Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady-anford

Jak nakłonić faceta do tego, by się golił?

Polecane posty

Gość lady-anford

Witajcie. Mam taki drobny problem z moim partnerem - otóż on sam z siebie goli się ze dwa razy w miesiącu, a ja bym chciała, żeby robił to tak co dwa dni. Pomijając fakt, że zarost po prostu mu nie pasuje, to pozostawia u mnie podrażnienie na skórze (mam dosyć wrażliwą). Chciałabym go jakoś do tego przekonać, no kurde, przecież to zajmuje z 5 minut max :| A najbardziej smutno mi się robi, jak myślę, że inni faceci robią to dla swoich dziewczyn.

Gość fiku mikuuuuuuuuuuuuuuuu
przestań się depilować :D

Gość nddsdsdsds
golenie zajmuje wiecej niz 5 minut, szczegolnie jesli zarost jest twardy i trxeba uwazac by sie nie zaciac

Gość ?!bezsens?!
A nie wolisz go jako takiego bardziej silnego dojrzalego meskiego samca z zarostem powazniej mezczyzna wygalda

Gość lady-anford
No on nie wygląda poważniej, tylko bardzo starzej (jakby był starszy o 10 lat, a jest o 3). Poza tym ma nierównomierny zarost, więc nie jest to tak ładne wizualnie. U niego zajmuje 5 minut. Wiem, bo czasami ja go golę, na siłę prawie że, no ale żeby chociaż trochę poprawić swoje samopoczucie i nie mieć tej zaczerwienionej skóry.

Gość lady-anford
Nie wyobrażam sobie sytuacji, żebym ja miała być nieogolona. Wolę swoje gładkie nogi ;)

Jak prośba nie działa to szantaż. Nie ma golenia, to nie ma ciałka do pieszczenia. Nie ma brzuszka do całowania ani suteczków do possania. Nie bo drapie i już.

Gość taki se facet lat 30 gbhyt
ty gł.upia p.izdo a dlaczego się nie goli? ja nie golę się żyletą bo nie mogę, używam elektrycznej zawsze przed randka/seksem jestem ogolony ale do pracy nie chce mi się bo po co

jak ty pięknie rymujesz neibeiski :D

Gość lady-anford
Nie wiem, dlaczego się nie goli. Pewnie mu się nie chce. Chociaż wiele innych rzeczy robi, akurat tego nie rozumiem. A co do szantażu... Nie chcę właśnie tego robić, tak nie powinno być w związku :/ Chociaż jaki mam wybór? A sytuacja, że ja muszę to robić (a jeszcze wcześniej przez pół godziny go namawiać, żeby usiadł na chwilę itd.) nie jest dla mnie miła :(

Gość wheidfhw
Szantażuj. W związku nie zawsze jest różowo. A nie można się męczyć z partnerem.

Gość wheidfhw
dobra. czegoś tu nie rozumiem. ja nie napisałam tego postu powyżej. nie mam raczej (jeszcze rozdwojenia jaźni) możecie mi to wytłumaczyć? dlatego ktoś używa moich literek, które nie są przypadkowe? kafe zadziwia a co do tematu - daj mi go ja lubię zarośniętych :classic_cool:

Faceci się nie golą, nie maluja i nie czeszą bo im się nie chce. Nie zmienisz tego bo taka nasza natura. Chcesz by się golil? Znajdź mu młodsza kochankę :).

Gość lady-anford
Nie oddam, jest zbyt zaje.bisty ;) Młodszą? To by chyba podchodziło pod pedofilię prawie :P

az dostałam wypieków :)