Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niania Pola

Drogie mamy jakbyście zareagowały na tego typu ogłoszenie ?

Polecane posty

Gość do doo dooo
I jeszcze jedno-kto to jest operetka. Ojeju-a Ty masz jakiś problem z głową?

Gość Niania Pola
ok rozumiem, a na negatywne odpisuje bo nikt nie pisze o złej treści że nie ma informacji itd tylko mówi że rymy sa jak z gimnazjum kiedy wiadomo że były używane głównie właśnie dla dzieci i bajek,ale tam gdzie ktoś napisał że nie i tyle to przecież nie podważam pisałam że liczyłam sie z negatywnym odzewem nigdy nikomu się nie dogodzi tak samo.

Gość edna niewiadomaaa
Jak dla mnie baardzo infantylna postawa,nie zachecila by mnie do odposiedzi na nia, reprezentujesz soba bardzo malodojrzalą postawe moim zdaniem.Dlaczego tak sądze? nie ma w twoim "cv" podanych szczegolow, czy zjamowalas sie dziecmi, w jakim wieku na jak dlugo, to jest najwazniejesz, a tutaj nioc konkretnego o sobie nie napisals i o twoium dwoswiadczeniu Pisz szczegoly i konkrety a nie ogolem.Piuszesz ze masz doswiadczenie, ale jakie? konkreet!! z dzieckiem w jakim wieku? jako ktosd? czyt ciotka, czy siostra, czy mama, czy opiekunka.TYo najwazniejsze Nic o tobie w trym wierszyku nie wiadomo

Gość łeeee tam
za długie nie chce mi sie czytać..wiec odpada

Gość dla mnie tego typu
"rymy sa jak z gimnazjum kiedy wiadomo że były używane głównie właśnie dla dzieci i bajek" Gównie dla dzieci i bajek?? Tych bajek w ogóle nie skomentuję. Ale ogłoszenia nie piszesz dla dziecka tylko dla jego rodziców

Gość Niania Pola
Bez urazy ale chyba ktoś czytal bez zrozumienia,bo wyżej jedna z mam napisała że wie wszystko a 2 nic? ''jeden krok w przód zaliczony'' świadczy to o tym że nie 1,2,3,4 czy 5 miesięczny niemowlak nawet,''bunt dwulatka opatentowany'' - czyly opiekowałam sie 2 latkiem zreszta pisze wyżej że idzie do przedszkola czyli jeśli jesteś mama wiesz chyba w jakim wieku dzieci do przedszkola ida i wiele innych?

Gość Kafkarafka
Jak dla mnie super, na pewno zwróciłabym uwagę. Gdybym szukała opiekunki miałabym ochotę dowiedzieć się wiecej i na pewno zaprosiłabym Cię na rozmowę. Po przeczytaniu wierszyka wydaje mi się, że jesteś sympatyczną, ciepłą osobą, która powinna dobrze dogadywać się z dziećmi :)

Gość Niania Pola
A zajmować sie bede dzieckiem a nie Rodzicem :)

Gość dla mnie tego typu
ale to rodzic Cię zatrudnia więc ogłoszenie kierowane jest do niego. dziecko nigdy Twojego ogłoszenia prawdopodobnie nie przeczyta:O

Gość ja nie,,,
ale pytam sie, nabralas doswiadczenia jako kto? jako mama, jako ciocia, jako siostra, czy jako niania? to jestr wazne, i to bardzo, czy bylas obca osoba dla danego dziecka czy mieszkająca z nim czy bylas rodziną (ciotka,kuzynka),ile czasu opiekowalas sie jakims dzieckiem??

Gość przeciez napisala
ze ma referencje i ze dziecko,ktorym sie zajmowala idzie do przedszkola ja pierdole co za tepaki

Gość Niania Pola
dobrze masz tak prawo myśleć-wyrazilaś swoja opinie już wcześniej-dziekuje.

Gość Niania Pola
tak dokładnie mam referencje gdzie jest podany nawet nr do porzednich rodziń jak i dotej co świadczy o fakcie że JESTEM OBCA dla dzieci.Wszystkie informacje sa zawarte :o

Gość Niania Pola
w dodatku pisze ze szykuje CZAS TERAŹNIEJSZY czyli do 30.09 włącznie sie nim opiekuje.

nigdy bym takiego ogłoszenia nie potraktowała poważnie :/ to nie jest ogłoszenie o pracę... są pewne zasady, ale skoro uważasz, że ważniejsze jest odgrywanie kreatywnej próbuj :)

Gość ja zdecydowanie na nie
Jesteś arogancka i masz ewidentnie przekonanie że jesteś naj. Poza tym któż to taki ta operetka,bo nie znam takiego zawodu. Można inaczej wyróżnić ogłoszenie,a ta rymowanka jest po prostu durna :O

a czy ty uważasz, że rodzic jak przegląda oferty niani to spędza nad nimi 45min i analizuje słowo w słowo jak na lekcji polskiego co autor miał na myśli? czyta się na szybko i decyduje co też pokazały Ci tu wpisy, że ludzie nie roztrząsają tego czy ty piszesz w czasie teraźniejszym, czy krok wprzód dotyczył roczku czy czegoś innego..

