Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balakorrka21

robiłam to z 2 facetami

Polecane posty

Gość balakorrka21

w czasie przerwy w pracy zamknęłam się z kolegami w schowku i po krótkiej rozmowie, żartach zaczęliśmy się dotykać, spodobało mi się i poszliśmy na całość, jeden wkładał mi w tyłek a drugi w cipę. było bosko. na końcu jeden i drugi mi się spuścił w buzi. dałam się ponieść nastrojowi chwili i teraz nie wiem co mam robić, bo zdradziłam swojego chłopaka z którym jestem ponad 2 lata. z nim jest mi dobrze , ale wcześniej nie przeżyłam czegoś podobnego co dziś w pracy. jak mam się teraz zachować? powiedzieć prawdę czy udawać że nic się nie stało? będę miała wyrzuty sumienia po jakimś czasie? bo teraz nie mam.

Gość balakorrka21
było tak fajnie że chyba zostawię mojego faceta. będę się bzykać z kim popadnie bo lubię ryzyko i być ruchana przez 2 albo i więcej facetów

Gość balakorrka21
podszywaczom dziękuję. czy któraś z was miała podobnie?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
je jeszcze nie robiłam tego z dwoma facetami choc.. mialam okazje ;) bo moj byly juz kochanek mi proponował kiedys ,ze zaprosi kolege :) ale ja nie lubie analka wiec by mnie pewnie pouwali najpierw jeden potem drugi... ale mysle o tym zeby to zrobic z dwoma bo doswiadczenie mam w seksie ,ale nie takie ;)

Gość wkładał ci w tyłek ,a potem
spuścił sie z buzi? bleeeeeeeee