Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niania Pola

Drogie mamy jakbyście zareagowały na tego typu ogłoszenie ?

Polecane posty

Gość Kafkarafka
Ale wy jesteście wredne jędze... Dziewczyna wpadła na taki i nie inny pomysł i oczywista sprawa, że go broni, nikogo przy tym nie obraża a sama jest obrażana w prawie każdym poście i niby za co? Nie wiem co takiego infantylnego w tym wierszyku, piszecie, że ogłoszenie jest dla rodziców a nie dla dziecka, ale opiekunka pracuje z dzieckiem i może dobrze by było trochę się w dziecko "wczuć". Jak pisałam wyżej mi się bardzo podoba

Gość dydek nydek
Ja też nie wiem o co wam chodzi żałosne mamuśki kazdy ja krytykuje jakby wam tu mięsem rzucala !!!! to forum sie robi coraz bardziej chore ,same mądrale tu siedza a zadna z was na taki pomysl by nie wpadla tylko pierdziala w stolek i pisala to 2h ,daj spokoj dziewczyno szkoda bylo tu pisac,dawaj ogloszenie nie masz nic do stracenia na pewno ktos odbierze to pozytywnie trzymam kciuki!! a wy sie małpy gońcie na drzewa bananowce obierac znawczynie od 7 bolesci w dupe jeża

Gość REBEDEBE-90
Mi się wierszyk średnio podoba :) Ale pomysł jest dobry,może go przerób dodaj więcej istonych informacji i faktycznie w krótszym wydaniu. I też nie rozumiem nagonki na Pole,wszyscy na jednego nie fair. Pozdrawiam MAMA 2 dzieci

Gość dydek nydek
ty flafi dafi czy jak ci chuj wie :D:D tak jestem autorka i chce sie opiekowac dzieckiem i zaraz kolejny wierszyk walne :D:D cieie juz od dawna obserwuje i placze nad twoim poziomem intelektualnym wszedzie gdzie cos pierdolniesz to rece zalamuje i ciezko mi sie podniesc :D cala kafe jak nie prowo to ktos siebie broni hahhha nic sie nie zmienilo,brakuje mi tu jednak starych nickow jak ktos wczoraj pisal,szybko byscie ucichli same szambo ogarnelo kafe z toba na czele

Gość Aann a
Wiesz co, pomyslowe to moze i jest, ale infantylne zarazem. Te rymy brzmia dziwacznie. Zamiesc je jednak, skoro tak bronisz swojego pomyslu (oczekiwalas, ze kazdy sie zachwyci wierszykiem, prawda?) i zobacz, czy ktos sie zglosi. Osobiscie uwazam, ze jesli ktos poszukuje niani, to sam daje ogloszenie. No chyba, ze nie ma kandydatki odpowiedniej albo niania potrzenbna jest na zaraz. Mam wrazenie, czytajac ogloszenia typu "szukam pracy jako...", ze zamieszczaja je osoby, ktore nie potrafia znalezc pracy, ktorych pracodawcy zamieszczajacy swoje ogloszenia odrzucaja, ktore szukaja pracy z blaku laku, wiec same pchaja sie na afisz.

Gość Aann a
to jest moje osobiste zdanie-ale [przeciez zalozylas temat, zeby poznac opinie innych. Nie kazdemu musi sie to podobac. Plus takiego ogloszenia, wg mnie,m to tylko czas, jaki poswiecilas na napisanie wierszyka i pomyslowosc. Zamiesc to ogloszenie i poczekaj-nie nam tu wyrokowac, czy ktos sie nim zainteresuje czy nie.

Gość Aann a
I jeszcze jedno, mi ogloszenia "szukam pracy...." kojarza sie z osobami, ktore chcialyby miec wszystko na gotowe. A to raczej zadaniem pracodawcy jest zamieszczenia oferty pracy-i wtedy osoby chetne sie zglaszaja, a nie odwrotnie.

