Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampeluna929292

Seks bez zapiepieczen

Polecane posty

Gość pampeluna929292

Witam! Ostatnio kilka razy kochalam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia. Wyglądało to tak: wsadził mi na max. 8 sekund penisa do pochwy a potem założył prezerwatywę. Sprawdzałam przed i po wyjściu czy leci coś z penisa, nic nie leciało.Był suchy. Czy jest duze prawdopodobienstwo w tym przypadku zajscia w ciaze?

Gość monik.a
Raczej minimalna aczkolwiek ostatnio stwierdzono, że w preejakulecie ( wydzielinie przed wytryskiem) znajdują sie plemniki :/

Gość Siwaczek
Ja sie kocham z chłopakiem juz 2 lata i zakłada prezerwatywe dopiero przed wytryskiem i jest ok ;) no teraz to to juz bez zabespieczenia sie kochamy:)

Gość Siwaczek
Możesz być spokojna:)

Gość mimi3
ja też trochę się tym martwię gdyż w dni płodne współżyłam z chłopakiem natomiast przed końcowym finałem chłopak założył gumke i wyszedł z środka

Gość mimi3
hehe ale ja to napisałam ;) chodzi mi o to iż kochaliśmy się bez zabezpieczenia,później mój chłopak założył gumkę i dale w gumce się kochaliśmy a przed wytryskiem wyciągną penisa i doszedł już na zewnątrz

Gość pampeluna929292
ja niby robilam test i wyszedł negatywny, ale mimo wszystko boję się, że mogłam go zrobić za wcześnie i że wynik jest fałszywy.

Gość pampeluna929292
juz sie nie stresuje, dostałam wzoraj okres i zaczelam brac od nowa tabletki antykoncpecyjne.