Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szookkkkee !!!!!!!!

Większość młodych kobiet na tym forum to idiotki. Taka jest prawda :(

Polecane posty

Gość 98-80979
"Nie leiej sie wyszlec " Puszczalskiej nikt nie chce. Dziwka dobra do seksu a nie do związku.

Gość fiku mikuuuuuuuuuuuuuuuu
Blu - to facet nie moze gotować w związku?

Gość migotka177463637
no właśnie czemu facet nie może gotować bo faceci szukają kobiet które by siedziały w domu nie robił kariery tylko zrobili by z nich swoje praczki sprzątaczki kucharki itp a ona niech siedzi w domu i mnie zadowala w łóżku

Gość turlajkuleczke gygy
Czy jak pojde na grilla do znajomych lub na super wypad w gory to znaczy ze jestem puszczalska? Nie potrzebuje zadnego faceta do tego typu rozrywek, a tym bardziej jak ide do clubu potanczyc. Z jakimi dziewczynami ty sie zadajesz, ze poszalec znaczy dla Ciebie puszczac sie? :O

Gość turlajkuleczke gygy
Czy jak pojde do znajomych na grilla lub na super wypad w gory to znaczy ze jestem puszczalska? Facet nie jest mi potrzebny do tego typu rozrywek, szczegolnie jak ide potanczyc do clubu, ide tam z gronem przyjacol. Z jakimi dziewczynami ty sie zadajesz, ze wyszalec znaczy sie puszczac? :O chyba wczesniejszego posta mi zjadlo :/

Gość turlajkuleczke gygy
no i jest podwojnie alemniej wiecej to samo co chcialam napisac :D

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Idiota Samodzielne leczenie urazów psychicznych Powszechnie stosowaną metodą niwelującą widoczne objawy głupoty jest rytmiczne uderzanie czołem o stabilną powierzchnię płaską, np. ścianę lub szybę. Codziennie powtarzane ćwiczenie może skutkować lekkim otępieniem w codziennym życiu, jednak wyraźnie powoduje ulgę wśród otoczenia. Polecane zwłaszcza dla osób będących w ciągłym stresie. Nie istnieje metoda powodująca trwały zanik głupoty, choć często obserwujemy udolne próby maskowania jej, które pozwalają większości z nas prowadzić spokojny żywot w nieświadomości o przebywaniu wśród głupców. Ukrywanie swojego rzeczywistego stanu psychicznego przed otoczeniem jest również próbą samodzielnego wyleczenia się, jednak nie przynosi ona spodziewanych efektów, a nawet pogłębia głupotę. Dlatego warto zgłosić się do specjalisty, bądź przyjaciela, który najpewniej poleci, najskuteczniejszą jak na stan dzisiejszej medycyny, w/w metodę rytmicznych uderzeń.

fiku mikuuuuuuuuuuuuuuuu Blu - to facet nie moze gotować w związku? -Oj pewnie że może ,często są nawet lepsi od kobiet .Nie jestem męskim szowinistą ,aczkolwiek znajomość sztuki kulinarnej u kobiet, robi na mnie wrażenie :)

Gość fiku mikuuuuuuuuuuuuuuuu
na mnei robi wrazenei jak facet dobrze gotuje :) sama gotuję tylko żeby jeść, nie dla przyjemności

Gość a ja się zgodzę
a kto powiedział że muszą? Bo taki stereotyp daje wymówkę dla lenistwa? I tym udowodniłaś ,że bezmyślnie łykasz wszystkie schematy . Co jeszcze muszą? robić botoks i hialuron, ubierać cekiny i baletki , und ,,, bezmyślne laski