Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rampant

Takie piersi i figura sa idealne

Polecane posty

Gość buahahahaha masakra
te sztuczne piersi nie są ani ładne ani idealne :P

Gość rampant
to nie jest dziewczyna z playboya tylko normalna ladna dziewczyna ktora dba o siebie. mozecie sobie gadac ze jestem prawikiem, jebie mnie to 🖐️ i wiedzcie ze wasi faceci gdyby mogli to by was zostawili dla takiej dziewczyny jak ta ze zdjecia 🖐️ tylko wiekszosc z nich nie wyglada na tyle dobrze byc moc sobie pozwolic na taka laseczke.

Gość rampant
pewnie wiekszosc z was to zakompleksione wieloryby z cellulitem po kolana i cyckami z tluszczu. jezeli jakis facet tutaj zalozy temat to zaraz musi byc prawikiem albo jakims innym oblechem. nosz kurwa mac zalosne 🖐️

no i nie każdy jest takim idiotą jak Ty, żeby nie wiedzieć, że uroda przemija ;)

Gość 09876
No i widzisz autorze,dziewczyna idealna a tu masz ci los- pomiędzy udami wisi dzyndzelek/motylek czy jak ty tam nazywasz mielony.Ojej,ojej,co to teraz będzie?Ześ nie dopoatrzył betonowy mózgu ,obwołałeś laskę ideałem i co? I ideał siegnął bruku a ty się ośmieszyłeś tłumoku :classic_cool:

Gość Weronika

Ja z zabiegu powiększenia piersi jestem mega zadowolona , wyszły super, sa ładnie wymodelowane i zabieg robiłam za pomoca implantów u dr Aldony Stachury. Nie było zadnych powikłań po zabiegu

Gość Magda

Dzieki zabiegowi powiększenia piersi za pomoca implantów mam teraz bardzo ładne. Wygladam bardzo kobieco i juz nie mam kompleksow na swoim punkcie. Zabieg wykonywalam w Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/ i polecam