcie na to z drugiej strony, nie można człowieka skreślać tylko z takiego, jednego powodu, bo może kobieta jest naprawde ciepłą, dobrą osobą. Tylko np. nie wiem, pogubiła się, miała jakiś powalony okres w życiu i tak to odreagowała. Myślmy troszke głębiej i spróbujmy stawiać się w sytuacjach innych ludzi, bo możemy kogosś skrzywdzić, albo przegapić coś fajnego. Wszystko zależy od okoliczności i sposobu, jak dla mnie :)

Gość tako rzecze on...:
nie, to po starocerkiewnosłowiańsku z domieszką aramejskiego ... Wszak pocóż się ograniczać, nieprawdaż? :)