Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Corporation R

Nieświeży oddech z ust a sex...Pytanie do panów i pań

Polecane posty

Gość Corporation R

Taka przypadłośc rujnuje zycie erotyczne czy raczej jest mężczyznom obojętne. Jak reagujecie?

Gość Corporation R
To pytanie kieruję też do kobiet.

Gość Dziewczyna Alfiego
Bleh!

A nie łatwiej jest iść do dentysty? Ewentualnie znaleźć inną przyczynę przykrego zapachu z ust?

Gość happy birthday to you
z żołądkiem masz coś :(

Gość Corporation R
A ty myslisz ze to brak higieny. Niektorzy maja tak przez cale zycie i nie ma na to lekarstwa. Jak wiec reagujecie?

Gość Corporation R
Czy zrezygnowalibyscie z zycia erotycznego? Takie zycie bez pocałunkow i miłości ma sens?

Chamu! 👄 No dobra, ale na pewno nie jest to nic nieuleczalnego. Żujcie natkę pietruszki - odświeża oddech. :D

Gość Corporation R
czyli nie chcecie mieć kontaktu intymnego z kims takim....

Gość Dziewczyna Alfiego
Jeżeli to nie brak higieny i nie zły stan zębów to problemy z trawieniem albo jakąś infekcja ukł. Pokarmowego. Pol roku diety niskoweglowodanowej, zero mleka i nabialu i po sprawie.

Gość Corporation R
Jestem kobietą. Lecą na mnie od czasu do czasu faceci i nie wiedzą dlaczego im odmawiam choćby rozmowy....Przegram chyba całe swoje życie.

Gość Corporation R
Dziewczyna Alfiego, uważasz, że mleko i przetwory mleczne pogarszają sprawę? Lubię jeśc nabiał , piję mleko. To co jeśc?

Gość Corporation R
Ma może ktoś nieświezy oddech tylko rano po wstaniu z łóżka?

Gość Corporation R
Mleko i nabiał przy diecie niskowęglowodanowej należy wykluczyć....to dziwne

Gość trotsky_
są przecież gumy, płyny do płukania czy pasta do zebów. miałem taką jedną, co po całym dniu przyjeżdżała do mnie wieczorem ze śmierdzącym oddechem i chce się całować, ja jej daję gumę a ona mówi że nie chce jej, i dalej próbuje mi język wsadzić do ust :D no to sory ale z takim podejściem podziękowałem jej za współpracę. smród z ust to wróg pocałunków !

Gość Corporation R
JAK JA WAM ZAZDROSZCZĘ ŻE NIE MACIE TAKIEGO PROBLEMU ;(

Gość Corporation R
trotsky_, Powiedziałeś jej o tym? Miała o tym pojęcie że jej smierdzi z ust????? To jest bardzo krępujące. Gumy, łyny pomagają tylko na 15 minut. Guma po 10 minutach też zaczyna śmierdzieć i nie spełnia swojej roli. Nie wytrzymam tak dłużej. Pomyślcie że to nie tylko o sex mi chodzi ale tęz mam problem w pracy, wszędzie gdzie są ludzie , jestem towarzyska więc podchodzą do mnie porozmawiać a ja milknę....

Gość Dziewczyna Alfiego
Mleko i jego przetwory najgorzej wpływają na oddech. Gorzej niż czosnek, bo zmieniaja flore bakteryjna w przewodzie pokarmowym. Poczytaj o diecie Lutza albo Kwaśniewskiego (Atkins odpada, jest zbyt rygorystyczny) - cały syf, który żyje w naszym organizmie - grzyby, bakterie, pasożyty, na komórkach rakowych kończąc odzywia się weglowodanami - eliminując węglowodany do minimalnego poziomu zapotrzebowania (50-100g/dobę) na minimum pol roku zaglodzisz całe swinstwo, które żyje w twoim organizmie. A co jeść? Mięso i niskoweglowodanowe warzywa (tzw. zielone)

Gość Corporation R
Czyli cukier biały, słodycze, jakieś ciasta też mogą pogarszać mój oddech... Więc będę jeść mięso i warzywa. Chleb razowy i wszystko co zdrowe. Jestem na skraju wyczerpania nerwowego.

Gość Corporation R
Dziewczyna Alfiego, nie wiesz może czy w aptekach można kupić jakieś tabletki do odrobaczenia organizmu? Może mam jakiegoś mieszkańca w środku. Pamiętam jak przed szczepieniem mojego psa lekarz kazał mi go odrobaczyć jedną tabletką. Ciekawe czy takie coś jest też dostępne dla ludzi.

Gość Dziewczyna Alfiego
Corporation R Mleko i nabiał przy diecie niskowęglowodanowej należy wykluczyć....to dziwne -- mleko w typowej diecie niskoweglow. można jeść normalnie, ale ma zły wpływ na oddech, więc na początku musisz je też wykluczyć z jadlospisu (mleko ma mnóstwo weglowodanow które stanowią super pożywkę na grzybicy jamy ustnej (biały nalot na języku - najpopularniejsza candida alba ) jedni sobie z tym radzą inni nie i im "jedzie" - tak samo jak przy grzybicach pochwy u kobiet - zadko która wie, ze nadmiar weglowodanow w diecie przyczynia się do rozwoju grzybicy pochwy.

Gość trotsky_
Mówiłem jej oficjalnie, że proszę mnie nie całować bo śmierdzi ci z ust, ale od razu dawałem jej gumę albo listerine. A co ona? Głupi uśmieszek, głupi tekst typu 'oj tam oj tam' i dalej mi pcha swój śmierdzący jęzor do ust. 3 razy się z nią tylko spotkałem, bo jak już na początku to tak wyglądało, to nie chcę myśleć co by było np. po ślubie

Gość Dziewczyna Alfiego
Co do pasożytów to w aptece dostaniesz najwyżej coś na owsiki. Resztę może przepisac tylko lekarz, bo to są dość silnie toksyczne środki. Jeżeli podejrzewasz , ze możesz mieć coś, to lepiej poszukaj w sieci polecanego lekarza w twojej okolicy, bo w zwykłej stacji sanepidu to ci co najwyżej właśnie owsiki i glisty czy tasiemce wykryją, a jest jeszcze całe mnóstwo innego syfu. I każdy syf wymaga innego środka. Jedz ryby, mięso i jajka plus warzywa, orzechy, dobre tłuszcze (masło to też dobry tłuszcz ;) ) żadnego białego pieczywa, makaronów, ryżu, cukru , słodyczy, słodkich owoców, Alkohol - tylko wódka lub wytrawne wino, żadnych kororowych, słodkich trunków, piwo też niewskazane.

Gość Corporation R
trotsky_ , jak pomyśle, że facet moich marzeń mógłby mnie rzucić z takiego powodu to jestem na maxa przerażona. Najpierw wyeliminuję z diety to co niezdrowe. Plyny i pasty używam od dawna, nici dentystyczne też. Nie chcę żeby mnie z tego powodu ktoś wytykał palcem. Lubię ludzi i lubię rozmowy z ludźmi. Taki pech....

pewnie cierpisz na jakąś dolegliwosc żołądkową , albo jelitową, często jest nieswiezy oddech , raczej poszukaj problemu w tym kierunku autorko

Gość Corporation R
A czemu tym z diety niskowęglowodanowej jedzie z ust? Tam ten wątej jest często poruszany.