Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niania Pola

Drogie mamy jakbyście zareagowały na tego typu ogłoszenie ?

Polecane posty

Gość ghsalakjha
Ja mam talent do rymowania Ptrafie tak godzinami na zawołanie rymować i co to znaczyże jestem marzycielem i nieodpowiedzialnym człowiekiem? Bzdura. A moje dziecko jest mądre i bardziej rozgarnęte niż o rok starsze dzieci Jest zawsze do przodu przed innymi -a w realnym świecie o to chodzi by być lepszym nie? Skoro ona jest kreatywna to dzieci też tego nauczy-dzieci chłona jak gąbki. Z drugiej jednak strony z pewnością taka osoba wyda na świat kreatywne geny a jak geny są słabe to nie wiele da się zrobić.

Gość Niania Pola
w końcu ktoś dostrzegł to o co mi chodziło ;) swoja droga 'mój' 2,5 latek też jest super mądrym dzieckiem i umie więcej niż jego rówieśnicy ale myśle że to zasługa w dużej mierze naszej wspólnej pracy nad nim z rodzicami bo sobie absolutnie nie przypisuje wszystkich jego sukcesów.

Gość Łamiglowka bez sensowna
to ci zrobie wyrtualny testr.Mowisz 3 latkowi aby nie wywalal ubran z komody, odwracasz sie a on to robi patrząc sie w oczy, i tak 3 razy z rzedu, jaka twoja reakcja?

Gość Haare kryszna hare hare
O masakra, autorka musi być okropnie irytującą osobą. i nie zdaje sobie nawet sprawy z zacofania swojego wierszyka. No ale co się dziwić, zaoczniak, z tych co sie nie uczyli a teraz kupują wykształcenie. Jeszcze jak sobie pomyślę jakby nauczyla dzieciaka takich rymow częstochowskich... aż mam dreszcza

Gość niuniulkai
Jak dla mnie zadługie, troche źle zawarte twoje poprzednie doświadczenie zdziecmi (niezrozumiałe) PISZESZ DO RODZICÓW A NIE DO DZIECKA !

Gość to i ja cosik powiem
Jako "stara" mama-bo mam 3 dzieci i już trochę opiekunek powiem tak: rymowanie jest ciekawe,ale wolę kawę na ławę. Może i masz jakiś tam pomysł,ale poszukiwanie pracy to nie zabawa. I niestety zgadzam się,że jesteś zadufana w sobie i pienisz się. A gorsze,że nawet tego nie widzisz,co jest oznaką ograniczenia i ogromnego zapatrzenia w siebie.

Gość Niania Pola
bezsensu test i co z niego wyniesiesz? moja reakcja by byla taka że zamknęłabym szuflade wyprowadziła go z pokoju i wytłumaczyła że prosiłam go 1 aby tego nie robił a mimo to mnie nie posłuchał,wróciłabym z nim i prosiła żeby wszystko powkładał. zreszta co bym nie napisała i tak wiem że z góry już jest źle bo przecież jestem zarozumiała,irytujaca, i co tam jeszcze było ? ..

Gość to i ja cosik powiem
Sorki,ale właśnie mi syn pomaga pisać :) i skasował część. I trochę doświadczenia w zatrudnianiu opiekunek już mam.

Gość Łamiglowka bez sensowna
bylam ciekawa twojej reakcji,a jesli dziecko zaparte to by wysmial twoj rozkaz na popsprzatanie , i sama bys musiala za niego sprztac hehe

Gość Niania Pola
Przepraszam a co masz do zaocznych studiów? a wyobraź sobie że nie wszystkich stać na to żeby studiować dziennie i jakoś na życie zarobić musze,żal mi Ciebie jeśli w ten sposób spostrzegasz ludzi studiujących zaocznie naprawde współczuje ograniczenia.Więcej poklasku bym zebrała studiujac dziennie i pójść pod latarnie bo łatwe pieniądze ? naprawde poziom tu oceniania ludzi z góry jest dla mnie porażka i wychodze stąd bo wszystko rozumiem ale ubliżanie komuś w dodatku pod kątem jego nauki już jest dnem.

Ogłoszenie bardzo fajne, tak jak planujesz - umieść pod wierszykiem konkretne dane. Pomysł świetny i powodzenia w szukaniu pracy.

Gość Niania Pola
Zaparte? dziecko to dziecko i nigdy mi się nie zdarzyło żeby czegoś nie zrobił mój podopieczny oczywiście nie za 1 razem bo bywało i tak że musiałam wytłumaczyć 2-3 ale w końcu to zrobił gdy widział że nic nie ugra i nie bedzie mógł sie bawić a stanie i patrzenie na rozsypane puzle czy też klocki staje sie nudne po 10 minutach i w koncu chował.

Gość Niania Polaczka
Stare matrony, czas szybko leci, rosną wasze bachory-śmieci. Podopieczny moj idzie do przedszkola więc skonczyła się łatwa kasiora. Ja za studia płacić muszę może wasze serca tym poruszę. Za to mam aż za dużo czasu, nie uczę się wcale, wolę pójść do lasu. Nałogow nie posiadam, na ejca się zbadam jeśli wasz mąż poprosi to mnie wytarmosi. Dojazd dla mnie żadna przeszkoda, nawet jeśli z kranu spłynie zielona woda. Kiedy bachor zachoruje, ja na niego zwymiotuje. Jestem kreatywna pusia analna lubie zjeść banana jak odwala mi palma. Cierpliwość to moja mocna strona, nawet jak jakaś stara matka wrona będzie mi skrzeczała koło ucha ja mam wyjebane kto mnie wyrucha. Najlepiej jakby gówniarz byl wyrośniety bo inaczej bolą pięty. Ja też umiem rymować. To wcale nie takie trudne.

