Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorraine890

ludzie cenia to czego nie mioga mieć, zauważyliście to ?

Polecane posty

Gość lorraine890

Nic co jest zawsze dostępne na każde zawołanie nie jest atrakcyjne. Złoto jest drogie, ponieważ jest go mało na świecie. Pragniemy luksusu, bo nie każdy może go mieć. Pociągają nas celebry ci, bo są niedostępni.... a wy co sądzicie na ten temat :)

Gość lorraine890
to samo dotyczy facetów, sama to sprawdziłam, jak oleje swojego faceta to bardziej jest mną zafascynowany :) zasada odpychania i przyciągania :)

Rozumiem, że tak liczba w nicku to sierpień 1990 = masz 22 lata, jesteś młoda i gł - owisz się nie za dużo, prawda? Kogo pociągają celebryci? - nastolatki sikające ze Bieberem? Luksus? - to raczej chodzi o własne wygodnictwo. Gratuluję relacje z facetem :classic_cool:

Gość kiedyś na wykładach mówili że
jest takie zjawisko że jak w bloku na oknie leży pełno ulotek to nikt nie weźmie do ręki i nie przeczyta, a jak jedna jedyna leży to większa szansa że ktoś ją weźmie

Gość njkkb
Bieber to nie celebryta ;s to jakis... jakies cos.

To jest prawda stara jak świat - zawsze to co niedostępne albo ograniczone w dostępie jest bardziej atrakcyjne. Często ten trik jest stosowany przez sprzedawców, którzy zbijają kokosy na niczego nieświadomych klientach :)

Ja mam gdzieś celebrytów. Bycie celebrytą w tych czasach nie jest ograniczone i każdy nim może być. Dziś celebryci są znani z tego, że ... są znani, ot taka prawda.

Ja tam cenię to co mam. Jakbym miała więcej też bym ceniła. Także nie mogę się z Tobą zgodzić do końca.

Gość lorraine890
ludzi kreci niepewnosc , a lat mam 24