Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opłaca się z taką być?

Opłaca się być z kobietą, która miała 15 partnerów seksualnych?

Polecane posty

Czy szkoda tracić czas na taki związek?

Gość Jeśli to były przygody
to nie. Taka kobieta nie będzie wierna. Traktuje seks jak zjedzenie śniadania i podchodzi do niego płytko.

Gość jak to byly zwiazki
to tez lipa. normalna kobieta nie ma za soba tylu zwiazkow

Gość hehe :D
To jeszcze nic. Ja znam mezatke, ktora ma 33 lata, dziecko na koncie, meza i za soba ok. 30 partnerow seksualnych. Ze 2 romanse, reszta to przygody z facetami poznanymi w klubach, gdzie rzekomo sobie tylko i wylacznie tanczy. Teraz kobiety sie nie szanuja, nie dbaja o rodzine, tylko stawiaja na uciechy cielesne.

Gość dlatego lepiej szukac
porzadnej

Gość kafeobserwator
za auta i dziewczyny z dużym przebiegem dziękuję :D szkoda brać pod uwagę taki przechodzony materiał

Gość do dck
sama twoja przeszlosc cie dyskwalifikuje i pozostawia niesmak. ja bym wolal zostac zdradzony przez kobiete z malym przebiegiem i sie potem rozstac niz wiazac sie z wierna ale po 15 partnerach

Gość kadenaręża
dck potrzeby ma każdy tylko nie trzeba od razu stawać się ich niewolnikiem. Niektórzy są jak dzieci, ja chce, ja potrzebuje i muszę to mieć ... bo mam potrzeby.

Gość darkbluewater 2.1pro
dck, ile masz lat?

Gość dck
do dck - twoja wypowiedz cie dyskwalifikuje na wszystkich mozliwych poziomach. jestes po prostu kompletnym kretynem :) lat mam 29 wszyscy powyzej - jak trzeba byc glupim, zeby klasyfikowac ludzi wg ilosci partnerow seksualnych? za kazdym razem, kiedy wchodze do Internetu, utwierdzam sie w przekonaniu, ze Lem mial rację...

oczywiście że można tak klasyfikować ludzi bo to pokazuje jakie wyznają wartości i jakimi są osobami. Tobie z tym dobrze, ok, to Twoja sprawa, ale sorry, ja z taką kobietą nie chciałbym żyć.

Gość dck
na tej zasadzie można powiedzieć - nie chcę prawika, bo to ciota i wszystkiego trzeba by go było nauczyć, albo - nie chce cnotki, bo potem trzeba będzie chodzić na boki lub walić konia, jak okaże się, że ciągle nie ma ochoty lub leży jak kłoda - udanego życia seksualnego życzę* :) *sarcasm inside

Gość panna leniwiec
a skad wiesz ilu miała partnerów? powiedziała CI?

Gość panna leniwiec
nie, na wilka................

Gość frederiko
Taka kobieta w bardzo łatwy sposób podchodzi do seksu. Seks dla niej nie musi oznaczać uczucia, potrafi oddzielić seks od uczuć. Taka kobieta nie nadaje się do związku bo nawet gdy zdradzi to dla niej to nie będzie zdrada bo przecież to tylko seks.

Gość do dck
a po co mialby ci byc prawik? prawiki i ty to inna planeta. a z kobieta, ktora miala wielu partnerow bylaby meczarnia

Gość pomarańczlala
A co to za określenie, czy się "opłaca"? O.o

Jak facet jest porządny i na taką trafia to zwykle automatycznie kalkuluje

Gość pomarańczlala
Ale co przez to rozumiesz? W jaki sposób to kalkulujesz? Jakie stosujesz kryterium?

Gość wogólenieksiadz
15 ???? Oj, to juz nieco dzwiką zalatuje.

Gość PO CO WOGOLE MOWICCC
Facetowi o ilosci facetow ktorych sie mialo w lozku?! :/ :/ :/ Ja mam 26lat .mialam 10 facetow w tym 3 dlugie zwiazki.Po co wogole mowic?jak sie mnie facet zapyta to. Odpowiadam :,,na pewno mialam mniej facetow w lozku niz ty kobiet,, i koniec tematu.nie rozumiem po co kobiety sie chwala iloscia...?!bezsensu...

Ja wolę wiedzieć, a kalkuluję bo kobieta, która miała wielu partnerów kojarzy mi się z kobietą wulgarną i wyuzdaną

Gość PO CO WOGOLE MOWICCC
Nie jestem ani wulgarna ani brudna ani nie jestem dziwka.Uwazam sie za normalna dziewczyne ani za zadna puszczalska...

Gość dissolved girl
Nie jestem jakąś cnotką, ale przestańcie wmawiać, że kobieta która miała tylu facetów jest taka sama jak ta, co miała powiedzmy 2ch :o wiem po sobie, że wiążąc się/śpiąc z kolejnym partnerem jest po prostu inaczej, skoro oddajesz SIEBIE kolejnej osobie to pozostawia jakiś ślad. A jeśli na kimś nie pozostawia, no to chyba ma zerową wrażliwość.

Ja nie chciałbym być z kobietą która miała wielu partnerów i z taką związku na pewno bym nie tworzył. Skreśliłbym ją na miejscu. Ale nie mi oceniać w skali ogólnej - może niektórym facetom to nie przeszkadza a kobiety czują się z tym dobrze, więc nie ma problemu, to ich sprawa.