Gość Arni00009
zaocznie studiują ci, którzy nie dostali się na dzienne, taka prawda!!! Ja jakoś studiowałam na dziennych (przecież się za studia dziennie nie płaci!!!!!!), pracowałam w weekendy, udzielałam korepetycji, miałam stypendium i jakoś pod latarnią nie wylądowałam. Kariery w zawodzie ci nie wróżę z takim podejściem. A kreatywna nie jesteś, taki wierszyk, z boleśnie prostymi rymami to dziecko z podstawówki napisze.

Gość jaka idiotka ludzie
za dzienne się nie płaci bo są darmowe, ja pracuje na wekendy i się sama utrzymuje

Gość Niania Pola
tak i ile zarobiłaś przez weekendy ? 1200 zł?;] nie wiem w jakim mieście żyjesz bo ja płace za sam pokój 700 zł a gdzie życie ? nie wyliczaj mi nic i nie porównuj do siebie bo nic o mojej sytuacji nie wiesz i uwierz że mam wielu znajomych co studiuja dziennie i nikt z nich nie zarabia powyżej 900 zł co dla mnie jest za mało,coś jeszcze chcesz dodać ?

Gość Niania Pola
a czy ja napisałam gdzieś ze za studia dziennie sie płaci ? nie stać mnie na to żeby zarabiać w weekendy bo nie zarobie 1200 zł tak jak teraz mam,za sam pokój płace 700 zł i nie ma tanszych bo zyje w duzym miescie a moi znajomi na studiach dziennych nie zarabiaja powyzej 900 wiec wybacz ale ja pracuje zeby żyć czyt.oplacic co musze i jesc a nie na pierdoły ;) nikt mi nie pomaga wiec nie moge sobie pozwolic na to zeby pracowac w weekendy bo na nic mi nie starczy

Gość MamaFifi
Mnie też się bardzo podoba, i pewnie szukając niani zadzwoniłabym do ciebie:) Kreatywne i w końcu coś fajnego innego,:)

Gość jaka idiotka ludzie
1800 jeśli cię to ciekawi, za pokój płacę 400. Do tego mam stypendium. I sobie jeszcze coś odloże zawsze. A ty musisz bulić za naukę pewnie ze dwa tysiaki na semestr co najmniej. Agresywna jesteś, ja bym nie chciała by ktoś tak niezrównoważony pilnował mi dziecko.

Gość Niania Pola
Skoro jesteś taka mądra to czemu nie studiujesz na Harvardzie ?

Gość Niania Pola
Nie wiem jak siebie ocenisz Pani wrzechwiedząco idź jedź na Haiti i tam opowiadaj o swoich studiach dziennych i zarobkach 1800 + stypendium ;)

Gość dodam jeszcze
Coz ja wiem, ze chcesz sie opiekowac dziecmi ale ogloszenie piszesz dla doroslych ludzi, ktorzy maja Cie zatrudnic, szczerze watpie by takie rymy czestochowskie byly na miejscu

Gość Niania Pola
Dzięki za opinie :)

Gość mama wpadła na to sama
Mi ten wierszyk nie pasuje,ale może bym nie skreśliła takiej kandydatki,bo rozumiem motywy-choć jednak i w pracy niani pewną formę należałoby zachować. Co do tych badań też odniosłam dziwne wrażenie-lepiej napisać posiadam książeczkę sanepidowską-a jak nie masz to sobie wyrób. Ale uderzyło mnie Twoje paskudne zachowanie. W życiu bym nie chciała abyś miała kontakt z moim dzieckiem. A co do referencji-to dla innych mam-telefon do poprzedniego pracodawcy jeśli on nie jest instytucją-typu przedszkole nic NIE daje. Należy taką osobę prosić o spotkanie,jeśli odmawia to referencje można wyrzucić do kosza,bo telefon może być równie dobrze do jakiejś jej znajomej lub kuzynki,która ma potwierdzać bzdury.

Gość Niania Pola
książeczke mam,a jeśli pracodawca nie zgodzi sie na spotkanie z różnych przyczyn np moi obecni są bardzo zapracowani i wszystko u nich jest 'biegiem' to co moge zrobić,nikogo nie zmusze niestety ? i w stosunku do kogo zachowałam sie paskudnie? nikomu nie ubliżyłam,poczułam nad soba jakas presje jak moglam coś takiego wymyśleć że to jest proste banalne i zaczęły sie przerabianie wierszyka i każdego jednego słowa czepianie,wszyscy na mnie naskoczyli jakbym nie wiadomo co nawypisywała.

czytam ten topik i doszlam do wniosku, ze nigdy w zyciu nie zatrudniłabym kogos takiego jak ty-pretensjonalnej, napuszonej i przekonanej o własnej nieomylnosci nieco tępej dziuni....never:O sorry, nie chcialam cie obrazic ale czytajac twoje wypociny w tym topiku taki wlasnie mam obraz twojej osoby:O

Gość Niania Pola
nazywać mnie możesz jak chcesz tylko nie dziunia.

Gość mam zawrót głowy
Wierszyk lepszy niż Twoje zachowanie. Tym bardziej że nie widzisz w nim nic złego.

Gość Niania Pola
Nie napisałam że jestem naj i to ja mam racje ale wszyscy na mnie naskakuja i wychodzi że spośród całego forum to ja jestem czarna owca a innych komentarze były na miejscu i jak najbardziej słuszne wszystkie tylko nie moje :o już nic tu po mnie bo zostałam tylko zmieszana z błotem :o cześć