Gość dydek nydek
ależ ja jestem b.spokojna i mam dobry ubaw z ciebie yebnij jeszcze swoje zlote mysli wyciagaj na stol koczkodanie :D:D ide po popcorm i cole:D

A ja oddała bym swoje dzieci w Twoje ręce,myślę że wiele byś je nauczyła:)Masz kochana ogromne pole artystyczne,była bym pewna że nie będziesz jedynie klikać w pilota,tylko wyrobisz moim dzieciom twórcze i wszechstronne myślenie-SUPER!!!! Jestem za,a proste ogłoszenia dla prostych ludzi------Ktoś kto szuka profesjonalnej i odpowiedzialnej opiekunki dla swojej pociechy,straci kilka minut na odczytanie ogłoszenia,reszta niech kupuje kota w worku:):)buziaki

Gość dydek nydek
i co flafi dafi nie wpadlas na teorie jeszcze ze autorka sie zaczernila ? :D w koncu tu ludzie wchodza a plebs poszedl spac i leczyc kompleksy:D:D ide i ja bo flafi nic nie chce pisac :( hahah jeszcze kiedys sie odezwe jak wyrwe twoje madrosci na innych topikełe :D:D

Gość buahahahahhahahahahahha
Hehehehe ta debilka ciagnie kolejna strone swoje zejebiste zachwalanki

Gość Niania Pola
a chuj wam w dupe głupie krowy nie chce mi sie z wami pisac dluzej, szkoda tylko ze wychowacie rownie glupie bachory jak wy same jestescie. Nara rozpłodowe scierki.

Gość autorce nie podoba się jak
ktoś ją z góry ocenia. Ale jak po przeczytaniu tych marnych wypocin jakieś głąb pisze " jesteś bardzo kreatywna i z pewnością dzieci nie będą się z tobą nudzić" to już jej nie przeszkadza wyciąganie pochopnych opinii:D

Gość bo tylko u nas mają takie
No nawet ujdzie wierszyk,ale chamstwo i arogancja autorki powalają. Zapewne stwierdzi,że ten ostatni jej wpis to podszyw,ale tak raczej nie jest. Od dawna wiadomo,że osoby używające rymowanek w życiu codziennym i nader ozdobnego pisma mają zaburzenia emocjonalne...

Gość dgmnxfhk
przecież ona nie pyta nikogo o zdanie bo sama myśli, że ten tandetny i głupkoiwaty "wierszyk" jest super! Śnij babo dalej. W dodatku jest agresywna.

Gość wg mnie ten wierszyk jest
infantylny, od razu mam wrazenie ze mam do czynienia z malo powazna osoba wiec z marszu bym odrzucila twoja kandydature. Od niani oczekuje ze bedzie powazna, profesjonalna, godna zaufania osoba a nie kiepska wierszokletka z fiu bzdziu w glowie. To jest ogloszenie o prace a nie konkurs poetycki i rzadza nim pewne zasady. Tak samo jak do CV nie wkleja sie zdjecia w bikini, chyba ze aplikujesz o prace w reklamie czy modelingu. poza tym ten wierszyk jest grafomanski i ma mase bledow: studentka systemu zaocznego - studia z systemu zaocznego? a co sie robi jako magister systemu zaocznego? w Wenecji kałuże - w Wenecji sa kanaly, kaluze sa normalnych rozmiarow nawet jeśli Kraków pokryje woda - gondole z tej Wenecji zakosilas? Bunt dwulatka też mi znany i już dawno opatentowany - super, poprosze nr patentu, sprawdze w rejestrze mnie nie ujmuje - mam nadzieje ze ten tajemniczy system zaoczny to nie polonistyka.

Gość fruzia guzik
mi też sie ta forma nie podoba i już ale ktoś tu chyba nie był w Wenecji bo kałuższe sa ogromne na tyle że ludzie chodza na boso zeby butów nie zmoczyć :P do najmilszych osob nie nalezy autorka ale czy agresywna to tez bym nie powiedziala chyba liczyla na wieksze poparcie mimo wszystko ale tak jak pisza osoby wyzej to jednak ogloszenie o prace i ciezko zostawic dziecko z dzieckiem a takie mam odczucia co do wierszyka

Gość na pewno bym nie zatrudnila
bo wierszyk jest wyjatkowo kiepski,rymy czestochowskie, calosc pretensjonalna. Slabiutki, jak dla mnie, poziom wierszyka swiadczy o poziomie niani. Kompletnie nie w mojm stylu, choic moze komus sie spodoba. Nie chcialabym takiej niani dla mojego dziecka, zdecydowanie. Jesli ogloszenia ma byc dluzsze, niech zawiera konkretne informacje. Nie moge wymagac od niani,zeby byla profesorem uniwerytety, ale jesli mam czegos wymagac, to wole,zeby umiala zrobic dobra zupe niz pisac zle wierszyki.

