Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monica.

Klub Samotnych Mamusiek!

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 12
silvergold - To jestes juz babcia ?

Gość Marry Ann
Dzięki Ewka, za dobre rady, tylko, że ja wiele razy wszystko analizowałam i naprawdę jest wiele problemów, poza tym wynajęcie opiekunki na wsi gdzie mieszka ledwo ponad 100 osób to nie jest taka łatwa sprawa. Po drugie trzeba mieć pieniądze, ja nie pracuję, mąż wkłada w remont, żeby poszukać pracy muszę poczekać ,aż mały pójdzie do przedszkola, niestety nie ma babci ani jednej ani drugiej, mąż w pracy po 12 godzin każdego dnia prócz niedzieli itp itd, czasami już się tak układa, narazie nie mam jak inaczej kierować swoim życiem.

Czy ja napisałam ze moje dzieci założyły rodziny? Napisałam że są dorosłe.Według prawa polskiego osoba dorosła to ta która ukończyła 18 lat:)

Gość samotne mamuści to
puszczalskie i głupie nieodpowiedzialne kobiety. Rozkładają nogi przed ruchaczem a później szukają frajera sponsora i ojca dla dziecka. Trzeba było szukać porządnego faceta od początku a nie teraz jak po ptakach.

samotne mamuści to weź ty się rozpędź i walnij w betonową sosnę i obudź się wreszcie bo chyba śnisz jeszcze jakieś koszmary. A.....i przeczytaj o co pyta autorka to ci się trochę rozjaśni i nie będziesz pisać takich opinii.

Gość = Ewka =
do Marry Ann podoba Ci się takie życie na wsi? tego chciałaś? sorry, ale ja osobiście bym się męczyła w takich warunkach, może przeprowadźcie się do miasta? z tego co piszesz to Twój facet ma normalną pracę, a nie gdzieś w polu, a w mieście to i Tobie będzie łatwiej gdzieś się zatrudnić, pomyśl o tym, bo w końcu się okaże, że faktycznie odchowasz to dziecko, będziesz chciała się zająć sobą, a wpadniesz w kolejną ciążę... :/ niestety tak też się zdarza, lepiej teraz rób tak co dla Ciebie najlepsze!

Gość Zuzanna Amelia & 13
silvergold - To jestes po dwoch rozwodach i teraz jestes w zwiazku z mlodszym konkubentem ?

Wy kobiety jesteście bezdennie głupie, lecicie na lalusi z kasą, a prawdziwych, wiernych facetów uznajecie za nudziarzy i olewacie. Zasłużyłyście sobie na swój los. Ja swojej kobiety nigdy bym nie opuścił. Nosiłbym ją na rękach i nawet znalazłbym dodatkową pracę, aby jej i dziecku niczego nie brakowało. Jednakże nie urodziłem się przystojny jak CR7 i z góry na moje zaloty reagujecie wrogością.

..tylko ta ktorej przystojnak dal ostro w kosc nie bedzie sie za ksieciem ogladala. Bedzie sugerowala sie by w zyciu miec lepiej.... sadze ja. A co do urody to wszystko ma swoje granice...

samotny romantyk.Akurat i pierwszy i drugi moj maz ani przystojny ani za bogaty.Własciwie to ja dysponuje nieruchomosciami itd.Pie...głupoty. denni to sa faceci którzy nie potrafia docenic tego co daje im kobieta-ciepły dom,zadbany wyglad,zdrowe dzieci,sex i miłosc.Widocznie to za mało.No ale cóż.....to Bóg ponoć stworzył pierwszego mężczyzne ,a czegóż wymagac skoro on tez jest facetem ;) Monica jaki dzis masz nastrój? lepiej chodz troszke? Przesyłam słoneczne usmieszki 👄

Dzieki.. ale mi tylko pycholog pomoze. I tylko wizyta u terapeuty mi humor poprawi....

Gość Uwieziona W...
Ziomku co to za nazwa tematu ! Kurde , jacy faceci ! Kto to w ogóle faceci ?!?! Chyba Ziomki ! Wychowana u boku tylko ojca , którego w ogóle nie było w domu ! Co teraz powiecie ?! Takie samotne mumusie się znalazły a mnie tata wychowywał co matka nas opuściła a do nieba se poszła !

Samotny romantyk II - popieram zdanie ,,zegar" - pieprzysz głupoty. Mój były mąż nie był przystojny , do tego nie miał nic. Potem chciałam stworzyć rodzinę z innym mężczyzną ten także nie miał nic - nie interesowały mnie rzeczy materialne ani wygląd .A im jakoś nie zależało na miłości, ciepłym domu i wiernej żonie...