Gość Niania Pola
Nie wiesz jakie mam przekonania więc nie oceniaj mnie bo ja tego wobec Twojej osoby nie robie to raz a co do operetki to miałam na myśli powage,nie wiem czy ciężko czasem ruszyć głowa i gorzej jak dziecku trzeba tłumaczyć ? Jak siebie ocenisz w stosunku do mnie? bo superlatyw też mi nie pokazałaś jesli chodzi o Twoja osobe.Nie podoba Ci się ogłoszenie DOBRZE nie bede z tego powodu płakać pisze 10 x że liczyłam sie z takimi opiniami i naprawde nie bede nikogo przekonywać jednym sie to spodoba drugim nie i koniec.

Gość Niania Pola
ktoś kto jest po szkole chyba nie musi 10 min główkować w jakim czasie jest słowo 'szykuje' Prosze Cie. Wychodzi że ten wierszyk to niezła łamigłówka.

Gość Niania Pola
Naprawde jeśli komuś się nie podoba rozumiem to ale jak ktoś takie pierdoły mi wytyka że nie potrafi czasu rozróżnić i zrozumieć 2 zdań to przepraszam ale czy ktoś tu skończył SP ? :o

Zatrudniając nianię omijałam ogłoszenia z wpisanym "kocham dzieci"-banał nic nie wart. Od kochania dziecko ma rodziców,a niania ma się troskliwie opiekować. Bardziej by mnie interesowało ogłoszenie wiek doświadczenie referencje więcej szczegółów w trakcie rozmowy ewentualny dzień próbny celem zapoznania z dzieckiem I tyle wystarczy...

Gość Niania Pola
dziękuje za rade,spróbuje

A Ciebie bym nie zatrudniła jeszcze z jednego powodu-piszesz,że jesteś cierpliwa a odrobina krytyki i się ugotowałaś i rzucasz inwektywami. Rodzic zatrudniając opiekunkę ocenia ją po całości i stara się przewidzieć jej reakcje w różnych sytuacjach. Jak dla mnie Twój poziom zachowania jest taki,że nie pozwoliłabym Ci zmywać podłóg w przedszkolu...

Gość nalesniki z marmolada
ano jest lamiglowka, bo napisane kompletnie bez ladu i skladu, niegramatycznie i infantylnie:D co tylko potwierdza ogolna opinie, ze osoby wybierajace studia pedagogiczne to w wiekszosci tępaki, ktore nigdzie indziej sie nie dostaly 🖐️

Gość Łamiglowka bez sensowna
Tekst typu co autor mial na mysli, doprawdy jesli myslisz ze kazdy czytający ogloszenie bedzie analizowal twoje pojedyncze kazde zdanie to sie mylisz Podaj konkretnie wiek, w jakim wieku dziecko bylo kiedy sie nim zajmowalas, jak dlugo a nie takie lamiglowki tutaj fundujesz Nic o tobie nie wiadomo

Gość asia-----555555
tytuł tematu: "Drogie mamy jakbyście zareagowały na tego typu ogłoszenie ?" brzmi kulturalnie, autorka chce poznać nasze zdanie, prawda?! Guzik prawda!!! Autorko po jaką cholerę pytasz na forum jak się oburzasz z powodu każdej krytyki?! Trzeba było zaznaczyć, że interesują cię pochlebstwa, a inne opinie masz w dupie. To ogłoszenie jest infantylne!!!! Nie zatrudniłabym takiej osoby. To nie dziecko będzie czytać a rodzic, to rodzic cię zatrudni (chociaż chyba raczej nie :D ) więc bierz pod uwagę zdanie DOROSŁYCH osób. Strasznie jesteś arogancka, zadufana w sobie, święcie przekonana o tym, że ty masz rację. Żal mi cię.

Gość Niania Pola
A dla mnie jesteś natarczywa bo wyraziłaś swoja opinie raz a mimo to co chwile coś dodajesz,a nigdzie się nie zagotowałam bo nie rzucam tu wyzwiskami a mój laptop dalej jest na miejscu a nie oknem :) Już pisałam że wzięłam sobie Twoje uwagi i dziękuje,ja też bym zrezygnowała z pracy gdyby przyszło mi zajmować się Twoim dzieckiem bo szukam również rodziców z którymi znajde wspólny język,obecni pracodawcy są dla mnie świetni mimo że są to poważni ludzie którzy prowadza duże przędsiębiorstwo.

Gość nalesniki z marmolada
alez czego oczekujecie po studentach/ absolwentach tzw pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej, gdzie na egzaminie wstepnym sa pytania typu 'ile stol ma nog'? :D (autentyczne - byl artykul na ten temat kiedys) dlatego nigdy w zyciu nie zatrudnilabym tzw niani do wlasnego dziecka ufam tylko ludziom naprawde wyksztalconym, doswiadczonym i obytym

Gość Niania Pola
O i znowu te samrze zarzuty nie wiem ile jeszcze razy mam dziękować za jakakolwiek opinie i pisać że rozumiem złe ;)

Gość Niania Pola
Myślisz że ludzie wykłształceni to gwarancja bycia dobra Niania ? ile sie słyszy o takich co zadzieraja nosa i gdzieś maja dzieci ,interesuje ich tylko 30 dzien kazdego miesiaca i gdzie najbliższy bankomat się znajduje.