Gość jak czytam ten caly
topik to mi sie rzygac chce na was wszystkie wszyscy tu sa wszystkowiedzacy i kazdy ma racje jak w wyscigu szczurow kto wie lepiej ty autorko chyba chcialabys sie bawic w przedszkolu jeszcze a cala reszta wyroki ludzkie wymierzać :D jak mowicie ze jest infantylna to ja traktujcie jak dziecko skoro jestescie takimi zmartwionymi i troskliwymi mamami ze tylko osoba wyksztalcona scisle moze miec kontakt z waszym dzieckiem ale od was podejsciem i powaga tez nie wieje mimo ze totalnie i osoba tej opiekunki mi nie przypadla to i tak jak jej za nianke nie chcialabym miec to zadnej z Was za matke

Gość czemu sie wsciekasz
przeciez kobieta sama prosi o opinie, wiec ma

Gość jak czytam ten caly
bo wskaz mi jedeno zdanie gdzie ona kogos obrazila to jeszcze mlode i glupie dziewcze a wy jej wpieracie ze jej agresywna i chamska :D chyba takimi ludzmi nie mieliscie stycznosci robicie wieksza jej jazde w glowie niz ona ma piszac te pierdoly co sensu nie maja piszcie sobie ze sie wam nie podoba i juz a nie robicie dziury w glowie kurvica mnie bierze na takie zachowania bo nienawidze jak ktos co wmawia a 80% tu tworzy z niej diabla wcielomego kiedy to glupie dziecko chcace sie podzielic z wami wierszykiem wasze dzieci tak nie maja? trzeba powiedz dobrze zle papap a nie krytykowac ciagle ale tu jedna od drugiej madrzejsza naprawde wspolczucia dla waszych dzieci jak taki jazgot im dajecie bo w moim odczuciu ta nianka to dziecko w srodku i tak bym do niej podchodzilaaaaaaa

Gość czytać trzeba umieć
Pomijam zawoalowane złośliwości typu,że jak ktoś nie rozumie to nawet podstawówki nie skończył,twierdzenie,że jak ktoś więcej jak raz się wypowiedział to jest natrętny-bo do osób które ją pochwaliły nie zwracała się żeby już sobie poszły. To o 23.07 walnęła tak cudnie,że z kapci można wyskoczyć. A jeśli nie widzisz,że na każdą krytykę odpowiadała opryskliwie,to trudno,inni to zauważyli.

Gość klaudiam
Cześć Dziwuszki mam pytanie kłuje mnie jajnik.. hmm lewy.. Czasem oba a czasem uciska mnie całe podbrzusze. dodam ze mam biały śluz i tak dziwnie miekką i ciasną pochwę wewnątrz.. dodam ze z tym uciskiem mialam juz tak w tamtym miesiacu i zaczeło się jakoś 2 tygodnie przed okresem. Czy to może być ciąża? czy ten biały śluz przed okresem jest normalny? a kłucie to ze stresu i bardziej na tle psychicznym że się sama nakręcam? Proszę Was o pomoc..

Gość jak czytam ten caly
tak na bank to pisala :D o 23.07 poszla sobie juz dawno i nikogo przytym nie orbazila a co do skonczenia sp to ja mam takie odczucia ze polowa osob nawet nie slyszala o tym a tu akurat jej racje bo jak ktos nie wie w jakim czasie jest szykuje to niech wraca do szkoly a nie poucza innych na forum:o nie jestem po jej stronie ale wy tez popisu nie dalyscie osoby inteligentne nie wchodza w dyskusje a wy tu dziabiecie jak pisklaki jedna przez druga,dac wam sznur to byscie glupiutka powiesily za nia przemawia to ze jest mloda i glupia jeszcze nic nie wie o zyciu skoro wpada na pomysl pisania takiego ogloszenia o prace zamiast wy madre i doswiadczone ;) ekhem....... to trzeba bylo dziewczynie doradzic dac wskazowki a ktos tak zrobil?? jesli uzycie slowa natarczywa = agresja to wy jestescie istne lwice : chamska infalntylna arogancka glupia etc :D gdzie wasza dojrzalosc ludzie to forum juz przypomina biczowania byscie lezacego kopały