Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szookkkkee !!!!!!!!

Większość młodych kobiet na tym forum to idiotki. Taka jest prawda :(

Polecane posty

Gość szookkkkee !!!!!!!!

jedna spotyka sie z facetem on chce seksu na 1 randce a ona nie wie co teraz :O druga ma 21 lat i chce slubu na studiach, facet nie chce - nie kocha mnie ?? :O trzecia spotykala sie z facetem ktory juz wczesniej z kims sie spotykal, tez zastanawia sie co dalej :O jebcie sie na ryj, zwlaszcza ta od slubu, tacy ludzie bedą polską inteligencją :O we łbie pustaki , siano i łajno :O no az brak mi slow :O

Gość Supremus Dux
To obraz polskich młodych kobiet.

Gość KonkIawe
Emerytki nie są lepsze:P

Gość do machobandytaaaaa
no i by sie przydało, żeby dobrze gotowały...

Gość machobandytaaaaa
niestety, matka natura nie dała im zbyt duzo kubeczkow smakowych, min. po to zeby sie nie brzydzily spermy zbytnio :D

do machobandytaaaaa no i by sie przydało, żeby dobrze gotowały... -Gotowanie to podstawa ,uroda przeminie umiejętności w kuchni pozostaną ,lub będą na jeszcze wyższym poziomie(trening czyni mistrza) Co do rozumu młodych dziewczyn/kobiet to dobił on do stanu krytycznego (nie jest to jeszcze dno ,ale niewiele brakuje)

Gość KonkIawe
Jakbys czytywał CKM ignorancie to wiedziałbyś, że sperma zapobiega powstawaniu nowotworów...Oprócz jednego nowoTworu oczywiście:)

Gość madziulek90009099
idiota to ty jestes i to sporym

Gość machobandytaaaaa
rozne pomysły juz słyszalem :D, skor zapobiega rakowi, łykaj sperme za kazdym rogu i kazdemu :D

Gość kbr-21 lat
witam ZAINWESTUJ W SIEBIE!!! zapraszam na strone www.niemczewska.pl szkolenia,kursy,edukacja,doradztwo ZAPRASZAM!!!

Gość migotka576776
schowaj się człowieku ja też czasem wchodzę na forum piszę tu ale nie uważam się za idiotkę bo mam 21 lat idiotów nie przyjmują na studia medyczne nawet nie wiesz ile mnie to kosztował żeby się tam dostać jak zostanę lekarzem to jak byśmy się kiedyś spotkali to pomyśl sobie że ta idiotka co ja na forum wyzywałeś własnie uratowała ci życie

Gość porazka z wami faceci
mam ponad 30 lat ale obawiam sie ze to wy jestescie gorszymi imb ecylami niz te nastolatki :O

czy tam te po 20stce

migotka - i tak tego nie pojma najwazniejsze co dla nich jest, to zeby ktos ich spermne polykal i tyle im wystarczy

Gość migotka srotkkkkkkkkkka
migotka576776- Szkoda, że nie uczą tam podstaw gramatyki. Pewnie nigdy nie słyszałaś o znakach interpunkcyjnych i budowie zdań ? :D

tak to zawsze jest, jak sie nie ma czego czepic na forum to jada komus o gramatyke :D wie immer :D

Gość migotka576776
masz rację większość facetów tak myśli ja uważam się za inteligentną kobietę i w życiu bym się z takim gościem nie umówiła bo musi mieć mózg zamiast trocin ja nie mam zamiaru z takim gościem rozmawiać o dupie Marynie żadna porządna kobieta się nim nie zainteresuję a potem faceci mają żal do nas kobiet że my ich nie chcemy no która porządna kobieta chce takiego faceta co myśli tylko o swoimi kutasie i nic więcej

Gość migotka576776
to jest forum nie muszę się tu starać pisać poprawnie przecież nie piszę żadnej pracy ani nic w tym stylu piszę tak jak chcę

Gość do porazka z wami faceci
stara dupa a głupia jak nastolatka...

do porazka z wami faceci stara d**a a głupia jak nastolatka... oj chyba kogos cos zabolalo :D

Gość pomarańczlala
Mniejszy mózg, ale więcej połączeń. To bardziej ekonomiczne :).

Gość ?!bezsens?!
Odnosze wrazenie ze wbrew powszechnym opiniom to faceci w koncowej fazie dojrzewania sa dojrzalsi od kobiet, rzadko kiedy udaje sie spotkac dorosla kobiete po 20 stce ktora powazniej patrzy na problemy i rzecziwsitosc

Gość pomarańczlala
Na problemy ekonomiczne, wyborów życiowych związanych z pracą, nauką - owszem. Ale już relacje międzyludzkie u nich leżą i kwiczą.

Gość jako młode pokolenie
powiem tylko tyle, że zgadzam się z autorem. Chciałbym stworzyć poważny związek ale nie ma dosłownie z kim. Znaleźć kobietę do seksu to nie problem a do związku to jak szukanie igły w stogu siana

Gość patrz i placz sdsdsd
"'Ale już relacje międzyludzkie u nich leżą i kwiczą." robienie loda?

Gość migotka576776
piszą to faceci którzy nie wiedzą wiele o kobietach nie każda taka jest przecież nie rozmawialiście z wszystkimi kobietami w Polsce owszem zdarzają się puste lale jak wszędzie ale nie każda taka jest

Gość turlajkuleczke gygy
No bo zadna z nas w wieku 20...itd lat nie chce sie pchac w jakies zwiazkowe gowno, po co w tak modym wieku. Nie leiej sie wyszlec zdac sobie spokojnie studia pomyslec co na przyszlosc? Po co mi gary, pranie majtow,sprzatanie po facecie, wole to sobie oszczedzic. W przyszlosci zdarze sie tym jeszcze rozkoszowac ;)

Gość pomarańczlala
"robienie loda?" Słucham?

Gość a ja się zgodzę
wiedza szczątkowa, jeżeli studia , to w wąskim zakresie. Braki w wychowaniu, oczytaniu, w zasadzie rozumiem , dlaczego faceci traktują takie panny jak worki na spermę.

Gość pomarańczlala
Teraz wszyscy muszą mieć wiedzę w wąskim zakresie. To nie jest renesans, gdzie jedna osoba mogła się znać na wszystkim.