Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfjdkfjdkf

Do tych co budowali ... Co sądzicie o tym rzucie ?

Polecane posty

Gość kfjdkfjdkf

Od kilku miesiecy poszukuje projektu swojego wymarzonego domu, przeszukałam na necie juz prawie wszystko, jak pasuje mi dom od strony wizualnej to rzuty są wg mnie daremne... dlatego bede robiła projekt indywidualny - dom ok 110 m 2 powierzchni użytkowej z poddaszem Problem w tym ze działka jest wąska , wejscie musi być od północnej częsci domu , a taras z boku ( po drugiej stronie jest zajebisty widok na budynki dużej płyty ) . Stworzyłam taki projekt ( zlepek kilku projektów ) Co sądzicie ? czy pomieszczenia beda funkcjonalne ? i czy ktos sie zna na zasadach feng shui ? zalezy mi by sie dobrze czuć w swoim domu :) Przesyłam tylko parter :) http://imageshack.us/photo/my-images/259/orfeusz.png/

Gość kfjdkfjdkf
up

Ja nie wiem jak inni ale nie chcialbym miec kolo wejscia lazienki ,np ktos sciaga buty a ty wychodzisz z lazienki ? Lazienka powinna byc zaraz kolo sypialni, przynajmniej ja tak mam i jest to bardzo uzyteczne, resza mi sie podoba

Gość kfjdkfjdkf
dzięki za opinie :) sypialnia będzie na poddaszu gdzie bedzie część nocna

Gość kfjdkfjdkf
rzut poddasza okey , 3 pokoje , łazienka , dom bedzie cały podpiwniczony gdzie bedzie kotłownia, mam tylko dylematy co do parteru jezeli chcesz zobaczyc piwnice i poddasze , oraz zmian jakich dokonałam wpisz w google " studio atrium orfeusz " wyskoczy