Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampeluna929292

Seks bez zapiepieczen

Polecane posty

Gość pampeluna929292

Witam! Ostatnio kilka razy kochalam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia. Wyglądało to tak: wsadził mi na max. 8 sekund penisa do pochwy a potem założył prezerwatywę. Sprawdzałam przed i po wyjściu czy leci coś z penisa, nic nie leciało.Był suchy. Czy jest duze prawdopodobienstwo w tym przypadku zajscia w ciaze?

Gość pampeluna929292
sam/a jestes zalosna.

Gość Messi ! I you
O , kurde ! Jak mój brat opowiadał mi o swoim pierwszym sexie z swoją dziewczyną Natalią ! To było takie : Mówił , że ona go przytulała a potem lizała po wiecie czym ! Potem na sobie skakali ! A ona mu włożyła rękę w wiecie co i go całowała po dupie i wkładała mu tam język ! A potem on ją lizał po cyckach i ciągnoł i gryzł za te takie na cyckach. Potem po sobie skakali ! A potem 15 minut trzymali sobie ręce ona w jego wiecie czym siuśku a on w jej sisiulce i się całowali z językami ! A potem skakali po sobie i wydawali dziwne odgłosy a potem się cali po sobie lizali. Nie będę wam opowiadała jego drugiego sexu z Natalią !

Gość kiolpkjjasad
oj uwazaj -bo nasienie wysacza sie z penisa jeszcze przed wytryskiem , dlatego stosunek przerywany jest tak wpadkowy, kazdy seksuolog go odradz0-zero skutecznosci -a poza tym nerwica, zaburzenia erekcji ,przerost prostaty u faceta i u obojga przekrwienie narzadow plciowych