Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsolucji

Od dawna nie miałem dziewczyny, co robię źle?

Polecane posty

Gość bezsolucji

Cześć. Mam 178cm wzrostu, typowo męską budowę ciała i krótko (do 1cm) ścięte włosy. Jestem raczej przeciętnie przystojny. Nie jestem głupi, nie popisuję się inteligencją, nie mam problemów z pracą, zarabiam średnio i nie mieszkam z rodzicami. Nie mam problemów z nawiązywaniem nowych znajomości. Z dziewczynami nawet łatwiej mi idzie niż z facetami, bo można poflirtować i zdobyć zainteresowanie. Nie wiem co robię źle, że dziewczyny nie chcą się ze mną umawiać. Pogaduszki to nie problem, ale wyjście gdzieś na piwo, kawę, nie mówią nawet o obiedzie, to już zapomnij. Jakieś pytania, pomysły, rozwiązania?

Gość SamaJa2
No to coś jednak musi być z Wami nie tak

Gość m87m
A czy te dziewczyny wiedzą, że chcecie z nimi iść na piwo, albo obiad?

Gość m87m
szmycia - ja mam tak samo jak ty:) Jak już ktoś wpadnie w oko, zagada, jest sympatyczny, mądrze myślący, to się okazuje, że albo jest żonaty, albo zaręczony. A ja nie mam zamiaru komuś niszczyć związek.

no naprawdę kiedys zostałam zaproszona przez kumpla z którym dawno sie nie widzialam na spacer super było gdy nagle powiedział mi "wiesz że jutro biore ślub" ehh

Gość m87m
Ha ha szmycia, jakbyś o mnie opowiadała:) Miałam to samo.

Gość m87m
Zauważyłam, że samotni mężczyźni nie mają odwagi zagadać, porozmawiać, pożartować. A nabierają odwagi dopiero jak kogoś mają "na stałe".

tak i wtedy szukają rozrywki :/ bez sensu to jest :( Mam kumpli którzy nie raz mi mówili "gdyby wszystkie kobiety były takie jak ty to świat był by lepszy" noo a ja na to "super to czemu nie mam faceta"

Gość m87m
No właśnie czemu? Też czasami się nad tym zastanawiam. Czy to ja za dużo chcę, za dużo wymagam, za wiele oczekuję? ale przecież (mysle ze kazda z nas) im wiecej od kogos otrzymujesz tym wiecej chce się komuś dać.

Gość m87m
Ja kiedyś usłyszałam od koleżanki, żebym znalazła kogoś, obojetnie jakiego chlopaka, a potem mam go sobie "ułożyć i wychowac po swojemu". Prawde mowiac bylam zalamana, bo nie chce miec dziecka do wychowania, ale partnera! A Ty Szmycia, uslyszalas jakies dobre rady?

ja tez duzo nie chce... naprawdę... miłosci ciepła i zrozumienia chce nic wiecej... chciała bym połozyc sie na meska klate i dostac slodkiego buziaka w czoło... :(

Gość m87m
Ja opieram sie na zalozeniu, ze "kazda zmora znajdzie swojego adoratora", wiec moze i dla nas jest szansa:)

to bardzo glupie zalozenie pozatym to jest nie mozliwe ze wzgledu na nadwyzke mezczyzn przynajmniej do wiku 50 lat gdzie zaczynaja szybciej umierac niz kobiety

No mam nadzieje ktoś stanie na mojej drodze i powie "nie przejde ponieważ chce iść z tobą" Tobie też życze tego samego. A co do facetów to trzeba odliczyc tym co podobaja im sie faceci bo oni za kobietami nie pójdą...

Gość Endoprotez
U mnie podobnie. Wydaje mi się że te dziewczyny wstydza się że mna umówić. Co mogę zrobić by poczuły się pewniej?

Gość ciekawski11
Szmycia , ciekawe to powiedzonko, heh może czas kiedyś użyć ;DD a tak na poważnie to miałem 2 dziewczyny, ale tęsknię za moją pierwszą miłością, ona dla mnie była i jest idealna nawet pomimo pewnie wad których nie dostrzegałem i nie chcę dostrzec, czasami uważam że ładniejsza od niej jest brzydsza, itp, nie mogę być z inną bo myślę o tamtej, nie mam problemu z tym żeby dziewczyna ze mną się umówiła a nawet sam odmawiam, mam powody, facet nie powie wszystkiego co myśli czasami by nie urazić kobiety ale możliwe że każdy szuka jakiegoś swojego ideału i uważa że będzie źle postrzegany w towarzystwie jakiejś kobiety, z którą i tak nie będzie ze względu na siebie.

Gość Samotna Enka
A może jeszcze nikt z was nie spotkał takiej prawdziwej miłość ? W dzisiejszych czasach żyją puste laski , które lecą tylko za zawartość portfela i wygląd . A z facetami jest podobnie dla nich nie liczy się wnętrze , osobowość dziewczyny tylko wygląd ! Taka jest prawda ;)

Gość ciekawski11
Jeszcze zależy, najlepiej znaleźć taką co jest ładna a także z charakteru odpowiada ;). Więc pierwsze najpierw selekcja ze względu na wygląd a potem sprawdzenie charakteru ;D . Niestety tak jest w dzisiejszych czasach,np ja szczególnie nie przepadam za krótko ściętymi bo wydają mi się bardziej do mężczyzn podobne, natomiast najbardziej lubie długowłose brunetki ;D

Gość Samotna Enka
No właśnie większość facetów leci na wygląd a potem na charakter .

Gość ciekawski11
Ale czemu się dziwić skoro wśród ładnych można znaleźć taką co odpowiada charakterem to przecież nie jest warto szukać spośród takich co nie będzie się facetowi podobać, bo przez to później powstają właśnie takie związki że facetowi nie zależy na kobiecie i nic nie robi cały dzień a ona haruje , to straszne ale prawdziwe, kobieta go kocha a jemu nie zależy, to jest straszne wtedy ona jest poszkodowana a na odwrót wtedy kobieta może faceta wykorzystać gdy się jemu podoba i wtedy to on jest poszkodowany, oj ciężko znaleźć takie połączenie by oboje traktowali się na równi, bo zawsze facet albo kobieta wybiera piekniejszą\ego od sieie i stąd te problemy. Nie umiemy dopasować skali "ładności" do naszych wymagań i stąd to wynika.

No mam nadzieje ktoś stanie na mojej drodze i powie "nie przejde ponieważ chce iść z tobą" - trzeba przyznać fajne zdanie, musze zapamiętać:p

Gość Messi ! I you
Mam jedno rozwiązanie ! Dziewczyny wstydzą się chodzić na randki z takim chłopeem jak ty pewnie ! Wieesz ja powiem tyle ! Ty powiedziałeś : Cześć. Ja powiem : Pa !

Gość bezsolucji
To by miało sens, bo innego sensownegopowodu nie widzę. Teraz pytanie, co zrobić z tym fantem, żeby taka dziewczyna nie wstydziła się mnie pokazać znajomym?