Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KropeczkaXYZ

Cudowne lata 90-te :)

Polecane posty

Po przeczytaniu jakiegoś artykuliku na wp lub onecie zebrało mi się na wspomnienia :) Co Wy pamiętacie z tamtego okresu? Mi szczególnie mocno utkwiły w głowie zabawy z tamtych czasów :) Ech...kiedyś to było fajnie :D

Owszem ja też lubiałem lata 90te Były one ciekawsze niż teraz. No i było się młodszym!!

Ja ostatnio zapytałam dwie dziewuszki (18-letnie) czy pamiętają Spice Girls to się popatrzyły na mnie wielkimi oczami bo nie wiedziały o co mi chodzi :D

Gość koniec UE
stare dooopy z was

No ja np bardzo dobre mam wspomnienia!! Chodziło się na koncerty Disko Polo. Jeździło ze znajomymi nad jezioro paliło ognisko grało i śpiewało na gitarze czy piekło kiełbaski na ogniu!!

Gość Honda ;)
A ja mam 19 lat i kocham piosenki takie jak: chasney hawkes "i am the one and only", abbę, scorpions "wind of change", limahla. Lubię rówież oglądać filmy z Michaelem J. Foxem, który niestety już nie kręci filmów. Polecam : ofiary wojny, sknerus, powrót do przyszłości. Oglądałam Absolwenta, Rainmena z Dustinem Hoffmanem. Większość starych piosenek jest 100% lepszych od dzisiejszych gniotów. Teraz to byle kto z mam talent jest gwiazdą. Kiedyś , żeby ktoś mógł się nazwać gwiazdą musiał mieć całą płytę nagraną hitami, a nie jedną fajną piosenkę. Pozdrawiam ;D

hehe lata 90 :) byłam mała, ale pamiętam .. mam nawet jeszcze kasetę VHS z filmem o spice girls. No i lata '90 to początek kiczu i tandety :D Wtedy zaczęły się ortalionowe, kolorowe dresy, moda na plastikowe gówienka itd. komuna się skończyła to pełno chińskiego badziewia przyszło do nas :) Ale czasy fajne... jako dzieciak łaziłam po budowach na belkach pod dachem, miało się "bazy" super było :)

i gumy do żucia z tatuażami :> gumy kulki też... podchody na podwórku, granie w gumę. eh...